Panda i Honey curke su vam preslatke 😍😍
Nicole se bas lijepo odize!
Kod nas je bilo malo problema s boravkom na trbuhu, ali pomalo smo se privikli. Ne bude ni sad nesto jako dugo, ali ne buni se odmah.
Sinoc smo imali okret leda bok 😁 Ispocetka je bila na boku, pa bi jedno vrijeme postala jako nervozna cim bi ju okrenula. Sad smo pomalo uspjele da bude na boku dok jok ne dosadi.
Kupila sam joj u Mülleru kocku koja ima zvonce unutra i to ju umiri u tren oka, igra se s njom, zvace ju...
Skroz ima osip oko usta jer su joj ruke stalno u ustima i ne mogu ju toliko obrisati koliko se ona moze zasliniti.
Vjezbamo svaki dan po malo, kad je ona dobre volje. Kada smo bile na uzv kukova joj je dr pokusao odraditi vjezbu, ali je toliko ukocila nogu da nije nikako uspijevao, nego kako bi pokusao savinuti nogu se ona cijela odigla. Nije mu se dalo previse ju muciti, pa mi je vjerovao na rijec da to inace odradimo. A i radimo, samo treba malo vremena da opusti nogu.
Vokak svako dijete napreduje svojom brzinom, tako da ih nema smisla usporedivati. Ako mislis da nesto nije u redu, savjetuj se s pedijatrom.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja ne vjezbam nikako. Stavim ju na trbuh i to ne po nekom rasporedu nego kad vidim da je raspolozena, u igri. Nekad igramo hoki poki uz pjesmicu. Al nikakve posebne vjezbe. Sad koliko vidim nema nekih problema, i nadam se da ce to i pedica potvrditi krajem 9mj.
Frajla, di si kupila Fredu? Polovno ili si kod njih naručila? Prek fb? Bas mi se sviđa i super mi je sto mozes sam sloziti svoj model..samo kad ja slazem- cijena ode u nebo..
Di se to moze isprobati? U zg? Ako znas..eto daveža😅
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Frajla, di si kupila Fredu? Polovno ili si kod njih naručila? Prek fb? Bas mi se sviđa i super mi je sto mozes sam sloziti svoj model..samo kad ja slazem- cijena ode u nebo..
Di se to moze isprobati? U zg? Ako znas..eto daveža😅
Nije meni namjenjeno pitanje, al mislim da frajla ima Tulu, a ne Fredu.
Joj da Gumbek. U pravu si..🤦🏻♀️ Al znam ko ima Fredu😉 tnx
koliko i kako sad vase bebe spavaju? Princ se budi oko pola 7, 7. U setnji drijemne na 20-tak minuta i onda oko pola 1, 1 zaspi na 3h. danas ga nakon 3,5h probudila jer hallo tko ce spavat nocas :D oko 18h opet malo drijemne i u pola 9 idemo na zzz
Student.. mi smo nocas prvi put odspavali od 21:30do 6:00h. Bez buđenja za klopu. Inace zaspe do 21:00 pa se budi oko 3-4 na klopu i do 6h spava i to je to. Preko dana svaka 2 h spava po pola sata do 45 min. Inace danas jako uspavana.. ne znam da li je to opet beka faza...
Student.. mi smo nocas prvi put odspavali od 21:30do 6:00h. Bez buđenja za klopu. Inace zaspe do 21:00 pa se budi oko 3-4 na klopu i do 6h spava i to je to. Preko dana svaka 2 h spava po pola sata do 45 min. Inace danas jako uspavana.. ne znam da li je to opet beka faza…
Bit ce da je do vremena. I princ je jako pospan danas.
student zaspi ti na 3 h?pa ti mozes u miru i rucak slozitmoj zaspe dva sata u komadu jednom u cetri pet dana.inace par puta po pola sata do sat dnevno.ne stignem bas nists ozbilno po kuci napraviti...
Sortiraj odgovore
Najstariji