Lola kako zaključuje da je možda izljev? Po motorici ili?
Moja je zaradila kefalhematom pri porodu. Na zadnjem pregledu je rekla da će do 2mj proći no još uvijek ima hematom na glavi, po opipu nebi baš rekla da se smanjio. Moram sad u ponedjeljak pitati za to, čitala sam da bi se trebalo slati na uzv glave da se vidi jel sve ok.
Kao i kod crne, i moja se isteže u luk , baš to, kao da most hoće napraviti, ali to više radi kad se probudi pa izgleda kao da se rasteže. Ali i zna ići kao i tvoj lijevo-desno, to hoće pogotovo u snu tak da je znam u kindaču naći okrenutu za 90 od tog vrpoljenja lijevo-desno. Nisam znala da je to loše..
p.s. za profilnu sliku probaj veličinu promjenit, možda je prevelika slika koju želiš stavit? drugo ne znam, meni uspjelo iz prve...
Crna ovo sto je nipisala Tiny u kreveticu i ja njega nadjem kako se iskrivi nekad pa mi je prvo to bilo cudno, al nisam pridavala paznju. Da da bas to ko da hoce most napraviti i pogotovo kada ga dizem onda mi se na rukama dosta zabacuje unazad dok se usput i rasteze. Sad sam bas zbedirana, valjda nece biti taj 3 ili 4 stupanj koji su vec problematicni.
Tiny zakljucila je radi tog izvijanja, ne zelim nista govoriti ipak je zena u struci pa valjda zna sto radi, ali ipak cu otici po jos jedno misljenje. Cula sam da to isto ovisi od pedijatra do pedijatra, neki jako daju paznju motorici, a neki kilazi. Tiny mislim da ce te dfnt slati na uzv glave ako su njoj vec ustanovili hematom. Znaci njoj je bas vidljiv, na glavi?
Hej curke,
nisam baš pisala ali sam vas čitala. Što se tiče pelena mi smo mnoge, Pampers, Puffies, Violeta pa čak i K-classic (Kauflandove - držale su bolje od Pampersovih, nikada nisu promočile). Pampers mi je uvijek promočio jer pizdek puno piša ostale su bile OK. Sad smo na Violeti i one su nam dobre.
Što se tiče postporođajne depresije, nisam ju imala ali je bilo dana kada sam plakala od muke. Dojim i plačem. Jednostavno mi je to sve previše bilo. Inače nisam osoba koja voli previše djecu. Naravno osim pizdeka i svojih nećaka. Znam da ružno zvuči ali sam puno bolja s tinejdžerima. Jako sam vezana za svoj posao, pomalo sam sebična itd... Ali to je sve prošlo, namjestila sam si da imam sve osim cigara i cuge ali doći će red i na to.
Što se tiče "igranja" malo je čudno nakon poroda ali kako ja kažem vježbom do savršenstva. Nije čest kao prije ali dogodi se.
Mi smo već 2 tjedna u sportskom dijelu kolica, ima nulti položaj i manje mu je vruće nego u košari. Ali niti ne želi biti u njoj jer više ne želi ležati a ovako mene gleda pa si mi malo pospikamo.
Pizdek nema problema s viperom ali sad smo uzeli baby gym i to je glavno, super mu je zanimljivo!
Ali mi imamo drugih problema, opet ne kaka i muči se prdnuti. Ne znam kako ću to riješiti. Baš mi ga je jako žao.
SIMAL
Jutreko!
Po novome zaspi već u 20h pa do kojih 1 prvo buđenje, tako da i ja zbrišem skupa s njom na spavanje jer je to jedini najduži period spavanja nakon 1, buđenje svaka dva sata, ja stvarno više ne znam kak promjenit da duže spava, ubi me ovo buđenje svako 2 sata O.o uopće nema veze dal pojede 50 ili 150ml njoj je svejedno..
Lola a sad si i mene malo zbedirala :/ vidit ću baš šta će naša pedijatrica reći na ta izvijanja..
Dok se u snu vrpolji tako lijevo-desno još i stenje, pa sam ja mislila da ju trbuščić muči ili tako neš..
Da, baš ima kvrgu na lijevoj strani glave i nije baš mala kvrga. Ima jako puno kose pa se ne vidi toliko, samo šta joj kosa kod te kvrge stoji u zraku pa ima čuperak ko mali pero djetlić
Na prvom pregledu ju je samo opipala i rekla ok, ništa nije komentirala. Vidit ćemo šta će i za to reći. Ja bi nekak da nas pošalje na taj uzv glave da mi srce bude na mjestu.
Simal zaboravila sam ste vi na ad-u ili mlijeku? Kamilice, toplomjer u guzu? Jbga ne znam šta je najbolje kad nismo došli do tih problema :/
hormoni ;) šta sam ja cmizdrila prvi mjesec. U trudnoći me nisu ništa hvatali ali kad sam rodila ajoj meni! Cmizdrila sam na svaku sitnicu, zbog bebe pa mačka, na reklame uhh, rekla mužu više nikad ne želim rodit samo zbog tih ispada :D
Nisam ni ja bila neka luda za djecom pa mi je baš bilo teško naviknut se da sam samo doma s njom, nema izlazaka i drugih uživancija.
Sad sam se navikla na sve, osim na buđenje svako 2 sata, no budem se i na to navikla
Tiny samo dojim, imali smo i AD ali smo izbacili prije 2-3 tjedna. Pujem kamilicu ja, pije on. Gurala sam toplomjer i nista.
Niti ja se nisam mogla naviknut da gdje god da idem ja ide i on i da to znaci da imam jako malo izbora. Al srecom proslo je, jednostavno sam navikla.
SIMAL
Simal-isti problemi..moja po novom svaka 3-4 dana kaka. Odlucila sam ne gurat nista l ni ne davat nista, 7 dana ak nema stolicu onda cu tek reagirati.
Da da..i ja sam cmizdrila, i koliko je bilo lijepo toliko je i tesko bilo..ali sada je sve ljepse :)
Jutro,
Moja beba je rođena na carski, ali kad maše glavom lijevo-desno onda ima i spuštene ruke uz tijelo i čuje se kako ili kruli u crijevima ili prdi ili kaka. Tako da je to kod nas problemi s probavom.
Dva dana mi nije kakao samo ga je mučilo i mm mu da espumisan i isere se ko grlica. :-)
Ni ja bas nisam pridodavala paznju mislila sam sta djete se proteze... i kod nas ti je tak svaka 2 sata po noci ponekad se posreci 2ipol :) probaj si ozbiljno kupit taj komorac ja cim nedam nema.. eto jucer nisam i nije bilo... sad je spremljena ponovo boca pa cekam kroz dan. Da naviknes se i meni fale izlazci i sve sta ide uz to al kak kazes ima vremena :)
Sortiraj odgovore
Najstariji