Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    12. Prosinac 2016. 10:10

Totalno sam kratka :)
    Tiny dobro ti kaže Ivchi,pomiješaj sa bananom.Ili jogurtom. Bebe stvarno vole kiselo (većina)
    Ili skuhaj uz žitarice još,pa će to ublažiti. Ili one instant malo slađe npr.riža,proso i heljda.

crna123
    12. Prosinac 2016. 10:25

Hahha uruseno😂 

ma ni meni se bas pretjerano neda sam sam postavljala ukrase okolo lampice oko prozora na onoj grilandi i zasad je to to. 
    ak sad nije ucitalo vise ne stavljam nikad 
    da s necim slatko pomjesas i trebalo bi upalit!

crna123
    12. Prosinac 2016. 10:26

eto tolko sam ljena da nisam ni jednu svijecu zapalila 

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 10:47

Crna i prvi put ti se ucitalo :D 
    Krasno je sve. Ja isto ko Kriszta, cijepljena od dekoracije... 

E moram se osvrnut opet na pse. Jucer isli u maksimir, putem na zelenom valu, 10m od kazalista lutaka ispred kojeg je stajalo djece i djece, ponosni vlasnik i kraj njega doberman BEZ lajne. Dodjemo u maksimir, tamo sece pit bull BEZ lajne. O brnjicama ni ne pricam, to je valjda visa matematika. Ja ne znam, jesu ljudi izgubili kompas? U cemu je fora? Znaci ja, odnosno moji, imamo maltezera. Kad ide van stavimo ga na lajnu i secemo. Prvenstveno jer je glup i jer bi ga pokupio prvi tramvaj, ako ne prvi, drugi sigurno. Zasto ne stavit psa na lajnu, eto lupam glavom o zid al svejedno ne mogu dokucit. I to pse za koje ti treba dozvola ko za pistolj. A nemos nista ni rec tim ljudima, cak ni lijepim tonom. Jer ak si dovoljno glup da seces s pistoljem bez lajne okolo, nema sanse ni da skuzis poantu zasto to ne valja. Ja stvarno obozavam zivotinje (izuzev pauka) al to mi predstavlja takvu nelagodu da mi dodje da kupim kucu i secem dijete samo po svom dvoristu.

Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 11:00

Ne znam zasto tako lose spava pizdek, preko dana je ko nacrtan.
    Buđenje oko pola 8, zaspi uz odjavnu spicu McLeodovih kceri kad mama u miru pogleda oko pola 11, spava sat i pol-2, nekad sve u kreveticu, nekad trazi malo nunanja na pola i drugi spavanac oko pola 4, sat vremena. Navecer redovito zaspi između 9 i 10, znaci svaki dan isto. I svaku noc isto Nocas nismo bili budni po sat vremena, ali sam ga 5 puta uspavljivala.

Za ovu bambi jelu hahah... Uglavnom, meni je sestra od ped rekla za fitobalm, slicno je pa ako nema bambi jele mozete i ovo iako ja nisam primijetila da ista pomaze.

Za produktivni kasalj i smrkljice mi smo imali 2ml obicne fizioloske + 6 kapi efedrina + 6 kapi bisolexa 2x dnevno.

I da, ona guralica/hodalica od chicca, kupila sam u mulleru, 215kn umjesto 275. Mislim da je u bubamari oko 300. netko je i to pitao, a sjetim se 100 stranica kasnije.

Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 11:01

Mamaista, sretno danas! Imam osjecaj kao da kreces prvi dan u skolu (sto kod tebe donekle i je), al ono, kuzis me hahahah

crna123
    12. Prosinac 2016. 11:01

Nisam znala meni pise da se nije ucitalo :) 
    To je bezveze da i za mene svi moraju bit na lajni bez obzira. jedino obozavam kad neko stenca sece bez lajne pa onak sretno dotrci tu se rastopim

Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 11:02

Ivy, genijalna ideja za snjegovice! Imam ih brdo buduci da sam ih koristila samo kao obloge na strganim bradavicama..

Kamikazee
    12. Prosinac 2016. 11:04

A vidi Crnu... Sve neke umjetnicke duse, ja da idem to napraviti zalijepila bih si kosu za nogu - ali u bozicnom duhu s puno sljokica!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.