Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    06. Prosinac 2016. 16:36

Evo jedan selfie sa sinom prije 3 godine. Bio je pinku stariji od Paule sad...
    Ovo sam krenula čeprkat po slikama i naravno da prvo dijete ima milijun slika a drugo i ne baš toliko....

nasdva
    06. Prosinac 2016. 16:43

U 16h tek drugi spavanac, sve nam se pomaklo.
    Ručak probrljavio, nakraju jeo kiflu i skutu i popio mljeko.
    Fulala sam omjer cikla-jabuka, nije mu išlo.
    Jučer je piškio rozo, danas kaka tamno ljubičasto. Lijepo ga cikla oboja.

mamasita4
    06. Prosinac 2016. 16:48

Ma da, nisam baš mladica, evo 31 sad. Hvala nasdva.

• Kriszta
    06. Prosinac 2016. 16:57

Jogurt kombiniram uvijek sa voćem. Danas sa bananom i onda sam dodala palentu. Jogurt i palenta kao otvara. Za svaki slučaj je sad dobila mlijeko+žitarice sa šljivom.

Mamasita odlična slika. I ja sam te zamišljala da si starija,kao ja negdje tu,zbog dvoje djece,a ono malđa si od mene 4 god hehehehe

• Kriszta
    06. Prosinac 2016. 16:59

Sad ste me totalno pobrkali...više ni ne znam tko je tko i čiji post čitam..
    Bebač se budi..idem.. pisek vama

mamasita4
    06. Prosinac 2016. 17:02

Ma nitko ne kasni,sve jos stignete! Naprijed mame!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.