Mi prijavljujemo prvi udarac u glavu, seka mlatila kanticom za plazu i izletila joj malcu direkt u glavu 😂
Ostao zbunjem 3 sekunde i onda se razjaukao. Al brzo je proslo
Minja😍😍😍
Baš je medeni!
Spremile smo se za grad. Moram po špeceraj.
Jucer nije skoro nista po danu spavala i stalno je bila na cici. Opet ne kaka vec par dana. Mislim da je to zbog moje dijetalne prehrane zbog sumnje na salmonelu. Samo prducka.
Kako bih voljela da ima dnevno spavanje od barem, ma barem sat vremena.
Yra, proći će i to... super su mi tvoji savjeti i iskustva i divim se tvojoj snazi i optimizmu, prekrasna mi je ljubav kojom zračiš prema svojoj djeci (i starijim i bebi) - puse za potporu!
Minja, Gabriel je krasan s tim smeđim okama i razigranim osmijesima 💓
Minja😍😍😍
Baš je medeni!
Spremile smo se za grad. Moram po špeceraj.
Jucer nije skoro nista po danu spavala i stalno je bila na cici. Opet ne kaka vec par dana. Mislim da je to zbog moje dijetalne prehrane zbog sumnje na salmonelu. Samo prducka.
Kako bih voljela da ima dnevno spavanje od barem, ma barem sat vremena.
Yra, proći će i to… super su mi tvoji savjeti i iskustva i divim se tvojoj snazi i optimizmu, prekrasna mi je ljubav kojom zračiš prema svojoj djeci (i starijim i bebi) - puse za potporu!
Minja, Gabriel je krasan s tim smeđim okama i razigranim osmijesima 💓
Ajme, Iskrice, hvala ti! Baš si me oraspoložila i na tren ostavila bez teksta.😙😙😙
Mi smo danas 16 tj i imamo 1.okrent trbuh ledja
Doduse slucajan, ali imamo :D
Jedan, ali vrijedan!😀
Jel postoji koji skok s 3,5 mj? 😂😂 na moru smo i stalno je prikopčani. Dajem mu 1-3 bočice dohrane jer ne mogu više. A i on je zadovoljan i miran sat vremena nakon jela maše rukicama i dobro je raspoložen. Stalno sisa, onda se ne napune jako kao kroz noć i ne najede se pošteno. 12 h budan, 12 spava, u globalu. Dan nam pocinje u 6 i zavrsi oko 7-8. Onda do jutra ima 2 budenja i opet cijeli dan sisanje, neuspjeli pokušaji uspavljivanja. Dudu nema jer ne želi. Isprobala sam ih 3.
Cula sam samo za skok s 3mj. Mozda je vama zakasnjeli skok ili ga morski zrak iscrpi. Presladak je 😍😍😍😍😍😍
Ja svoju nisam jos vodila na more. Cekam da malo prođu guzve a u 9mj idemo u istru pa cemo tamo uzivati u hladu i moru ☺☺
Sortiraj odgovore
Najstariji