Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    12. Prosinac 2016. 09:36

Meni lakše preko tinypic-a stavlhat slikice.
    Strina mu kupila, ima i rezervne dijelove, broj 2,3 poklončić i borić koji mogu zamjenit 1

• Kriszta
    12. Prosinac 2016. 10:01

http://tinypic.com/?t=postupload

Evo Tiny

• Kriszta
    12. Prosinac 2016. 10:07

Ajme cure što ste kreativne,sad ću i ja morat nešto smisliti.
    Inače unazad par god sam sama pravila adventski vijenac (nisam kreativna,niti se razumijem u dekoraciji,nego me forsirala bivša kolegica s posla,pa sam nešto uz nju naučila),ali ove godine nisam uspjela napraviti. Htjela sam reći,da je to to bilo,što se mene tiče dekoracije itd. Tako sam i sa hranom,fino ,ukusno napravim (barem mislim/muž tvrdi) ali dekorirati,nema šanse..sve nabacano,rastrgano,urušeno hahahahah

SVaka čast cure. :)
    Nasdva vrećica fenomenalna. Mi još uvijek tražimo čizmu od krpe za Miju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.