Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    21. Kolovoz 2018. 09:37

Gumbek

Zakonom bi trebalo zabranit diskusije o dojenju/ad. Nikad nista pametno iz toga, samo rezultira da se neko osjeca ko govno jer obicno sugovornik ne stedi i ne bira rijeci.
    Uzas.

Majcinstvo je samo po sebi tesko i zahtjeva puno psihicke snage od nas, a onda te jos druge zene ubiju u pojam jer eto one nisu tako i ti sigurno radis krivo. Koma.
    Bitno da su bebe site i da rastu, a ostalo boze moj.
    Eto ja dojim al cu davat kupovno voce i povrce, neko daje ad al ima domace, netko daje sve kupovno, netko brije samo na organsko, i zamisli, sve bebe ce odrast.

Slazem se u potpunosti. Isto tako mi je ok kad mi netko da savjet ali ne volim kad forsira. 
    To mi je pogotovo smetalo u pocetku dojenja kad su je javljali problemi. Pa mi kazu napravi to a to nema veze s mojim problemom. I onda jesi li, jesi li, moras, moras.. nisam i ne moram ☺

• ivaanaaa
    21. Kolovoz 2018. 09:47

Gumbek

Litta, samo ti filozofiraj, da imamo štiva.
    Ja sam osobno protiv ogrlice, grozim se pomisli da je bebi nesto oko vrata, najezim se 

Ja sam ogrlicu skidala preko noci svaki put obavezno.. mi stvarno nismo imali problema sa ogrlicom, a kako sam i sama pitala jel ima jos tko iskustva neznam dal je ona pomogala il je dijete bilo takvo.. ja mislim da cu je ipak i sad kupit. Skodit nemoze.. 
    A sto se tice dojenja i AD od prvog klinca sam imala traume i to su me najvise ubile cuvene RODE  tako da ja ima totalno losa iskustva oo njih. I svi oni pogledi kad kazete da nedojite pa vas gledaju ko govno.. i to potpuni neznaci postavljaju takva pitanja i kritiziraju..uzas..al kazem glavno da su bebe site i vesele.. i poslije ih hranimo sa svakakvim sranjima..cast izuzecima

21. Kolovoz 2018. 09:57

A znate koje sve glupe komentare sam ja cula jer sam curu dojila do skoro 2 godine, a k tome i trudna sam vec bila.
    Najbolje je bilo da se bebi u trbuhu nece razvijat organi jer mu cura sve hranjive tvari s mlijekom izvuce haha. 😂😂😂

Frajla
    21. Kolovoz 2018. 09:58

Gumbek

Frajla

Ja ne budem stavljala oglicu, kao gumbek ne mogu zamisliti staviti bebi nesto oko vrata. I slincek mi je muka, stavim mu nekad i obavezno skidam kad ide spavati. On ga uhvati, vuce i cucla.
    Litta, ne vjerujem da su zubici. Sve bebe tako nekad oko 2,3 mjeseca pocnu jako sliniti i stavljati sve u usta, tako istrazuju svijet.

Frajla ima onih kao trukutica zgodnih i to na druker, pomogucnosti ako nadjes plasticni druker, on popusta na malo jace potezanje.

Super su mi ti trokutici, imamo samo dva, bas planiram uzeti jos. A nije toliki problem dok je budan, jer povlaci prema naprijed, ali ogrlica bi se razletila u roku sat vremena maksimalno.
    Mi smo dobili hranilicu, moze se poleci i u polusjedeci, bas mi super dode sad dok doruckujem npr., ja jedem linoladu, a moj sin voli konktetno, danas je na menuu bio majmun, jucer jež, dan prije medvjed 😂
    Jel probo netko one naljepnice protiv komaraca? Ja uzela iz baby centra i nisam bas odusevljena. Navodno drze 3 dana, ali ja bi rekla da to djeluje par sati ako i toliko. Jucer je imo zaljepljeno na leda, drugi dan joj je bio i dva su ga upiknula u glavicu 🤬
    Imaju u dm-u isto neke, pa me zanima jesu sta bolje

• Litta
    21. Kolovoz 2018. 10:23

Frajla

Super su mi ti trokutici, imamo samo dva, bas planiram uzeti jos. A nije toliki problem dok je budan, jer povlaci prema naprijed, ali ogrlica bi se razletila u roku sat vremena maksimalno.
    Mi smo dobili hranilicu, moze se poleci i u polusjedeci, bas mi super dode sad dok doruckujem npr., ja jedem linoladu, a moj sin voli konktetno, danas je na menuu bio majmun, jucer jež, dan prije medvjed 😂
    Jel probo netko one naljepnice protiv komaraca? Ja uzela iz baby centra i nisam bas odusevljena. Navodno drze 3 dana, ali ja bi rekla da to djeluje par sati ako i toliko. Jucer je imo zaljepljeno na leda, drugi dan joj je bio i dva su ga upiknula u glavicu 🤬

Ja imam mjesavinu iz kucne radinosti koju pospricam po sebi i djeluje. Njoj sam za sad stavljala po robici ili kolica da joj ne ide na kozu i za sad je bilo ok. Nismo imali uboda. Flastere nisam probala. 

21. Kolovoz 2018. 10:30

Frajla

Gumbek

Frajla

Ja ne budem stavljala oglicu, kao gumbek ne mogu zamisliti staviti bebi nesto oko vrata. I slincek mi je muka, stavim mu nekad i obavezno skidam kad ide spavati. On ga uhvati, vuce i cucla.
    Litta, ne vjerujem da su zubici. Sve bebe tako nekad oko 2,3 mjeseca pocnu jako sliniti i stavljati sve u usta, tako istrazuju svijet.

Frajla ima onih kao trukutica zgodnih i to na druker, pomogucnosti ako nadjes plasticni druker, on popusta na malo jace potezanje.

Nisu, bezveze su, one neke Mosquitan ili tako nesto iz dma sam ja imala, naljepili cak 3 kom na jaje i za 10 min 2 komarca na bebi, svaki po 15 cm od te naljepnice. 

• Student24
    21. Kolovoz 2018. 12:44

Gumbek - slazem se sa tobom. ;) 
    Litta - slinimo vec preko mj dana i toliko guramo rukice u usta. S mjesec i nesto pojavila se prva tockoca za zub, zuba nema na vidiku. tako da ja to prepisujem oralnoj fazi. Ima dana kad je balavac full mokar za 5 min i dana kad nam netreba. Ne znam o cemu to ovisi?!
    Jantarnu ogrlicu ne planiram, ruzna mi je, a i ne volim stavljat bebi nesto oko vrata, osim balavca :D njih imamo svakakvih, ali za sada stavljamo samo trokut na druker ili cicak. ne povlaci ih, bit ce da mu ne smetaju :D 
    Planirala uzeti te flastere, ali ako ne djeluju ko sto kazete drzat cu se lavande. Nije ni ona puno bolja, ali je besplatna :D 

m-mama
    21. Kolovoz 2018. 13:04

Što se tiće ogrlice, lijepo mi je vidjeti , ali neću mu stavljati. Moj isto dudu nema i nekad vaš sisa prste, tj cijelu šaku kao sisu. S jedne strane ga pustim i mislim, nek cucla, sve dok ne plače je ok, a s duge strane ne želim ga vidjeti s godinu, dvije da cucla prste. Dude smo do sad isprobali 3, očito nedovoljno 😂 Jel vas kad boli dolje? Ja sam se danas baš nekako nespretno rastegnula i kao da me kosti bole. Kao da zdjelica i sve to dolje još nije došlo na svoje mjesto. Jučer sam nešto sitno krvarila, mislila sam da mens ali danas ništa. Imamo danas mini fotoshooting, pa sam se sjetila cipelica koje smo dobili, kad sam ih vidjela mislila sam da će tek zimi imati takvu nogicu, a sad bi ih skoro prerasao. 😝 Oboje smo se jučer naspavali pa smo dobre volje, baš sam sretna da je sve uredno još samo neki ručak nabrzinu kad stignem. 
    A dojenje.....

m-mama
    21. Kolovoz 2018. 13:27

Dojenje, prije sam se bojala hraniti ga bočicom jer je glasno gutao, sad bidim da mu ništa nije, da paće, nije nervozan. To su vjerojatno bili hormoni. Isto kao i pranje ruku ili pljuvanje bebi u lice. Ne kažem da nemam dovoljno mlijeka, preživio bi, i dobivao na težini,al bi bio na sisi 0-24 i mučila bih sebe i njega. Najsretniji je kad se mi sise napune mlijekom i da mu teće u potocima. Malo je lijen, naravno na tatu 😝😝😝 

Frajla
    21. Kolovoz 2018. 13:33

Moj O se danas prvi put igrao s bebom u ogledalu 😂
    Inace bi samo pogledo, eventualno bi gledo u mene u ogledalu, a danas je bas sebe gledo, pa se smije, pa ide rukicama, pa se cudi. Preslatko 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.