Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    07. Kolovoz 2018. 12:06

EveM

Frajla

Minja_03

Joj ja mrzim te puzzle scaka 2 dana ribaj majko moja ali najvise ih voli preokrece se vrti pa mu fora

Ja ih stavim u kadu, otusiram vrelom vodom i onda na sunce na susenje
    Probala sam brisati, ali samo mi se rade mucice od prasine tako 😏

Ja to u perilici rublja perem🤣

Ma da? Nije mi palo na pamet uopce, a donji dio od gyma perem u masini. Na koliko stupnjeva? Pretpostavljam da iskljucis centrfugu? Stavis neki detergent ili samo voda?

07. Kolovoz 2018. 12:47

Ja puzzle u masinu, bez detergenta, kratki program na 40 stuonjeva s upaljenom centrifugom. Kasnije ih samo na zicu pobacam da mi vlazne ne idu na parket i to svaki tjedan napravim. 

07. Kolovoz 2018. 13:00

Sema, pogledaj crikvu, novi vinodolski, krk eventualno, tu se zbilja da po ok cijeni naci smjestaj. Istra je najskuplji dio obale uz dubrovnik i hvar valjda, unazad par godina je istra presisala i makarsku po cijenama. Sve je to postalo tragicno, zbilja za par godina hrvati vise nece dolazit na svoju obalu osim ako imaju nekretninu. 
    Cijene svake godine idu po minimalno 5 eura gore.
    Meni su svi govorili kad dobijes dijete nema vise jeftinog ljetovanja, koliko ustedis na izlascima toliko opet das za druge stvari. Mi smo ko cura i decko spavali po studio apartmanima za 25-30 eura jer bi sjeli ujutro u auto i do navacer nas nema jer smo sva moguca mjesta u okolici istrazili. Sad gledas da je blizu plaze, da nije preskuceno, da je malo novije, da lici na nesto, da je neko civilizirano mjesto i hop eto te vec na 70eura. Uzas.
    Nas apartman je 60, jer je malo mjesto bez bog zna kakvog sadrzaja pa bas ne mogu drzat cijenu s jacim mjestima, al nam je gospodja ponudila jos 3 dana ako zelimo produzit jer ima rupu do iducih gostiju i to bi nam tri dana za 100 eura dala.
    I oni spustaju cijene samo da su popunjeni i da barem neku paru uberu. 

EveM
    07. Kolovoz 2018. 14:54

Frajla- upravo ovako kako je Gumbek napisala

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Student24
    07. Kolovoz 2018. 18:18

mi smo nekoliko puta rezervirali preko airbnb stranice i bili smo zadovoljni. Obzirom da smo i u ulozi iznajmljivaca razumijemo neke cijene, ali vecinu i ne razumijemo. ali jos uvijek se koze nac dobar, a povoljan smjestaj samo treba malo istrazivati. :) 

Iskrica
    08. Kolovoz 2018. 07:30

Dobro jutro svima! Zatekla sam sad svoju mrvu visoko kod uzglavlju poprijeko u krevetiću - migolji se na veliko. Još je bila i otkrivena, bez čarapica, a hladnih nogu, valjda se nije prehladila.😣
    Mi nejdemo na more zbog nekih svojih neslaganja, a kad bi išli onda bi gledali Selce ili slično zbog blizine, a cijene opće ni neću gledati - no kako nejdemo barem ćemo uštediti 😁
    Nama je sutra sistematski i drugo cijepljenje, baš me zanima rast i kaj bu rekla doktorica za ručicu koja je baš kruta u ramenu i ne želi ju razgibavati u vis, a meni je danas zubar, opće mi se nejde tamo zijevati... Ugodan dan svima, da i mi i bebice dobro izdržimo vrućine! 

• Student24
    08. Kolovoz 2018. 08:28

Iskrica sretan 333 dan ;) i sretno kod zubara :) 

• Litta
    08. Kolovoz 2018. 10:22

Dobro jutro ☺☺ 
    Iskrica sretno s cijepljenjem i kod zubara ☺☺
    Meni danas stigla vjestica😩😩😩 a bas sam se ponadala da cu biti duze na miru s obzirom da dojim.

• Litta
    08. Kolovoz 2018. 10:22

Haha.. sad tek vidim. Iskrici danas trojke a meni dvojke 😃😃😃😃

• Student24
    08. Kolovoz 2018. 10:26

litta vidi stvarno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI