Što se tiče izdojenog mlijeka jednom podgrijano mlijeko se nesmije ponovo grijat nego se može održavat toplim.

Pozdrav mamice :)
Ne smijem se hvaliti, ali sinoc je spavao od pola 1 do pola 6, kad je zaplakao ja se probudih i vidim vani dan :O
Divota, kad bi makar do 8 isao :D
Mi imamo ono plasticno postolje za kupanje koje se stavi u banjicu, kadu... i neku noc kad smo ga kupali, uzasno je plakao, ali jer je muz poceo bez mene, nije ga prvi umio i dijete se prepalo vode i cijelo vrijeme bila vriska
Sinoc ja pelenu na postolje, napunim banjicu, i uzivali pola sata :)
Ovo natezanje za stolicu i vjetrove ga bas muci 24h, stalno stenje, ne znam ima li kakav nacin da mu pomognem??? :(
I da, za 5 dana puni mjesec dana pa cu ponovo krenuti sa d3. Rekli su mi, 1. dan-jedna kap, 2. dan-dvije kapi, 3. dan-tri kapi, i 4. dan-cetiri. Bojim se da je za njega previse 4, ne znam kako cemo se izboriti i sa dvije kapi :S
Kako kod vas ide doziranje?
I da, za 5 dana puni mjesec dana pa cu ponovo krenuti sa d3. Rekli su mi, 1. dan-jedna kap, 2. dan-dvije kapi, 3. dan-tri kapi, i 4. dan-cetiri. Bojim se da je za njega previse 4, ne znam kako cemo se izboriti i sa dvije kapi :S
Kako kod vas ide doziranje?
Meni je rekla za Oleovit 1x2 kapi u prvoj godini života i u drugoj godini samo u zimskim mjesecima

Ja koristim oleovit d3 kapi, 1 kap na dan svaki dan do godine dana.
Mojoj curi cijelo bedro crveno di je dobila piku i onak tuzno stalno place, bas vidim da ju boli..siroce :(
Muz pretrazuje sve ljekarne u potrazi za onim oblogom..
Ja koristim oleovit d3 kapi, 1 kap na dan svaki dan do godine dana.
Mojoj curi cijelo bedro crveno di je dobila piku i onak tuzno stalno place, bas vidim da ju boli..siroce :(
Muz pretrazuje sve ljekarne u potrazi za onim oblogom..
Jeste joj dali čepić ili ne želiš?

Nasdva-to ti pedijatrica rekla?
Meni je pedica rekla 1×1 godinu dana, onda u ljekarni mi ona ponovila da dajem 1×1.
Kako oni to nama daju razlicite informacije?

Isto Oleovit 2 kapi dnevno u jutarnjim satima.
Kikica isto sve tako moja malena,stenjala 24h dnevno. U snu,pa se budila,baš se mučila. Sad više nije tako strašno,ali preko noći se još uvijek događa. Dal s vremenom su crijeva polako sazrijevala ili nam pomažu kapi,ne znam..

A nema temperaturu pa ne znam dal da joj dajem :/ ali imam osjecaj da ce dobiti pa cu joj vjerojatno dati..
A nema temperaturu pa ne znam dal da joj dajem :/ ali imam osjecaj da ce dobiti pa cu joj vjerojatno dati..
Meni je pedic rekla,da ako bude razdrazljiva da joj dam,jer onda joj boli. do 72 sati,ist tako mi je rekla,da čim dođem kući stavim oblogu i da joj stavim čepić,jer ju boli sigurno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji