Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    30. Kolovoz 2018. 18:14

Mi smo
    Isto popodne spavali, ja 2 on 3,5 h 

• Litta
    30. Kolovoz 2018. 19:17

Cure je li se kojoj dogodilo da je imala krvarenje poslije poroda nakon sto je prestalo prvo krvarenje?
    Ja sam imala prije 2 tjedna i danas opet. Nije mens, traje kratko. Dovoljan je dnevni ulozak i to samo jedan. Drugi bude cist. Bila sam na pregledu nakon 6 tjedana i sve je bilo ok. Valjda bi se vidjela zaostala posteljica ili nesto tako. Rodila sam na carski i dojim.

• Student24
    30. Kolovoz 2018. 19:50

vokak

student zaspi ti na 3 h?pa ti mozes u miru i rucak slozitmoj zaspe dva sata u komadu jednom u cetri pet dana.inace par puta po pola sata do sat dnevno.ne stignem bas nists ozbilno po kuci napraviti…

U zadnja dva dana tako dulje odspava. :) stignem i spremit i rucak i odspavat :D 
    Ali ja uz njega uspijem i ovako rucak. zaigramo se pa ga pustim i tako u krug :)

m-mama
    30. Kolovoz 2018. 20:32

Litta kolko sam načula, posteljicu provjere čim izađe, detaljno pregledaju da nebi koji dio falio.   I ja sam krvarila 2 x , jednom vise ko mens par dana, a jadnom sad nedavno isto tako jedan dnevni uložak. Mislim da sam to već pisala da me nekad znaju kosi dolje boljeti, tj osjetim kao da još sve nije sjelo ja mjesto. Također dojim. 

• Litta
    31. Kolovoz 2018. 14:28

m-mama

Litta kolko sam načula, posteljicu provjere čim izađe, detaljno pregledaju da nebi koji dio falio.  I ja sam krvarila 2 x , jednom vise ko mens par dana, a jadnom sad nedavno isto tako jedan dnevni uložak. Mislim da sam to već pisala da me nekad znaju kosi dolje boljeti, tj osjetim kao da još sve nije sjelo ja mjesto. Također dojim.

Hvala. Sad mi je lakse ☺☺

Frajla
    31. Kolovoz 2018. 15:20

Litta, moze ti biti i do hormona, ja sam prije trudnoce imala problema s krvarenjem prije same m, pa sam pila duhpastone. Najbolje nazovi svog gin pa se konzultoraj, posteljica ne vjerujem da je, ali moze biti sto drugih stvari.
    Mi smo danas odradili produzivanje porodiljnog i izradu osobne, beban je bio super, cak je i cekao s jelom dok dodemo doma, uopce nije prigovaro. 

EveM
    31. Kolovoz 2018. 16:20

Frajla, za produzivanje porodiljnog treba doci oba roditelja? Sto od dokumenata treba... mi planiramo iduci tjedan.
    Kad smo kod krvarenja.. mame koje doje. Jeste dobile mengu? 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

yra
    31. Kolovoz 2018. 16:35

Frajla

Gdje nam je yra, dugo se ne javlja, mora da se priprema za pocetak skole… 🤔
    Cure, jel vasi klinci kasljucaju namjerno? Mom je to sad glavna fora, kaslje i smije se. To sam jos prije citala da rade da privuku paznju, lopovi mali 😆. Moj to radi i kad se igramo i kad ga nosim i kad je sam. Odma kuzim kad je na silu, ali ga uvjek pomazim i poljubim, kao jako sam zabrinuta, a sta cu s njim kad se tako trudi 🤣

Istina, Frajla, bila sam nekoliko puta u shopingu s klincima. Uz sve ostalo. Kirurge, pedijatre, dermatologe, logopede. 
    Da dan ima 25 sati ne bi mi bilo dovoljno!
    Odem ja na fb, ali forum je forum...nekako mi je bliskiji.
    To kašljanje je njihova super fora...vidiš kako pali! I neka, zato je mama uvijek tu!
    Polako uvodimo voće. Ona je zsista u potpunosti zrela za to. 
    Prvo joj dajem da lizne, pa drugi dan da malo siše, treći dan voćku satre čeljustima u potpunosti!🤣🤣🤣 (ne istu😂)
    Obozava breskvu i jabuku. Primi je s rukama i ne pušta.
    I...bolje kaka. 
    Spavanje i dalje nula bodova...

Ne znaj jesam li vam rekla da sam zaista na kraju imala salmonelu...uzas...
    😥

Frajla
    31. Kolovoz 2018. 17:43

EveM

Frajla, za produzivanje porodiljnog treba doci oba roditelja? Sto od dokumenata treba… mi planiramo iduci tjedan.
    Kad smo kod krvarenja.. mame koje doje. Jeste dobile mengu?

Ako ces jos 6 mj trebaju oba (jer otac "poklanja" svoja 2), ako ces 4 onda samo ti. Treba ti kopija rodnog lista, ja ponjela original, pa ga je negdje isla kopirati.
    I ono sto sam nekad davno pitala, moze majka biti 6 mj na roditeljskom dopustu (12 ukupno) i onda otac jos 2. Jedino me pitala jel otac zaposlen, neznam kakvu ulogu to igra....

EveM
    31. Kolovoz 2018. 17:50

Ma da?? Otac nakon 12 mj moze na porodiljni? A kolika je naknada za ta dva mjeseca jel znas?

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.