Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    12. Prosinac 2016. 18:35

Uzela sam ovaj bambi:
    http://www.balmbyjela.com/balm-by-jela-balzam-od-etericnog-ulja-jele-50-ml.html#.WE7fNPkrLIU

Farmaceutkinja mi je rekla,da ni slučajno da prsa mažem,nego leđa. Žurila sam i još sam uzela dosta toga,da nisam pitala razlog. Pitala sam dal smijem ispod nosa mazati,kaže ma ni slučajno. Tu sad čitam,piše: mazati prsa,ispod nosa i sinuse..jelsam ja luda? Kako vi? Zašto bi mi rekla da ne smijem prsa?

Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 18:43

Frendica mazala malcu i prsa i ispod nosa i sinuse s bambijem, nemas beda. Med sestra meni za fitobalm rekla slobodno prsa i ledja isto...

Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 19:00

Imam samo leave and delete opciju

TinyBabyToes
    12. Prosinac 2016. 19:09

aha našla na wp-u očisti razgovor....al i dalje sam na svejedno, čekam većinu da odluči ;)

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 19:19

Ivchi javi di cemo. Nama svima svejedno.

crna123
    12. Prosinac 2016. 19:34

Ja mazem prsa jer i pise i pod nos ne kuzim zakaj ti je to rekla.. i vidim da mora stajat u fridu i ja zab... sad cu ubacit.. i meni svejedno vise sam na vocap navikla al kaj ima vecina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.