Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    13. Svibanj 2016. 12:02

Što se tiče izdojenog mlijeka jednom podgrijano mlijeko se nesmije ponovo grijat nego se može održavat toplim.

kiki_ca
    13. Svibanj 2016. 12:08

Pozdrav mamice :)
    Ne smijem se hvaliti, ali sinoc je spavao od pola 1 do pola 6, kad je zaplakao ja se probudih i vidim vani dan :O 
    Divota, kad bi makar do 8 isao :D
    Mi imamo ono plasticno postolje za kupanje koje se stavi u banjicu, kadu... i neku noc kad smo ga kupali, uzasno je plakao, ali jer je muz poceo bez mene, nije ga prvi umio i dijete se prepalo vode i cijelo vrijeme bila vriska
    Sinoc ja pelenu na postolje, napunim banjicu, i uzivali pola sata :)

Ovo natezanje za stolicu i vjetrove ga bas muci 24h, stalno stenje, ne znam ima li kakav nacin da mu pomognem??? :(

kiki_ca
    13. Svibanj 2016. 12:15

I da, za 5 dana puni mjesec dana pa cu ponovo krenuti sa d3. Rekli su mi, 1. dan-jedna kap, 2. dan-dvije kapi, 3. dan-tri kapi, i 4. dan-cetiri. Bojim se da je za njega previse 4, ne znam kako cemo se izboriti i sa dvije kapi :S
    Kako kod vas ide doziranje?

Ninachh12
    13. Svibanj 2016. 13:10

Ja koristim oleovit d3 kapi, 1 kap na dan svaki dan do godine dana.

Mojoj curi cijelo bedro crveno di je dobila piku i onak tuzno stalno place, bas vidim da ju boli..siroce :(
     Muz pretrazuje sve ljekarne u potrazi za onim oblogom..

Ninachh12
    13. Svibanj 2016. 13:23

Nasdva-to ti pedijatrica rekla?
    Meni je pedica rekla 1×1 godinu dana, onda u ljekarni mi ona ponovila da dajem 1×1.
    Kako oni to nama daju razlicite informacije?

• Kriszta
    13. Svibanj 2016. 13:28

Isto Oleovit 2 kapi dnevno u jutarnjim satima.

Kikica isto sve tako moja malena,stenjala 24h dnevno. U snu,pa se budila,baš se mučila. Sad više nije tako strašno,ali preko noći se još uvijek događa. Dal s vremenom su crijeva polako sazrijevala ili nam pomažu kapi,ne znam..

Ninachh12
    13. Svibanj 2016. 13:48

A nema temperaturu pa ne znam dal da joj dajem :/ ali imam osjecaj da ce dobiti pa cu joj vjerojatno dati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.