Opet zatisje... Ajmo proljetnice, ljeto je zavrsilo, di ste, da vas cujemo/vidimo malo...
Svim bubanima zelim brzo ozdravljenje.
Mi smo svi malo slinavi, nista strasno i polako pocinjeno puzati na sve 4
Moja bebolina danas pospana pa mama iskoristila vrijeme da malo pocisti po stanu. Danas idemo po drugu pikicu.
Vokak sta je prehlada? Mene strah sad tih prehlada. Naglo je zahladilo pa se zacas razbolis. Na suncu vruce a cim dođes u hlad hladno. Ne znam ni kako bih sebe obukla a nju joj manje.
Frajla dobro si ti to rekla. Sve je to individualno.
M-mama bravo za dohranu. Super da hoce jesti.
Opet zatisje… Ajmo proljetnice, ljeto je zavrsilo, di ste, da vas cujemo/vidimo malo…
Koliko ima tvoja beba? Ne vidim sticker a zaboravim uvijek. Mi smo jos daleko od puzanja ali dizemo se kad smo na trbuhu i imamo okret trbuh desni bok. Lijevi jos ne znamo 😃
frajla pametno zboris.dobra je usporedba
litta nije prehlada.mislili smo i mi da je ali na kraju nije bila nego neka viroza par dana visoka temperatura i nakon toga osip.ja se ne sijecam kad sam zadnji put imala ovako visoku temperaturu dobro kazes ovo vezano za oblacenje.covjek stvarno vise nije pametan sto obuci.ujutro ih obuces u jedno a u podne je vec prevruce za to.i kad smo vec kod toga- ono pravilo da se bebi obuce jedan sloj vise nego sebi- jel to vrijedi samo za prvih mjesec dana ili
moj je par dana mladi od tvoje ali ni priblizno blizu okretanja.jedino se sad nedavno poceo kad je na ledjima kao odgurivati nogama i rukama.djeluje kao da bi se htio okrenuti ali nema pojma kako.pedica kaze da je ok na trbuhu i stvarno on dize glavu i drzi je kad ga lijepo namjestis ali kad mu dosadi ili se umori samo se zabije dolje i mlatara rukama.
i da bas su utihnule proljetnice.ja po noci kad me probudi trazim ima li koga za razmjenit misli a sve spavajumozr biti da su svi proljetni bebaci poceli spavati cijelu noc
vokak, mojo se tek sad poceo buditi :D
Koji princip dohrane imate/planirata imat? Beba vodja dohrane ili kasice?
Opet zatisje… Ajmo proljetnice, ljeto je zavrsilo, di ste, da vas cujemo/vidimo malo…
Koliko ima tvoja beba? Ne vidim sticker a zaboravim uvijek. Mi smo jos daleko od puzanja ali dizemo se kad smo na trbuhu i imamo okret trbuh desni bok. Lijevi jos ne znamo 😃
Za 12 dana 6 mj punimo
Ja planiram (tj pocela sam) s kasicama. Kada pocne normalno gutati onda cu polako ostavljati sve vise i vise komadića.
Nisam sam bas puno informirala o vodama dohrane, nesto sam usput vidila da kao nebi trebalo usitnjavati hranu, a ne kuzim bas kak bi djete trebalo tako nesto pojesti. Nekidan sam jela jabuku i kak mi je htio oteti iz ruke dala sam mu veci komad da cucla, napada on to celjustima, al za 5 minuta je moooozda sastrugo ukupno za kolicinu zrna graska.
Kako je rekla jedna proljetnica od prije 2 godine, jedini vodja dohrane cu biti ja 😂
Salim se, za pocetak kasice, pa sve prilagodit kako bude prihvacao.
Nemam namjeru predugo ni kuhat kasice, cim uvedemo namirnice koje su na nasem obiteljskom stolu uobicajene odvajat cu mu nase jelo bez zacina i jest ce s nama za stolom
Evo mi se vratili. 62cm i 6200g. 😍 Doktor zadovoljan. Pikicu dobili, dobro je proslo. Bila je bas dobra.
Ja sam danas tek čula za bebu vođu, ne sviđa mi se baš jer se igra hranom. Iako su mu većinu vremena ruke u ustima, kad nauči sjediti onda će dobiti komadiće i sam jesti sa prstićima. Iako mi se sviđa ideja da dijete sve samo nauči, prirodno i bez pomagala, ali budimo realni ljudi su prije tako jeli jer
Nisu imali žlica i vilica
Sortiraj odgovore
Najstariji