HoneyM nije htjela dudu ni pogledati, dizao joj se zelucic svaki put kad bih joj ponudila. Promijenila sam ih valjda 10 kom dok nisam dosla do Avent ultra soft. Tu hoce. A, pitanje je i vremena...sa cca 3 mj je pocela kako tako prihvacati dudu.
Uziva se kupati u moru! Cikće od sreće i na glas se smije dok je u moru!
Baš je prava šarmerica!
Svi su tu na plaži oduševljeni njome.
M ima samo jednog dedu. Ostali su pomrli. No, taj deda nije baš nešto angažiran oko nje.
Sad smo tu kod njega na moru, on ima veliku kucu s apartmanima koje iznajmljuje. Mi smo u jednom od njih.
Da se razumijemo, stvarno sam mu zahvalna što smo dobrodošli kod njega, ipak on gubi novce na dnevnoj bazi dok smo ovdje, ali zar ne bi bilo lijepo da je koji put uzme u ruke i poigra se s njom? Ili prošeće tu oko sela?
Baš je u potpunosti nezainteresiran. Jednom dnevno joj u prolazu zafučka i kaže - Gdje si ljepotice!?
Tako mi je žao što su moji umrli. Mama je obozavala svoju unucad. Mila bi joj bila osma po redu da je ziva. A, moj tata...njega se ne smijem ni sjetiti...živio je za svoju unučad. Obožavao ih je! Svaki dan ih je uzimao sve zajedno na 2 sata na igranje, vodio ih čoporativno na more. Naravno, s mojom mamom. Baš su ih voljeli.
Suprugova mama je umrla, na žalost. Sigurna sam da bi bila divna baka.
Možda je djed nezainteresiran zato što ni ja nisam baš neka idealna snaha...ipak imam troje djece iz prvog braka koja su sa mnom i koje je njegov sin prihvatio kao svoje iako imaju oca koji brine o njima.
Mislim...polako on mene prihvaća, ali mislim da ga više muči činjenica što sam ja ful opuštena i ne trudim se dopasti mu se, živo mi se fućka. Mene ne treba voljeti.
Ali M je njegova krv...njegovog sina dijete.
Ne znam...da sam ja baka ovoj malenoj buhtlici ne bih je puštala iz ruku. Posebno ako se ne viđamo baš često.
A, vjerujte mi, stvarno sam ležerna, tko je hoće nosati, nek je nosi! (...pod mojim budnim okom, ofkors)
Opet ponavljam...ne zamjeram mu, on vjerojatno ni ne može bolje...ali mi je žao jer u konačnici i M gubi na tome što se djed ne trudi.
HoneyM nije htjela dudu ni pogledati, dizao joj se zelucic svaki put kad bih joj ponudila. Promijenila sam ih valjda 10 kom dok nisam dosla do Avent ultra soft. Tu hoce. A, pitanje je i vremena…sa cca 3 mj je pocela kako tako prihvacati dudu.
Baš je prava šarmerica!
M ima samo jednog dedu. Ostali su pomrli. No, taj deda nije baš nešto angažiran oko nje.
Sad smo tu kod njega na moru, on ima veliku kucu s apartmanima koje iznajmljuje. Mi smo u jednom od njih.
Da se razumijemo, stvarno sam mu zahvalna što smo dobrodošli kod njega, ipak on gubi novce na dnevnoj bazi dok smo ovdje, ali zar ne bi bilo lijepo da je koji put uzme u ruke i poigra se s njom? Ili prošeće tu oko sela?
Baš je u potpunosti nezainteresiran. Jednom dnevno joj u prolazu zafučka i kaže - Gdje si ljepotice!?
Tako mi je žao što su moji umrli. Mama je obozavala svoju unucad. Mila bi joj bila osma po redu da je ziva. A, moj tata…njega se ne smijem ni sjetiti…živio je za svoju unučad. Obožavao ih je! Svaki dan ih je uzimao sve zajedno na 2 sata na igranje, vodio ih čoporativno na more. Naravno, s mojom mamom. Baš su ih voljeli.
Možda je djed nezainteresiran zato što ni ja nisam baš neka idealna snaha…ipak imam troje djece iz prvog braka koja su sa mnom i koje je njegov sin prihvatio kao svoje iako imaju oca koji brine o njima.
Mislim…polako on mene prihvaća, ali mislim da ga više muči činjenica što sam ja ful opuštena i ne trudim se dopasti mu se, živo mi se fućka. Mene ne treba voljeti.
Ali M je njegova krv…njegovog sina dijete.
Ne znam…da sam ja baka ovoj malenoj buhtlici ne bih je puštala iz ruku. Posebno ako se ne viđamo baš često.
Yra, pa zar nebi on kao roditelj trebao biti ponosan na svog sina sto je prihvatio tvoju djecicu iz prvog braka kao svoje?
Po meni je to jedna od najvecih ljudskih vrlina i to moze napraviti samo netko tko ima ogromno srce i dusu. Brakovi propadaju i ljudi se razilaze, to je cinjenica, ali zivot ide dalje i ljudi se opet i zaljubljuju i mislim da su djeca najveca sreca i bogatstvo svake obitelji, bio ti bioloski otac ili ne, ili majka isto tako.
HoneyM nije htjela dudu ni pogledati, dizao joj se zelucic svaki put kad bih joj ponudila. Promijenila sam ih valjda 10 kom dok nisam dosla do Avent ultra soft. Tu hoce. A, pitanje je i vremena…sa cca 3 mj je pocela kako tako prihvacati dudu.
Baš je prava šarmerica!
Tako mi je žao što su moji umrli. Mama je obozavala svoju unucad. Mila bi joj bila osma po redu da je ziva. A, moj tata…njega se ne smijem ni sjetiti…živio je za svoju unučad. Obožavao ih je! Svaki dan ih je uzimao sve zajedno na 2 sata na igranje, vodio ih čoporativno na more. Naravno, s mojom mamom. Baš su ih voljeli.
Možda je djed nezainteresiran zato što ni ja nisam baš neka idealna snaha…ipak imam troje djece iz prvog braka koja su sa mnom i koje je njegov sin prihvatio kao svoje iako imaju oca koji brine o njima.
Mislim…polako on mene prihvaća, ali mislim da ga više muči činjenica što sam ja ful opuštena i ne trudim se dopasti mu se, živo mi se fućka. Mene ne treba voljeti.
Ali M je njegova krv…njegovog sina dijete.
Ne znam…da sam ja baka ovoj malenoj buhtlici ne bih je puštala iz ruku. Posebno ako se ne viđamo baš često.
Yra, pa zar nebi on kao roditelj trebao biti ponosan na svog sina sto je prihvatio tvoju djecicu iz prvog braka kao svoje?
Po meni je to jedna od najvecih ljudskih vrlina i to moze napraviti samo netko tko ima ogromno srce i dusu. Brakovi propadaju i ljudi se razilaze, to je cinjenica, ali zivot ide dalje i ljudi se opet i zaljubljuju i mislim da su djeca najveca sreca i bogatstvo svake obitelji, bio ti bioloski otac ili ne, ili majka isto tako.
Pa, i iz tog kuta kada gledaš stvari su neobične...
Dobro jutro ☺☺
Mi sinoc kakali, smanjio se interval na svaka 3 dana 😃😃 cijelo popodne se jadna mucila i stenjala.
Ja sad cekam red za vadit krv, hormone stitnjace. Samo ih je 50 ispred mene 😄😄 nisam ocekivala takvu guzvu. Sva sreca da ne moram biti nataste.
Yra vazno je da si ti opustena i da te to ne opterecuje. A svekar bi mozda bio takav i da nisi u toj situaciji. 100 ljudi 100 cudi.
Revizija igracaka obavljena.
Prolazno vrijeme 3 sata.
Stanje - vreca za smece, vreca salji dalje, vreca za na ormar za neke bolje dane, milijarda vreca ostaje i nekolicina s kojima ne znam sta cu ( plisanci glupi)
A muz iz zafrkancije malo zbrajao, na polovici sam mu rekla da prestane jer cu se rasplakat.
Najgore sta vecina stoji i ne igra se nitko s tim, a jos gore sta je vecina toga dobivena, mi smo mozda kupili 10 igracaka koje curu zbilja zanimaju i bas su ciljano kupljene.
Litta bravo za kakanje. Cini mi se da je i kod nas malo cesce. Jedno vrijeme sam si pisala, bilo je svaka 4 dana, vec bi i zaboravila kad je zadnji put, a sad sam prestala. Dok se ne muci nije mi tako bitno, kako je samo dojen kazu da je ok i do 14 dana...
Znaju me ljudi pitati jel mu smiju kupiti ovo ili ono, ja za sada kazem da mu kupe sta god zele. Mozda kasnije kad bude kuzio necu tako dati, ali za sada mi je ok.
Litta bravo za kakanje. Cini mi se da je i kod nas malo cesce. Jedno vrijeme sam si pisala, bilo je svaka 4 dana, vec bi i zaboravila kad je zadnji put, a sad sam prestala. Dok se ne muci nije mi tako bitno, kako je samo dojen kazu da je ok i do 14 dana…
Znaju me ljudi pitati jel mu smiju kupiti ovo ili ono, ja za sada kazem da mu kupe sta god zele. Mozda kasnije kad bude kuzio necu tako dati, ali za sada mi je ok.
Ma na pocetku su bile zveckice i to, i to je bezazleno, iako se i onih grickalica za zube kojekakvih nakupilo vise od 10, a nije bas da sluze svrsi. Al ono glupo mi je kad curi sogorica recimo za bozic kupi igracku za 250 kn koja ju ni najmanje ne i teresira, a mogla je za 100 kn kupit nesto sta malu gul zani a i zeli si to.. I onda jos ispituje jel se igra s tim, ja kazem ne jer ju ne zanima, a ona se cudi pa kako, njenu je to zanimalo 😌
Yra - moja sudbina :D Svear gubi vise nego Mila, tako da samo uzivaj u svojoj obitelji! :)
Gumbek - procitala sam negdje da laboratoriji u domovima zdravlja i bolnicama primaju plisance koje onda dijele maloj djecici kod vadjena krvi za hrabrost. Pa provjeri.
Ja sam iz tog razloga zabranila kupovinu plisanaca Princu, ali opet ih se skupilo.
Yra imamo i tu aventovu dudu. Imamo ih 10 valjda. Sliknem jednom 😂 A sto se svekra tice, znam da ti je zao, al nema tu puno pomoci. I da se recimo ulizujes ne vjerujem da bi bilo drugacije. Tako uzivaj u svojoj maloj Mili, pored vas dvoje i njene sestre i brace nece joj nista faliti 💕
Gumbek ja sam darovala plisance u Dom. Dvije pune vrece. ❤
Mi kakamo jos uvijek cesto. Svako jutro obavezno. Napuni pelenu da se sve cudim kolicini 🙈 Al od 6 do 9 je stenjanje i mucenje dok to izbaci van. Uf 😓 nadam se da ce i to ici lakse sto ce biti veca.
Sortiraj odgovore
Najstariji