Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    12. Prosinac 2016. 15:19

Cure, što ste vi kreativne! Čudo jedno! Crna, predivno! Ja se ne upuštam u takve pothvate, završila bih nekako kako je i Kamikazee napisala. 

Tiny, rastopila sam se, Mia je preslatka! 

Mi bile u šetnji danas, spavala je u kolicima oko sat vremena i evo sad opet spava. Kod nje svaki dan drugačije. 
    Mi smo već dugo na tri obroka s tim da je taj treći uvijek žitarice s mlijekom.

Instagram nemam ni ja. Imam fejs i to mi dosta. Al mogle bi baš nešto smislit bar što se tiče slanja slika... i meni bi bilo draže privat nego ovako.. ako ima raznih Tina, ko zna kakvih još divljaka ima. Možda viber ili whatsapp?

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 15:54

I meni bi bilo draze. Ja bas misla maknut profilnu sliku odavde. 

Mi cemo isto skoro ujutro uvest voce s jogurtom. Samo sam mu ovih dana morala isprobat jogurt. Ja sam nekako misljenja da treba sve postavit u red sto su manji. Jer lakse prihvacaju navike. Samo pazit da ima dovoljno mlijeka. Cekat cu da jos malo produzi ovo sto je budan ujutro pa da moze onda dorucak jest oko 9, a rucak oko 2, i izmedju mlijeka...

Mi jos nismo bili vani jer nam je bila frendica a srce me boli sto ce bit mrak kad se probudi i sto smo bacili sunce :(

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 15:59

Evo sam vas brzinski procitala, i samo da javim da sam živa. Nisu mi jos na poslu stavili komp pa nisam pisala danas nego sam sredivala papire i ured. Predavanja nemam ovaj semestar tako da super. Sutra kad stave komp pa se javim. Sve ste mi cakane, Mia je pre pre pre slatka Tiny. Ukrasi su mrak Crna. Eto...dosla doma s malim iz vrtica, muz i ja samo zamijenili djecu, on njega odveo na trening, ja nju stavila spavat i sad odo napravit rucak/veceru hahaha. Pusa vam svima, pisem poslije.

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 16:00

Ja imam fejs, nemam instagram, imam viber, whupp sta god zelite ja sam za. Tako bi nam bilo i lakse cini mi se.....

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 16:04

Ja nemam face ni wasap! Viber imam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.