Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 11:09

Dijete spava, kuha mu se rucak (butternut tikva i spinat na pilecem temeljcu, valjda ce pojest), ja imam sarmu i idem sad raditi pripreme za tematski trening.
    1001 noc, ajmo kreativne duse, kako da od funkcionalne odjece i grudnjaka za dojenje postanem arapska princeza na jednu noc?!

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 11:18

Grudnjak nemoj uopce zakopcavat gore na onom!

poisonivy2604
    12. Prosinac 2016. 13:24

Spavamo drugih pol sata danas :P 
    Zbilja neodgovorno to s psima...nije im za vjerovat, kao ni djeci, sto kaze Tiny.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

TinyBabyToes
    12. Prosinac 2016. 14:06

image uploading site

božićni ugođaj kod nas :D

TinyBabyToes
    12. Prosinac 2016. 14:07

e pa sad je velika slika, to sam kliknula na onaj šta sam zaplavila Crnoj hahahha

TinyBabyToes
    12. Prosinac 2016. 14:11

Kod nas drugi spavanac u tijeku, nadam se da je to ovaj duži.

Baš mjenja nešto ritam ovih par dana, uspjevam je lovit pa mi se sviđa taj novi ritam. Nema više dva duga spavanca, i danas mi je isto odbila mlijeka sad popodne iako je prošlo skoro 4h od doručka, tak da sam napravila ručak blitva i krumpir, pojela sve do zadnje mrvice, a opet mi ispalo oko 400ml!
    Vidit ću sad oko 15h kako će s mlijekom, ako mi ga i tad odbije onda je možda vrijeme da se prebacimo na tri kruta obroka??? Kad se uvodi treći obrok? S 9,10mj? Mislim...budem vidjela kako će ona još ovih dana, al danas se nastavlja od jučer to odbijanje boce. Jedino preko noći nema problema s bocom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.