Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    03. Listopad 2018. 13:31

Stiglo mi je danas rjesenje od hzzo za drugih 6 mj, naravno da je postar probudio malog 😏

• Student24
    03. Listopad 2018. 13:43

ajmo ideje na sunce. kud za prosuzenu vikend? Prognoza za Jadran nije obecavajuca pa sada skupljamo ideje za kontinent ;) 

03. Listopad 2018. 14:23

Student24

ajmo ideje na sunce. kud za prosuzenu vikend? Prognoza za Jadran nije obecavajuca pa sada skupljamo ideje za kontinent ;)

Jesen je vrijeme za gorski kotar 🌲

• Litta
    03. Listopad 2018. 15:24

Ja sam se tako veselila produzenom vikendu a ono najavljuju kisu 😭
    Mi sutra imamo sistematski i drugu pikicu, nadam se da ce dobro proci ☺ 
    Gorski kotar je super ideja. Mi smo bili jedan dan u fuzinama, uz jezero, bas je bilo lijepo. Cesto idemo jer nam je blizu ali ovo je bilo prvi put s nasom bebolinom 😍😍

• sema
    03. Listopad 2018. 15:52

Ja sam upravo narucila sampon od cesnjaka sa stranice 111, trenutno je na snizenju 42kn. Nadam ss da ce mi to pomoci.
    Uuu produzeni vikend, mozda Plitvicka jezera, ja bi tamo ali nam je daleko.

Iskrica
    03. Listopad 2018. 17:49

Vezano za temu izdajanja za pripremu za vikend - jako su mi korisni svi vaši komentari, iskustva i savjeti, hvala svima. Naime, pazite sad ovo - toliko sam misli usmjerila na to kako izdajati kroz ove dane (i od toga sam u glavi napravila cijeli problem) da sam opće zaboravila da će meni prsa biti puna za vrijeme odsutnosti, to mi uistinu nije palo na pamet! Tako da sam se odlučila doći kući sa svadbe (a stvarno mi je blizu) i podojiti bebu, a po Seminom savjetu sam išla u Muller i kupila Aptamil pripremljeni obrok da bude za silu. Samo da bebolina mirno zaspi taj dan i da nastavi spavati, a ne ko jučer kad se već u pol 11 navečer probudila u plaču i tek uz dojku smirila, odnosno jela je opet,a baš je već snažna i nije baš lako s njom dok se bori u plaču. 

• sema
    03. Listopad 2018. 20:24

Tako sam i ja kupila za silu jer sam mislila doci ranije sa svadbe, ali on je na kraju kad je zaspo u 20h spavao do pola 4, kao da je znao da me nema,pa mi je svekrva javila da je sve pod kontrolom pa smo ostali duze, ali mlijeko mi je krenilo curit, hB pa sam imala one tufere

• vokak
    04. Listopad 2018. 11:21

curke nadam se da ste dobro danas.nas je kolektivno pokosila temperatura....
    jel se vase bebe okrecu i kad bi trebale pocef?
    cesto cujem da se beba izvija u c lul,ili beba se izvija sto to tocno znaci,jel ima neki video gdje mogu vidjeti jel moja beba to radi? pokusala sam prevesti to na engleski ali nesuvislo zvuci a htjela bi bar prwko yubitua vidjeti sto to znaci...

Frajla
    04. Listopad 2018. 12:48

vokak

curke nadam se da ste dobro danas.nas je kolektivno pokosila temperatura….
    jel se vase bebe okrecu i kad bi trebale pocef?
    cesto cujem da se beba izvija u c lul,ili beba se izvija sto to tocno znaci,jel ima neki video gdje mogu vidjeti jel moja beba to radi? pokusala sam prevesti to na engleski ali nesuvislo zvuci a htjela bi bar prwko yubitua vidjeti sto to znaci…

Držite se, nadam se da ce brzo proci
    Googlaj baby arching back, odmah ti izbaci sliku. Moj se zna kao nekad izviti kada se rasteze i kada hoce vidjeti sta mu je iza glave - sto god da mu dam u ruke na prematalici je uvjek zanimljivije vas ono sto mu je iza glave 🤦🏼‍♀️ ali mislim da je to sasvim normalno u takvim situacijama, problem je ako beba to radi stalno.
    Okrece se s leda na trbuh, s trbuha na leda samo kad se uspavljuje, jer kad je budan nema sanse da bi spustio glavu. A kad bi trebali, sve je to individualno, neki i prohodaju, a ne okrecu se u oba smjera... ja sam to sebi poslozila u glavi da je isto kao pitanje "kad bi se zena trebala udati" 😆🤪, onda kad je spremna za to, odgovor ne moze biti neki broj 

m-mama
    04. Listopad 2018. 13:18

Mi smo počeli s dohranom jučer, danas jede ko veliki. Pojede baš dosta 😂 Uuuu veselim se hihi, sladak je kak tako papa. Dobio je mrkvicu i sav je narađast jer nejde s kože baš tako lako. Kako je divan dan vani, prekrasno. Imamo generalno čišćenje i bacanje stvari, malo razmještanje, prije zime 😃😃 i mi planiramo nekud za vikend. Na neki izletić, htjeli smo na more, al prognoza nije obećavajuća pa sumnjam. Možda Trakošćan :) pozz užiivajte u šetnjici,
    Meni je baš nekako divan dan. Napokon se i to dogodilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.