Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    10. Kolovoz 2018. 22:23

gledam Princa i ne vjerujem da je proslo vec 16 tj... pa kuda? 
    A proslo je i godinu dana kako nisam sijela na dva kotaca... 
    Vrijeme prebrzo let. 
    U startu sam kategoricki bila da ne zelim da imamo vise dijece, a sad... Uvukao se neki crvic. Mamicu mu poljubim :D

• sema
    10. Kolovoz 2018. 23:14

U cemu vam bebice spavaju? Moj bude samo u pidamici, ne pomrivam ga i ne oblacim carape vec danima. Jucer mu je bilo 3.mj i dalje jako voli spavati. Preko dana bude bidan 1.5-2h pa odspava 1h, a nekad se zna dogoditi da odspava i po 2h a nekad cak i 3h i onda opet 1.5h budan i tako do 8h navecer kada ide nakupanje i u krevet. Preko noci se budo 2puta za jelo, oko 1h u noci i oko 4h. Za sada sam zadovoljna

Sto se igre tice zna se igrati i sam pa kad mu dosadi ja se igram s njim, na stomaku bude par minuta i onda krene vriska. Jucer se prvi puta poprijecio u kinderu i zabio glavu u zastitnu ogradicu i krenio mumljat. ☺

• Student24
    11. Kolovoz 2018. 10:25

Jutro! Koje divno osvjezenje danasnji dan :)

• Litta
    11. Kolovoz 2018. 10:50

Stavim joj body ili pidzamicu. Carapice samo po noci, ne svaki put, procijenim. Znaju joj biti nogice hladne ako ih nema. Imamo male carapice stopice pa su nam te super za sada.
    Tu je i dalje vruce 😧 ali pocelo je puhati pa barem ima malo zraka.

• LilyVanily
    11. Kolovoz 2018. 12:14

Preslatke su vam bebe! Di su svi nestali od proljetnica? Na fejs il nemaju vremena zbog bebica? 
    Moja spava samo u bodiju. Prevruce je za išta više. Rotira se po krevetu već neko vrijeme. I budna i u snu. Cijelu noć je moram vraćati da se ne lupi o ogradu. Priča, smije se, prati...za sada nam je zabavno. 
    Koje vježbe vi radite sa bebicama?

• Student24
    11. Kolovoz 2018. 12:20

Mi spavamo u tankoj dugoj pidzamici. Kako smo u potkroclju da bi imali imalo zraka mora biti lagani propuh pa zato. 
    Od vjezbica - na youtoub ukucam vjezbe za bebe stare x mjeseci pa malo vjezbamo. :) 
    mislim da smo rodile bas u lijepo vrijeme. taman na jesen bebe ce biti dovoljno velike da mozemo van po svim vremenskim uvijetima. 

11. Kolovoz 2018. 13:45

Mi i na moru i u zagrebu spavamo u kratkom bodiju, al par onih najgorih noci sam ga pred jutro skidala jer se po celu bas znojio.
    Ne vjezbamo nista, pustim ga da se igra i vrti po puzlama i gymu, sad na moru na rucniku, cak ga muz stavi na sitne one kamencice na trbuh. Poticem jedino motoriku da bude simetricna, tj ako vidim da forsira jednu stranu malo ga pomaknem ili igracke pomaknem da s obje strane radi istovremeno i to je to

Frajla
    11. Kolovoz 2018. 13:52

Student24

U startu sam kategoricki bila da ne zelim da imamo vise dijece, a sad… Uvukao se neki crvic. Mamicu mu poljubim :D

Ovo mi je jako poznato 🤔😂
    Mi spavamo u kratkom bodiju ili kratkoj pidjamici i pokrijem ga s pamucnom dekicom dok malo zahladi, oko 11, 12
    Vjezbice ne radimo nikakve, znala sam nekad s rukicama mu raditi gore, dolje, u stranu, na prsa, to je dok sam se bojala da ima hipertonus. Jako puno je na stomaku i vjerujem da se sam dovoljno izvjezba. Okrece se s leda na bok i trbuh, dize se na dlanove, zna prebaciti tezinu na jednu stranu i drugom dohvatiti igracku, pa bi rekla da se dobro razvija

panda102
    11. Kolovoz 2018. 15:12

Evo moje pande. 
    Ja se dograbila osvjezenja odmah pecem teleca rebra s krompirom i mrkvom hahahahah

panda102
    11. Kolovoz 2018. 15:26

Znaci oplakala sam m-mami i dojenju svugdje hhahahaa
    Ma i mi smo se preporodili s jednom dvije bocice na dan. Uzivamo sad i muz i Sara i ja. 
    Nema vise mojih histericnih napada i slicno hahahaha
    Student bi jos jedno hahaha a nije ovo ni iz pelena izaslo. Blago tebi hahahaha
    Sema hmmm moja spava vecinom u bodiju kratkih rukava jer je kod nas pakleno vruce. 
    Sinoc je imala i carapice i donji dio jer je bilo hladno. 
    Sad je dobra skroz. Prosli vikend sam si htjela nekog ubiti ali prvo sebe. 
    Muz je radio citav vikend od 6-6 a ona samo plakala. Jooooj 
    Ona spava od 11-11 tako nekako ili od 10-10. 
    I onda je budna sat dva i opet spava dva sata. Eto svakako nekako. Onda dodje dan kad ne moze zaspati pa place pa cmizdri. Borimo se svakako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.