Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    12. Prosinac 2016. 14:31

Tiny ajmeeeeeeee kako je slatka,ne vjerujem..ma prekrasno nešto. Kosica je fenomenalna isto 
    Oduševljena sam !!!!

Po meni se za treći ne treba žuriti,kažu ,ako lijepo prihvaća 2 kruta i preko noći više traži papati ,onda znači da treba preko dana podebljati..ti najbolje znaš..svugdje čitam sa 10 mj da se uvodi,neki pak sa godinu dana..eto mi smo sa 8.5.. Ako ti se čini da malena bi..onda uvodi :)

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 14:53

Ajme Tiny kako ste medene... pa ovakve siske ja zelim a niko ih ne zna napravit a Mia sama od sebe takve ima :)))

Stalno zaboravljam stavit ulja u kasice. Ko da sam retardirana.

TinyBabyToes
    12. Prosinac 2016. 14:54

Poison neću citirat da opet ne vrtim slikicu heheh
    Bravo!!! Računaj to kao da nije bilo prekida ;) Zna se tak i Miji dosta puta desit tako buđenje, digneš zaspi na ramenu. Volim kad se to desi :D

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 14:57

Tiny, probaj uvest ujutro neki vocni obrok, manji, i pola uobicajene doze mlijeka... mozda ce tak ic kad iza kasice das mlijeko. Ili ko kak Poison radi, u mlijeko stavlja nesto, onda mos imat sve takve obroke, bitno je da ima mlijeka dovoljno.

crna123
    12. Prosinac 2016. 15:07

Nisi jedina retardirana i ja zaboravljam tek sam se sad sjetila na njega kad si rekla..
    Ajme tini koja slatkica s tolko kose mi smo ljubomorni :))
    Uvijek kad pisem tini razmisljam si kaj da mi sad kaze da je npr.marija meni bi i dalje bila tini hahah.
    Ja sam valjda ta koja to ne pratim moja ima 3 obroka ak ne i vise stalno nes jede i cica i caj ja ne znam zeludac ko balon valjda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.