Mi isto imamo tonu igracaka. Ja nikome nista nezabranjujem da kupuje.. svatko misli da je bas on kupio nesto super.... ja svaka dva tjedna zamjenim igracke pa se veseli nekim sto nije dugo vidla. Najvise ju vesele zvecke, suskavci i ima par plisanca koje bas voli.. oci su joj preko noci promjenile boju.. bile su plave a zenska se probudila sa zelenima hahah.. kako vase bebe??
Oliveru su oci bile sive, cak sam mislila da ce ostati jer moj brat ima takve, ali su kroz par dana posmeđile.
trebam pomoc. Trebam zastitu za ogradu, one pojedinacne. di je najbolje uzeti?
trebam pomoc. Trebam zastitu za ogradu, one pojedinacne. di je najbolje uzeti?
Kako mislis pojedinačne? Bez pripadajuce posteljine? Mislim da je u bubamari bilo jednobojnih relativno povoljno. A imas i kod onih koji sivaju, tipa etheral i sl.
Ja sam uzela dada&rocco, je malo skuplje, ali ovaj moj je jako nemiran i bas cesto udari u stranicu i neznam kak bi bez toga
pojedinacno za svaku preckicu
Koliko znam dada&rocco su to patentirali i samo oni smiju prodavati. E sad jedino ako nades nekoga da ti ovako napravi...
pojedinacno za svaku preckicu
Koliko znam dada&rocco su to patentirali i samo oni smiju prodavati. E sad jedino ako nades nekoga da ti ovako napravi…
moram priznat da su im cijene zanimljive :D
Sinoc nam je bilo katastrofa spavati, znojna cijelu noc 😩😩 klima nam je bila do 4 ali do sobe nam bas ne dođe a vani strasno. Jos meni stitnjaca malo ludira pa me i hormoni pucaju.Jutros sam pocistila malo stan, oprala pod, imamo goste popodne. I sad sjela popit kavicu dok bebolina spava.
Jucer me tako umorilo ono cekanje za vadit krv na 100 stupnjeva 😩😩 jos dosla neka zena i pocela se tamo zaliti zasto mora uzeti broj, da nije u plodinama i kupuje salamu 😂😂😂 bilo ih je 50 ispred mene kad sam dosla, jos najbolje da stojim u redu s toliko ljudi u bolnici po ovim vrucinama. Ocito se ona gurala preko reda uvijek pa joj sad smeta broj.
Kad smo kod guranja preko reda, nekidan mi isli u banku, muz nosio malog u klokanoci i dolazi lik (radi u banci) do nas i kaze vi s malim djetetom imate prednost, a moj muz ni pet bi sets "ma neeee, ici cu ja s njim setati van" i ostavi mene da cekam pola sata 🤬😡👿
Zadnji put kad sam bila sama s malim isto su me zvali preko reda, a onaj put prije toga sam cekala...
Nekidan su me i u lidlu pustili ljudi preko reda, hrpa njih, cijeli red od kase, to mi je bilo neugodno jer je mali bio dobar bas i nije da sam morala ici u trgovinu, isla da mi guzica vidi puta, kupila neke fascikle i njemu carapice 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji