Inace koliko god da ne jedem,organizam mi ne trazi.. Od kad sam dosla u njem nikako nisam svoja. Valjda ta vrazija promjena mi tako tesko pada.. Zao mi je samo da to ne utjece na malu,zelim bas da se sto vise zdravije hranim😕
Meni obicno kad su vrucine mi se ne trazi jesti. Probaj sto raznovrsnije jesti i puno tekucine i mislim da na nju nece utjecati.
Ja jos nisam dosla na tezinu koju sam imala prije trudnoce. 4kg jos, ne vidi se bas jedino sto mi je ostao jos malo trbuh pa ne mogu hlace zakopcati.
Ne smijem ni vjezbati a ne znam ni kad cu moci s obzirom da sam na carski. 😦
Rekao mi dr. barem 6mj nista.
Ja sam dosla 2 kg ispod svoje tezine zato me i brine,bas slabo jedem,a organizam ne trazi.. Valjda cu uspijeti vratiti bar te dvije kilice😢 Ja nemam neki pretjerani trbuh. Nije sad da sam bas ravna,ima njega ali mi ne smeta. A joj,strpi se jos malo😫
Inace koliko god da ne jedem,organizam mi ne trazi.. Od kad sam dosla u njem nikako nisam svoja. Valjda ta vrazija promjena mi tako tesko pada.. Zao mi je samo da to ne utjece na malu,zelim bas da se sto vise zdravije hranim😕
Gdje si ti u njemackoj?
Ja sam 80km ispod Munchena. Bas na granici,Salzburg je 8 km od mene. Manji gradic Bad Reichenhall😗
Ja imam jos 2kg viska ali to se ni ne vidi,svu robu mogu obuci, a ja jedem 10puta dnevno od kada sam rodila, sad bas jedem za dvoje.
Mi obavili cijepljenje i vaganje. S 2mjeseca ima 6360g i 62cm, veliki dečko 😄
Mi danas otpratili tatu za moskvu i sad soliramo do ponedjeljka 🤔
Sema - reče danas meni moj srednjovječni susjed da mi je "dijete preveliko za svoju dob, da imam prejako mlijeko i da trebam rijediti prehranu tj. mlijeko vodom." Prejako mlijeko?! Ljudi nikad zadovoljni.
jutro!! Kako ste?
Mi smo super! Odlicno se naspavali. princ je spavao od 21 do 8 s jednim buđenjem u pola5 za klopu :)
Ja sam kilazom varirala od do -5, ali se sad stabiliziralo na -3kg u odnosu na kilazu s kojom sam ostala trudna. :)
jutro!! Kako ste?
Mi smo super! Odlicno se naspavali. princ je spavao od 21 do 8 s jednim buđenjem u pola5 za klopu :)
Ja sam kilazom varirala od do -5, ali se sad stabiliziralo na -3kg u odnosu na kilazu s kojom sam ostala trudna. :)
Ja sam na +2
Al dok sam obucena se ne kuze te dve kile, stanem u svu odjecu svoju od prije, ja bi rekla da mi je nekako na rukama ostalo, prije su bile bas mrsave, sad su nekako punije.
Jedino sam jako mlohava kad se skinem, to mi je koma.
Morala bi vjezbat da se to utegne, al nit imam volje trenutacno, nit mi se ostavlja klince dva tri puta tjedno da bi se ja zatezala, oni su mi prioritet, za sve ce biti vremena
ovo mlohavo se slazem, a kako sam ja rodila carski nisam ni sigurna da li smijem vjezbati vec...
U svakom slucaju idemo krajem kolovoza na more pa tamo planiram krenut plivat i po povratku krenut na neke vjezbe doma. Zima ce biti duga pa vise sa imam "vrijeme za sebe". :)
Jutro!
I mi smo super. Isto dobro naspavani. Malena spavala od 22 do 10 s jednim buđenjem u 4. Zadovoljna sam s njom,jako je mirna beba. Do kada vi planirate dojiti bebice? Moja sveki je zadnjeg sina dojila do 3 godina hahaha koma😂
Sortiraj odgovore
Najstariji