Jutro!
Imam ja instac al nemam bas nes na njemu, budem sad za bozic malo postavljala... al moramo si privatnom por poslat imena...
Ima nas jos usranih, mi isto papali jucer kruska-heljda-jogurt. Usro se dvaput jucer sto nije dugo...
Kamikaze me urekla, ovaj sinoc pricao oko 2, pa oko 5... super. Samo mi to fali do pune srece.
Ja nisam isto jos nista peceno davala. Al sam davala svasta novog ovih dana, jogurt, teletinu, komorac... sve mu bilo ok.
DJ Hrc dobio neki klaviric sta svasta izvodi, bas mu se svidja. Eno ga tamo sklada simfonije.
Primjetila sam da kad se probudi i kad se rasteze trese rukicom u zglobu. Jel to jos neko radi? Sve me strah guglat. Mislim on to tako oduvijek, kad je bio mali onda je i nogicom al to je prestalo al rukom jos treska...
Mamasita danas na arbajt! Sad kad pocne tepat tamo studentima, neko nes dobro napravi a ona: ma bavooo :))))
Jutro!!
Ja ne znam jel sam zaboravila nocas il ne, zaspala je oko 9 i prrvo budenje u 7 za jest 😲😲 mozda sam zab koj put po noci da sam budna jer sam fakat umorna ko pas...
Mamasita sretno!
Ivchi kak mislis trese? i moja tipa mase rukom ono kao gore dolje vise lupanje?
Ma tu bi stavila al tu ja nis ne kuzim nisam bas ni izvidala neki dan sam slucajno nekaj stisnula i vidim zahtjeve za prijateljstvo..ah seljak :)
Jutro,
Nasdva jadničak Lovro..ne vole uvijek bebe društvo,pogotovo ne odmah nakon buđenja. Barem mojoj treba malo dok dođe k sebi. Naravno da neće onda ni jesti..Bio je gladan,pa se odmah i budio u noći..
Ivchi kako misliš da trese se sa rukom..kao da maše ili? Moja ima neku čudnu naviku,ali sa nogicama isto tako sa zglobovima radi. Okreće stopala ,onako brzo ih vrti u krug..dok sjedi ne znam da li si na to mislila?
Malena je još uvijek bubana ,sad je već 8.dan. Danas idem kupiti sljez (potrošili)onaj bambi i sad je počela i kašljati,pa ko inhalira,šta stavljate u fiziološku,koje kapi? Bisolex? Budem još pitala u ljekarni,pedijatricu više ne zovem. Sačekam godinu dana i ako uspijem naći koju pedicu slobodnu ,onda gibam od ove,koja je najbolja u gradu...haha..šta mi to vrijedi,kad se ne stigne bavit sa pacijentima.
Ja sam bez ideja za doručak ostala, niš voća nemam više doma...Skuhala rižu i dodala bananu, ne bude kakila koji dan sad al dobro, kaka par put dnevno, ne bi bilo loše. Krenula odmrzavat maline šta je svekrva donjela njihove iz vrta smrznute, al to je tak kiselo da ja nisam mogla pojest više od jedne, pa joj ipak nisam to dala. Kak bi mogla uopće razblažit tu kiselost?
Sortiraj odgovore
Najstariji