Meni je nepojmljivo da baka i deda tri tjedna ne dodju vidjeti unuke, ak nazovu pitaju na kraju razgovora kako su djeca i to je to. Zive tri kvarta dalje i u mirovini
O svasta.... Ma imas takvih ljudi. To su ti sebicnjaci. M9ja svekrva je takva, samo na sebe misli, a sve prica kako se za druge zrtvuje. Ajde bjezi. Takvi mi ni ne trebaju u zivotu. Moja mama je sada svaki dan svog godisnjeg odmora provela kod mene i nunala N dok je imwaa grceve, ispece pitu, svaki put pita jel treba sta da donese. Sa mnom je puno grijesila, al moja kcer joj je sada cijeli svijet, i to je nesto predivno. I naravno da cu takvu iskrenu brigu i ljubav podrzat. Sveki dode da okine sliku da se moze hvalit, mrš.

Gumbek to je katastrofa! Ne moraju se s tobom slagat nesto posebno, ali to su im unuci. Svasta na tom svijetu.
Moji svekar i svekrva su bili u 6.mj kod nas i rekli su da su bili sad i vjerojatno nikad vise. Iz razloga sto je njima to daleko putovat i ne mogu bit toliko daleko od kuce. Njima je inace 20 km na kraj svijeta. A rade to sto pletu kosare. To rade kod kuce, organiziraju si sami kad ce i koliko radit. Uvijek pitaju za L i nek im posaljem njene slike. Zivo me zanima kako ce reagirati kad cuju da ce krstenje biti ovdje 😂
Moji roditelji su skoro svaki mjesec bar jednom tu, dodu na vikend. Rade oboje. Selimo za mjesec dana i rekli su samo neka zovemo ako nam treba pomoc i oni stizu. A i jedni i drugi imaju podjednako kilometara.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Svekici 😱 svaki komentar je suvisan
Moj O je pravi mali mrsavac, stalno se svadam s muzem oko toga, mislim, nije sad tak mrsav za ici kod doktora, al da je mrsaviji je. Ima 4,5 mjeseca, 63 cm i samo 6 kg. A nije bas bio mrvica kad se rodio, imo je 3,5 kg.
Muz kaze da je bucko jer ima jedan šlafić na bedru 🙈

Honey hahaha, samo za sliku 😂😂 moza skuplja lajkove na fejsu ili instagramu ☺
Frajla tvoj ce decko biti visok. Moja cura kao buhtlica. 56cm i skoro 6kg. Rođena s 2.5kg i 45cm. Mama mi kaze da sam i takva bila i onda kad je pocelo hranjenje sa zlicom, jastucici se ispuhali. Nadam se da ce moja prihvatit bolje zlicu.
Za sad samo dojimo.
Cure, kad cete vi poceti sa zlicom? Meni patronazna rekla sa 4mj a to mi nekako rano. Citala sam da je do 6mj dovoljno samo dojenje.

Honeyhahaha, samo za sliku 😂😂 moza skuplja lajkove na fejsu ili instagramu ☺
Frajlatvoj ce decko biti visok. Moja cura kao buhtlica. 56cm i skoro 6kg. Rođena s 2.5kg i 45cm. Mama mi kaze da sam i takva bila i onda kad je pocelo hranjenje sa zlicom, jastucici se ispuhali. Nadam se da ce moja prihvatit bolje zlicu.
Za sad samo dojimo.
Cure, kad cete vi poceti sa zlicom? Meni patronazna rekla sa 4mj a to mi nekako rano. Citala sam da je do 6mj dovoljno samo dojenje.
Ja cu sa 6 mj, takva je preporuka who i mislim da su bolje educirani nego nase patronazne. I nas pedijatar zagovara izmedju 5 i 6 mj, nikako prije.
Moj O je pravi mali mrsavac, stalno se svadam s muzem oko toga, mislim, nije sad tak mrsav za ici kod doktora, al da je mrsaviji je. Ima 4,5 mjeseca, 63 cm i samo 6 kg. A nije bas bio mrvica kad se rodio, imo je 3,5 kg.
Gumbek, kaj bi tvoj muž tek rekao za moju 😀 tjedan prije navršenih 4 mjeseca mjerena na sistematskom i imala 64 cm (+14 od porođajne mjere) i 6,5 kg (+ 3,3 kg više od porođajne - već je znači udvostručila). Baš je bucmasta u obrazima i podbratku i po bedrima. Neki dan smo ju vodili na slikanje za osobnu - tamo treba bebu držati uspravnu, no nagnutu naprijed i u tom položaju je sva njezina bucmastost došla na vrat i to izgleda baš loše joooj hahaha, nije za pokazivanje, a kamoli da budem joj to stavila na osobnu da ostane za povijest. Pa ne kužim te fotografe kaj kod razvijanja nisu vidjeli da je to baš krivo, najrađe bih išla opet tamo da im pokažem za usporedbu dijete i sliku - da to nije isto dijete i da ju neće pustiti na granici pa nek slikaju opet.
Inače, isključivo dojim i tak mislim do navršenih 6 mjeseca, a baš sam očito krivo mislila prije trudnoće da djeca na ad-u budu bucmasta, a kod dojenja ne 😊

Ja cu sa 6 mj, takva je preporuka who i mislim da su bolje educirani nego nase patronazne. I nas pedijatar zagovara izmedju 5 i 6 mj, nikako prije.
I ja tako mislim. Pogotovo ako imam mlijeka i ona dobro napreduje. S druge strane ne znam ni kako uopce hranit tako bebu s 4mj, bez da sjedi 😕.
Trenutno imamo problem i s davanjem espumisana. Mislim da mozda 5kapi proguta, sve izbaci. Ne zeli progutati nego cuva u ustima.
Ne dajem joj poslije svakog obroka kako pise nego 1 ili 2 puta na dan. Ako vidim da se muci. Puno stenje i zna plakati u snu. Stalno ti vjetrovi. 😦😦

Trenutno imamo problem i s davanjem espumisana. Mislim da mozda 5kapi proguta, sve izbaci. Ne zeli progutati nego cuva u ustima.
Ne dajem joj poslije svakog obroka kako pise nego 1 ili 2 puta na dan. Ako vidim da se muci. Puno stenje i zna plakati u snu. Stalno ti vjetrovi. 😦😦
Litta, možda odbija jer je sita. Espumisan može ići i prije hrane - ja sam svojoj znala dati po 15 kapi prije obroka, tj. kad je bila gladna pa je htjela progutati, a ne na puni želudac i to max 2 put na dan - popodne i prije večernjeg hranjenja baš zbog noćnih tj. jutarnjih stenjanja. Ovih dana nema s tim problema niti već dugo ne dajem te kapi, no eto baš je jučer bio prvi dan ikad bez stolice, no danas joj je guza proradila 😅

Moj bumbar ima preko 7 kg 😌
Prosli tj napunio 4 mj...
A duzinu se nisam ni trudila mjerit, al 68 nam je na knap roba, pogoto tjesnije stvari tipa zara i c&a.
Al i cura moja je visoka, nosi 104 vec neko vrijeme, a ima dve god i 8 mj.
I mi smo mrsavi. Rodena sa 3600 i evo jucer vaga pokazala 6kg. A dugi oko 62. Al vi ste na cici?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji