Dijete spava, kuha mu se rucak (butternut tikva i spinat na pilecem temeljcu, valjda ce pojest), ja imam sarmu i idem sad raditi pripreme za tematski trening.
1001 noc, ajmo kreativne duse, kako da od funkcionalne odjece i grudnjaka za dojenje postanem arapska princeza na jednu noc?!
Spavamo drugih pol sata danas :P
Zbilja neodgovorno to s psima...nije im za vjerovat, kao ni djeci, sto kaze Tiny.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
e pa sad je velika slika, to sam kliknula na onaj šta sam zaplavila Crnoj hahahha
Kod nas drugi spavanac u tijeku, nadam se da je to ovaj duži.
Baš mjenja nešto ritam ovih par dana, uspjevam je lovit pa mi se sviđa taj novi ritam. Nema više dva duga spavanca, i danas mi je isto odbila mlijeka sad popodne iako je prošlo skoro 4h od doručka, tak da sam napravila ručak blitva i krumpir, pojela sve do zadnje mrvice, a opet mi ispalo oko 400ml!
Vidit ću sad oko 15h kako će s mlijekom, ako mi ga i tad odbije onda je možda vrijeme da se prebacimo na tri kruta obroka??? Kad se uvodi treći obrok? S 9,10mj? Mislim...budem vidjela kako će ona još ovih dana, al danas se nastavlja od jučer to odbijanje boce. Jedino preko noći nema problema s bocom.
Sortiraj odgovore
Najstariji