Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Kolovoz 2018. 12:01

Litta

Gumbek

Kod nas od jutra zivo.
    Mala se probudila malo prije vremena, probudila malca, odma rutina poremecena, obukla i umila nju, oprali zube, dobila dorucak, krenula negodovat, nije joj po volji bilo. Dobila ignore pa ipak pojela. Presvukla malca, nahranila, stavila u gym, on krenuo negodovat. Jedva da sam se sredila i stavila vodu za kavu mala je stala na lego kockicu petom i razjaukala se. Sredili to, eto ti njega, okrenuo se s trbuha na leđa i glavom lupio od onu kopcu s neke zveckice, rijesim njega, mala se krenula penjat na onu precku ispod glavne ploce od kuhinjskog stola i pala, mislila sam da si je zube izbila, pa opet saniraj nju haha i tako, njega taman uspavala i onda se pokakao i to ga je probudilo i naljutilo samo tako 😂😂😂
    Kava mi je hladna, a dorucak je bila cokoladica s nogu, setnju jutros preskocili

Bas ti je veselo. Stvarno se divim vama s vise djece. Ja padam s nogu s njom jednom 😃😃

Nema tu razloga za divljenje, sve se to poslozi samo od sebe, potrebe klinaca te vode same kroz dan. 
    Jedino treba imat plan unaprijed za neke stvari i malo se oko ogranizacije pozabavit.  Ja recimo vecer prije smislim sta cu kuhati, meso izvadim da se odmrzne, nekad si znam i povrce ocistit i stavit u posudu u frizider pa ujutro kad su oni budni ne gubim na to vrijeme. 
    Pripremim si ves za pranje navecer kad se otusiram, onda kroz noc ili ujutro samo upalim masinu ili muz upali ako mu kazem. I tako, nista to strasno nije. S prvim je najgore. Ja sad nekako vjerzjem da bi s troje bez problema izasla na kraj, a bilo me drugog malo frka. 
    A i vec oguglas na neke stvari haha

Iskrica
    23. Kolovoz 2018. 12:09

Litta, čestitam 3 mjeseca maloj srećici! 🎂
    Gumbek - mama superjunak! 
    Kod moje mrve se pomaknuo dnevni ritam jer je opet kroz nekoliko zadnjih dana malo spavala kroz dan pa nadoknađuje kroz noć i sad je jutarnje buđenje imala u pol 10 i tek sad od 11 ima prvo spavanje. A meni se u ritual pretvorilo pijenje kapućina uz Prijatelje na tv-u, vrijeme za mene 😊

• Student24
    23. Kolovoz 2018. 14:45

mi danas slavimo 14 godina veze :) četrnaest!! :D 

23. Kolovoz 2018. 15:09

Student24

mi danasslavimo14 godinaveze:) četrnaest!! :D

Cestitam, lijepa brojka. 
    Nama proljetos bilo 10 :)
    Nasao mm slike neke iz tog doba, ajme kako smo se nasmijali

• Student24
    23. Kolovoz 2018. 15:14

nama u boravku ispod televizora stoji slika slikana kad smo bili pa ne znam, možda 4mj zajedno. e kako smo mladi bili :D 

23. Kolovoz 2018. 15:22

Student24

namau boravku ispodtelevizora stoji slika slikana kad smo bili pa ne znam, možda 4mj zajedno. e kako smo mladi bili :D

Me i je najbolje kako si mislis ma nisam se promjenila skoro nista, dok ne vidis slike. 😂

m-mama
    23. Kolovoz 2018. 16:53

Evo da se pohvalim fotkom, meni je ta najdraža, usput. Kad smo kod slika, ste možda razvijale preko neta? Stvarno je toliko lošija kvaliteta? Preko neta su 0,38( cewe) a u fotostudio 1,20!
    Sretna tri mjeseca, i mi bi bili stari sad 3 da se rodio po terminu! 
    A ovo za više djece, mislim da sve nekako dođe, ništa se ne događa preko noći,pa je lakše. 

EveM
    23. Kolovoz 2018. 17:58

Sretna 3 mj🎉🎉🎉
    Nama danas 5.. zamisli 5!! Kao da smo se jucer jadale jedna drugoj o trudnickim tegobama.. ni ne znamo kak je bilo lijepo, ha?🤪
    Gumbek- ti bi mogla neki mama blog pisat- ide ti😉
    M- mama odlicna slika.. idem muza natjerat da nas slika- hocu i ja takvu.. heeehe😘😘😘😘

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Litta
    24. Kolovoz 2018. 07:15

EveM

Sretna 3 mj🎉🎉🎉
    Nama danas 5.. zamisli 5!! Kao da smo se jucer jadale jedna drugoj o trudnickim tegobama.. ni ne znamo kak je bilo lijepo, ha?🤪
    Gumbek- ti bi mogla neki mama blog pisat- ide ti😉
    M- mama odlicna slika.. idem muza natjerat da nas slika- hocu i ja takvu.. heeehe😘😘😘😘

Hvala ☺☺ da da, kad se sjetim trudnickih tegobi smijesno mi je.. ni blizu kao sada ☺☺ ali nema veze, to su nam lijepe muke 😍😍😍😍
    Sinoc smo dobro spavali. Kakali opet a proslo je samo 2 dana, mozda se ipak poboljsala probava. Ipak smo jucer imali 3mj, morali smo kakati 😃😃😃😃
    M-mama  hvala i predivna slika 😍😍 

• Student24
    24. Kolovoz 2018. 09:37

dan! petak je :) svi se veselimo petku :) 
    stavila sam princa u viper. frajer se primio za obješene igračkice i podignuo u sjedeci položaj. reko kud ćeš mali, kud ti se žuri :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.