Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    13. Svibanj 2016. 07:20

A simal jadna ti..kud prije :(
    Kak se ponasa beba?

TinyBabyToes
    13. Svibanj 2016. 08:13

Jutro

Mamasita dobro nam došla i čestitam na malenoj princezici :)

Ajoj koliko info o čuvanju mlijeka sad sam se sva pogubila :D 
    toliko se nisam još izdojila da bi morala u zamrzivač spremat, uglavnom izdajam kad ona zaspi tako da ju to čeka spremno kad se probudi. Većinom ne popije sve šta sam izdojila pa se nakupi boca, al opet to popije kroz tih 24h tak da se nadam da dobro radim. Na kilaži dobiva pa se tu ne brinem.

Nas one d3 kapi i dalje muče, prekjučer smo feštali do 1 ujutro! Jučer sam ih preskočila i bila je super. Zaspala u 20h spavala do 22h pa onda papanje i ostalo zaspala u ponoc sve do 6 ujutro.. Da joj dvije kapi mogu napravit toliku muku pa to je strašno

Vidjela baš da je na akciji taj jastuk za kadu u Bubamari, baš se sad premišljam bi/nebi. Zadnji put smo ručnik uronili u kadu jer nas u kadi smetaju one neke izbočine šta imaju za kao kad beba sjedi pa nam je to pomoglo...

Simal već zubići?

crna123
    13. Svibanj 2016. 08:34

Od prvog dana dojim sa onim sesiricima i nema boli, jednostavno se ne zelim dovest u stanje da se grcim svaki put prije podoja. Kad smo isli obavljat papire sam 5 dana prije skupljalamljeko u frizideru i nista joj nije bilo, vukla sam se za ovih 8 dana da moze stajat. Dobili smo u 10 dana 310 grama tako da je bilo do vage :)

crna123
    13. Svibanj 2016. 09:44

Imam aventove, cudno da se silikon ne priljepi, ako se ne zeli probaj malo na rubove stavit sline vode svejedno

Kamikazee
    13. Svibanj 2016. 10:42

Ako netko nije naisao na ovo, evo zgodan link :) 
    https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/tajni-jezik-beba-prepoznajte-znacenje-placa-2943

Ninachh12
    13. Svibanj 2016. 11:21

Mi bili na pregledu, 4950/58 :D
    Dobila je pikicu i za sad je sve okej, nadam se da temperature nece biti :) 
    Danas je kakala vec 2 puta i stolica je mnogo kasastija i gusca nego prije i nocas se probudila samo 2 puta (uspjeh!!) I danas je okej, nije cendrava kao inace. I sad tko ce znati jel se promijenila beba ili je to zato sto smo izbacili kapi i sirup za grceve. U svakom slucaju za mene je ovo fantasticno :D

NMareN
    13. Svibanj 2016. 11:21

jutro proljetnim mamama i bebicama :)
    halila, ninach i nasdva puno hvala za savjete o izdajanju. Probali smo joj dati na bocicu ali nikako ne prihvaca, a nece ni dudu varalicu. Neznam jel to do taga jer je rodena mjesec dana ranije (u bolnici su mi rekli da bebe rodene ranije cesto puta neznaju sisati i ostali su svi jako ugodno iznenadeni da je ona to uspjela) ili joj ne paše,ali kad joj dam cicu odma prihvati i počne sisati.
    nasdva reci mi molim te jesi ti zadovoljna sa tim jastukom za kupanje? Moja se cura prilično boji u vodi,drzimo je ispod leda,i glavicu naravno,rucice joj drzimo ali je bas nekako u strahu i grcu pa si mislim da bi joj mozda to pomoglo.
    crna super ti bebica napreduje,bravo.
    mamasita dobro nam došla. Krema Purelan ti je jako dobra za bradavice i nemoraš je ispirati prije dojenja. Dode 80-ak kn,jako je mala ali ti to i jako dugo traje.
    Pričale ste kak vam kikaci navlače cice,moja to radi kad je gotova s jelom i onda bi se malo mazila,pa ima poluotovrena usta i s jezikom onak njezno i lagano licka bradavicu,ili bi se malo igrala pa je navlači lijevo desno,srecom ne boli me pa joj dam da se zabavlja i mazi.
    Što se tiče mojih kila,nakon bolnice sam imala -10kg (sve skupa sam dobila 12), da bi sada bila na -7kg, da da nakon bolnice sam dobila 3kg,apetit mi je strašno velik,pogotovo slatko,to me ubije,tako da sam sada u minusu 7kg i ostalo mi je još 5kg za maknuti. Moram opako pripaziti inace cu na ovaj nacin doci na tezinu koju sam imala pred porodom....

Ja to mogu, ja to hoću....

nasdva
    13. Svibanj 2016. 11:58

Ja sam podlogu za kupanje dobila i rekoh da probam super je. Lijepo drži glavicu, a on se voli kupat i jako je dobar. Pripremim vodu i pokrijem ju s tim da se ne hladi dok ja njega skidam i pripremim jer je obično pokakan. Poslje kupanja se samo objesi da se voda s njega iscjedi i super. Moja preporuka nama je super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.