dobro je. Mm je uletio u sobu kad je plakao i podignuo ga. Pamtit cu taj plac dol sam ziva. I cim ga je zagrlio smirio se. Krenulo se crvenit na glavi, to smo namazali maslac. nema nikakvih promjena u ponasanju. Mama je progasila praznik, stan je pogodila bomba, a mi se jedino mazimo danas!
I tek sto sam to napisala tri put je povratio 😭
Nije mi jasno odakle mu toliko u želucu, a jeo prije sat i pol. Naravno da je pedica radila ujutro, a sutra tek popodne. Zna netko jel hoce primiti ovi iz druge smjene ilimoramo ma hitnu ako bude odbijo je
Svaki dr je obvezan primiti pacijenta u hitnosti.
Sretno da sto prije prodje!
cure koje vodite borbu s ispadanjem kose: farmasi sampon na bazi bijelog luka. ja uzela onaj kao sapun, u dva pranja ispadanje kose se smanjilo za 90%. A samo 25kn :)
Nismo na kraju isli kod dr, nije vise povraco, kakio je dva puta pomalo sluzavo, ali malu kolicinu.
Uredno doji, nudim mu otprilike svakih sat vremena ako je budan. Malo je topliji, ali nije za sirup. Samo sto je jadan sav, puno je spavo, ali sve na nama, pa ako situacija ostane ista odemo sutra popodne kod nase pedice.
Kako vrijeme prolazi, više sam čitala i informirala se o nistagmusu kojem mi ima mali i nema nikakvo lijeka i nikad ga u potpunosti neće moći izlječiti. Baš sam tužna i ljuta. Iako ljudi normalno žive sa time, oči im počinju kolutati kada su umorni. Kad samo pomislim kako će mu biti u školi, na poslu, u vožnji..... Ljudi su zlobni, ali i djeca u školi. Moja braća i ja, svi smo bili zdravi. Bebolinijov tata isto sve ok,
Bez nekakvih smetnji i poremećaja. Obične prehlade, viroze. Nećak- zdravo dijete. Svi mališani rođeni u široj obitelji -zdravi. Zašto eto baš mojem tako nešto? Znam moglo je i gore, ali zašto baš mojem djetetu tako nešto?! Ono baš tužno da se neko dijete sa nečim rodi. Znači još ni ne zna za sebe već je zakinut. Jako me
To žalosti i najbolje da o tome
Uopće ne razmišljam. Doktorica je odgodila cijepljenje dok se ne sazna uzrok. Cijepljen je dakle samo u bolnici, i to tako da me nitko nije informirao ili pitao, samo su dosli i rekli: cijepljen je. Ne želim ni pomisliti da bi mu to bilo od cijepljenja. Ne znam od čega je. Ali ne može se izlječiti, eventualno malo ublažiti. Zašto se baš to meni desilo, a svi oko mene imaju zdravu djecu. Eto ne znam. Sestra, sestrična, polusestrična. Bratić, ah život.
, zbog nistamusa kasne, i kasnit će sve druge stvari u razvoju. Netko je spominjao pusti otok? Baš bih na jedan mogla.
Kako vrijeme prolazi, više sam čitala i informirala se o nistagmusu kojem mi ima mali i nema nikakvo lijeka i nikad ga u potpunosti neće moći izlječiti. Baš sam tužna i ljuta. Iako ljudi normalno žive sa time, oči im počinju kolutati kada su umorni. Kad samo pomislim kako će mu biti u školi, na poslu, u vožnji….. Ljudi su zlobni, ali i djeca u školi. Moja braća i ja, svi smo bili zdravi. Bebolinijov tata isto sve ok,
Bez nekakvih smetnji i poremećaja. Obične prehlade, viroze. Nećak- zdravo dijete. Svi mališani rođeni u široj obitelji -zdravi. Zašto eto baš mojem tako nešto? Znam moglo je i gore, ali zašto baš mojem djetetu tako nešto?! Ono baš tužno da se neko dijete sa nečim rodi. Znači još ni ne zna za sebe već je zakinut. Jako me
To žalosti i najbolje da o tome
Uopće ne razmišljam. Doktorica je odgodila cijepljenje dok se ne sazna uzrok. Cijepljen je dakle samo u bolnici, i to tako da me nitko nije informirao ili pitao, samo su dosli i rekli: cijepljen je. Ne želim ni pomisliti da bi mu to bilo od cijepljenja. Ne znam od čega je. Ali ne može se izlječiti, eventualno malo ublažiti. Zašto se baš to meni desilo, a svi oko mene imaju zdravu djecu. Eto ne znam. Sestra, sestrična, polusestrična. Bratić, ah život.
Vjerujem da ti je tesko, svatko bi se to pitao na tvom mjestu, netko na glas javno, a netko potiho u samoci.
Znam da ces reci ah lako je vama svima pricat kad se s time ne nosite, al eto moras to prihvatiti i nosit se s time ko prava mama lavica.
Svatko od nas nosi nesto sto ga u zivotu moze sputati ili biti predmetom izrugivanja vrsnjaka, netko je debeo, netko ima velik nos, netko je klempav, netko je dobio nistagmus, neko ima psorijazu, netko dijabetes, neko ima kracu nogu pa sepa, netko ima govornu manu, nema kraja popisu.
Ne mora znaciti da ce mu ikad to raditi problem, niti da ce biti predmet izrugivanja, nemoj unaprijed tako razmisljati, malac ce od prvog dana to prihvatiti i samo ga treba na psihickom planu jacati i ne dozvoljavati njenu da si to nadje kao manu.
A uostalom medicina svakim danom napreduje, mozda za 5 godina i bude nekakva terapija ili nesto sto ce uvelike popravljati stanje.
Dobre ste zene kad uz sve jos stignete i ovdi pisat ;) meni je fb najveci domet, na njemu i vjesti saznajem, j da su sa zakasnjenjem al sta cu....takav mi je horoskop. :D Nemam vrimena citat sve, a bebane uglavnom gledam na fb.. m-mama,nije ti lako, al ne daj Boze gorega. To su stvari s cim se da zivit, ja imam jednog s "greskom" u genetskom kodu, sudbina je takva. Samo budi jaka.... Honey, ne vidim sliku tvoje beboline, al predpostavljam je prava curica...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Drage moje,od 💖 vam hvala na rjecima podrske,ohrabrenja….!
Sad tek vidim da nisam sama u ovome.
Znam da nije sramota u ovakvim situacijama potraziti pomoc tako da ako se ovo nastavi odoh kod doktorice…pa cemo vidjet….
Neznam jel to sad samo neka faza u zivotu …..
Moja djeca tj ostatak i nisu bas vise mali 15,12 i 6 g. ,no mozda me to sad najvise i muci….svatko za sebe,srednja skola,osnovna i predskola….+ ova mala u pelenama i na izdajalici 😊….svi na svom nivou…
Saltam nekako,al psihicki me iscrpi.Muz uskace zasad no pogubim se u tome svemu cesce nego mislim.
Najgore mi i je to sto ja za sebe nemam vremena,i moja doktorica mi je rekla vec prije da bih si trebala naci nekakav hobi,no kako zivimo na selu kod nas nema nicega,a i da ima ja stvarno nemam vremena.
M-MAMA vjerujem da ti je tesko no i ti znas da nisi sama,uz tebe smo.Moj sada 12 godisnjak se rodio u 8. mj trudnoce,svakakve dijagnoze, prva noc klinicki mrtav,primio transf. krvi,prognoze nikakve,a…sada zdrav i pametan djecak odlican ucenik….kasnio sa svime,od cjepiva,do puzanja,hodanja,jedino je ranije progovorio.Stoga nema predaje i misli pozitivno 😚
Mislimo na tebe 😘
Znas sta je super hobi? Za tijelo i dusu, a najbolje za ispucat negativnu energiju i ocistit misli.
Nabavi dobre tenisice za trcanje, skini si aplikaciju za trcanje i kreni.
U najtezim zivotnim fazama sam trcala i imala najbolju liniju i dusu sam si time lijecila.
Al kreni laganini i obavezno dobra obuca za trcanje da cuvas zglobove.
Probaj ;)
jutro! Imamo 7.740g i 67cm. Dobili piku i sad se mazimo :) Reko dr da polako razmislimo o uvodjenju hrane. obzirom da zadnjih par noci jako lose spava reko je da veceru potfutramo zitaricama. nisam sigurna u to. Kako ste vi? Predlozio je rizolino. Ja mislim da je u pitanju skok tj. tzv. regresija spavanja...
Sortiraj odgovore
Najstariji