Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2018. 08:39

Mi prijavljujemo prvi udarac u glavu, seka mlatila kanticom za plazu i izletila joj malcu direkt u glavu 😂
    Ostao zbunjem 3 sekunde i onda se razjaukao. Al brzo je proslo

Iskrica
    10. Kolovoz 2018. 13:02

yra

Minja😍😍😍
    Baš je medeni!
    Spremile smo se za grad. Moram po špeceraj.
    Jucer nije skoro nista po danu spavala i stalno je bila na cici. Opet ne kaka vec par dana. Mislim da je to zbog moje dijetalne prehrane zbog sumnje na salmonelu. Samo prducka.
    Kako bih voljela da ima dnevno spavanje od barem, ma barem sat vremena.

Yra, proći će i to... super su mi tvoji savjeti i iskustva i divim se tvojoj snazi i optimizmu, prekrasna mi je ljubav kojom zračiš prema svojoj djeci (i starijim i bebi) - puse za potporu!
    Minja, Gabriel je krasan s tim smeđim okama i razigranim osmijesima 💓

yra
    10. Kolovoz 2018. 13:36

Iskrica

yra

Minja😍😍😍
    Baš je medeni!
    Spremile smo se za grad. Moram po špeceraj.
    Jucer nije skoro nista po danu spavala i stalno je bila na cici. Opet ne kaka vec par dana. Mislim da je to zbog moje dijetalne prehrane zbog sumnje na salmonelu. Samo prducka.
    Kako bih voljela da ima dnevno spavanje od barem, ma barem sat vremena.

Yra, proći će i to… super su mi tvoji savjeti i iskustva i divim se tvojoj snazi i optimizmu, prekrasna mi je ljubav kojom zračiš prema svojoj djeci (i starijim i bebi) - puse za potporu!
    Minja, Gabriel je krasan s tim smeđim okama i razigranim osmijesima 💓

Ajme, Iskrice, hvala ti! Baš si me oraspoložila i na tren ostavila bez teksta.😙😙😙

yra
    10. Kolovoz 2018. 15:51

Student24

Mi smo danas 16 tj i imamo 1.okrent trbuh ledja
    Doduse slucajan, ali imamo :D

Jedan, ali vrijedan!😀

m-mama
    10. Kolovoz 2018. 19:24

Jel postoji koji skok s 3,5 mj? 😂😂 na moru smo i stalno je prikopčani. Dajem mu 1-3 bočice dohrane jer ne mogu više.  A i on je zadovoljan i miran sat vremena nakon jela maše rukicama i dobro je raspoložen. Stalno sisa, onda se ne napune jako kao kroz noć i ne najede se pošteno. 12 h budan, 12 spava, u globalu. Dan nam pocinje u 6 i zavrsi oko 7-8. Onda do jutra ima 2 budenja i opet cijeli dan sisanje, neuspjeli pokušaji uspavljivanja. Dudu nema jer ne želi. Isprobala sam ih 3. 

m-mama
    10. Kolovoz 2018. 19:26
    Sisa kao jastuk
    Sisa kao jastuk

vadim sisu... Ma nema di nisam. 

m-mama
    10. Kolovoz 2018. 19:27
    Večeras kod spomenika 😂😂
    Večeras kod spomenika 😂😂

m-mama
    10. Kolovoz 2018. 19:30
    I jako voli more
    I jako voli more

• Litta
    10. Kolovoz 2018. 20:16

Cula sam samo za skok s 3mj. Mozda je vama zakasnjeli skok ili ga morski zrak iscrpi. Presladak je 😍😍😍😍😍😍
    Ja svoju nisam jos vodila na more. Cekam da malo prođu guzve a u 9mj idemo u istru pa cemo tamo uzivati u hladu i moru ☺☺

• Student24
    10. Kolovoz 2018. 22:21

Bas :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.