Danas imam previše slobodnog vremena 😂 Toliko stvari sam prosufrala da je to užas. Složila sam mu puzle na pod, to je staro valjda 10 godina i sve su se rastavile( ne od njega nego od mene kako sam vjezbala s njim). Sve sam si razmišljala neću onu podlogu casmatino koju ste nahvalile, imam te kocke. Sad sam shvatila da to neće biti podloga nego igračka i da ću ih na kraju dana ja slagati, a on sutradan rastavljati. Vidim slike da može i na plažu pa sam onda dvije muhe jednim udarcem riješila. Kako se vama čini? Jel vrijedna tih novaca? Gledala sam i xmas odjelca da mu naručim za božični fotoshooting haha, guralice, igračke, knjigice. Užas. Btww mame koje imate bebe od prije, jeste li im oblacile prsluke? Ja bih mu uzela sad za jesen da mu je moram jaknu oblaciti za auto i iz auta. Ili ipak ostavimo prsluk za proljeće jer je još mala beba pa treba biti obućena pošteno.
Ma da?? Otac nakon 12 mj moze na porodiljni? A kolika je naknada za ta dva mjeseca jel znas?
Racuna se na istu foru kao i tebi za drugih 6, max je oko 4 tis kn
I to ne mora iskoristiti odmah, nego do 8 godina i moze dva puta po 30 dana
Danas imam previše slobodnog vremena 😂 Toliko stvari sam prosufrala da je to užas. Složila sam mu puzle na pod, to je staro valjda 10 godina i sve su se rastavile( ne od njega nego od mene kako sam vjezbala s njim). Sve sam si razmišljala neću onu podlogu casmatino koju ste nahvalile, imam te kocke. Sad sam shvatila da to neće biti podloga nego igračka i da ću ih na kraju dana ja slagati, a on sutradan rastavljati. Vidim slike da može i na plažu pa sam onda dvije muhe jednim udarcem riješila. Kako se vama čini? Jel vrijedna tih novaca? Gledala sam i xmas odjelca da mu naručim za božični fotoshooting haha, guralice, igračke, knjigice. Užas. Btww mame koje imate bebe od prije, jeste li im oblacile prsluke? Ja bih mu uzela sad za jesen da mu je moram jaknu oblaciti za auto i iz auta. Ili ipak ostavimo prsluk za proljeće jer je još mala beba pa treba biti obućena pošteno.
Dobra je casmatino podloga, ali jako plastificirana. I ima reljef koji moju Mili živciraju.
Puzle su puno ugodnije, ali kao što kažeš, čim skuže kako, počet će ih rastavljati i cuclati.
Ja imam i jedno i drugo...kombiniram.
Sad planiram kupiti jos jedne puzle jer je ovih 10 kom u paketu premalo...
Za Casmatino podlogu ne znam kakva je, nego sam baš neki dan kod jednih ljudi probala Ikea sklopivu podlogu - nema šarene dječje prizore po sebi no mojoj bebi je bilo dobro biti na toj podlozi i igrati se igračkama koje smo joj dodavali, a podloga je prilično velika i udobna pa sam i ja mogla sjediti pored beboline
https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/10262831/
Ajme, da, i zimska odjeća bude trebala uskoro, već mi je tlaka dok zamislim oblačenje svega na sebe i na malu i borbu s pojasima u autu. Valjda budemo svlačili jaknu (ili skafander) za dulje vožnje, a za kratke ne, isto ko sebi.
Inače danas je bio baš super dan, puno se smijala i komunicirala i baš mi ju je bilo krasno slušati i gledati takvu veselu, srce veliko ko kuća 💓 a sad se mučila s grčićima (nije valjda da joj je to od pizze koju sam jela predvečer) pa odradila i papanje i zaspala dalje, a ja ostala budna 😳
Litta kolko sam načula, posteljicu provjere čim izađe, detaljno pregledaju da nebi koji dio falio. I ja sam krvarila 2 x , jednom vise ko mens par dana, a jadnom sad nedavno isto tako jedan dnevni uložak. Mislim da sam to već pisala da me nekad znaju kosi dolje boljeti, tj osjetim kao da još sve nije sjelo ja mjesto. Također dojim.
mene zna boljeti kad sam dugo na nogama ili kad duho nosim neki teret.tad znam osjetiti i kad idem sjest i kad se dizem iz lezeceg u sjedeci polozaj.jel jos kome tako? mislim da je to odunitarnjih savovaisto tako dojim tri mj. i jos nije stigla tetka iz rusije
nekako mi no nedostaje
Litta kolko sam načula, posteljicu provjere čim izađe, detaljno pregledaju da nebi koji dio falio. I ja sam krvarila 2 x , jednom vise ko mens par dana, a jadnom sad nedavno isto tako jedan dnevni uložak. Mislim da sam to već pisala da me nekad znaju kosi dolje boljeti, tj osjetim kao da još sve nije sjelo ja mjesto. Također dojim.
mene zna boljeti kad sam dugo na nogama ili kad duho nosim neki teret.tad znam osjetiti i kad idem sjest i kad se dizem iz lezeceg u sjedeci polozaj.jel jos kome tako? mislim da je to odunitarnjih savovaisto tako dojim tri mj. i jos nije stigla tetka iz rusije
nekako mi no nedostaje
Tetka iz Rusije!🤣🤣🤣
Ni koja još nije stigla. Veli mi jedna slovenska patronažna sestra koju znam da ne dolazi sve dok su podoji u razmaku do 4 sata.
Jučer mi je bilaa frendica fizioterapeutkinja u posjeti i dala mi je vježbe za dijastazu. Uf...velika je.
M ima neku gljivicu na guzi. Mažemo s kremicom. Veličine je kovanice od 2 kn.
nekako mi no nedostaje
Unutarnji sav isto osjetim kad duze nesto radim. Izbjegavam koliko mogu dizati tesko. Dosta sam ga osjetila i kad sam plivala, par min i pocelo me boliti pa izbjegavam plivanje ovo ljeto.
Meni ipak dosla tetka iz Rusije 😃 bilo je jedan dan pauze i onda je krenulo uobicajeno i sa svim simptomima. Dojim svaka 3 sata. Po noci imamo 2 dojenja pa sam se ponadala da cu duze biti bez, ali evo, 3 mj samo.
Poceli smo kakati svaki dan i to dosta. Ne znam da li sta ostane u njoj od onog sto pojede 😂😂
Meni je dosla nakon 3 mj, uz dojenje na zahtjev. Tako da je zbilja individualno.
A vi koje ste rezane, ja sam nakon prvog poroda mjesto reza osjetila valjda do 2 poroda, em na pocetku nakon nekog napora, a kasnije ko baba neka na promjenu vremena, nije bila jaka bol vec neka grda nelagoda bas na tom mjestu. Sad je fala bogu ok, valjda je rastezanje na porodu napravilo svoje.
Pogledajte si tatami strunjace, fenomenalna stvar, izgledaju vam ko puzzle al su velicine metar puta metar, deblje i cvrsce, nasi susjedi imaju 4 komada spojena u blagovaoni jer imaju mali stan pa je to kutak za klince, ispod su plocice a ovo super izolira hladnocu pa i preko zime bude ok. Ispadne malo skuplje al definitivno iskoristivo i kasnije
Sortiraj odgovore
Najstariji