Klasika da po danu u prosjeku bar 3 puta udari se negdje malo cendra i dobro je.
Tiny svi imamo takvih dana nazalost al to kaj kazes doslovno mi se neda kavu skuhat.
Mi kupili i guralicu jos sam i osvojila na nagradnoj igri bozicnu haljinicu ne znas kaj je ljepse haljinica il kutija u kojoj je doslo :) prvi put i ja nes
Ajoj Kriszta dobro se bubnula...bit ce ok,zilave su one...
Tiny,izdrzi,svi smo nekako nikakvi ovih dana...ni mi ne jedemo kako treba,u biti,koliko treba...sve nesto po malo pojede,i popije... Ni spavala nije nesto popodne. Ic cemo u krevet vjerojatno ranije. A i bolje jer je mene nesto zabolio zeludac popodne,ne znam koji mi je vrag...
Ja pojma nemam jesam vam napisala...uspjela sam jutros uhvatit urin. 10ml al sam uspjela. I nalaz je sve ok. Eto. A stavila ja jutros vrecicu i pelenu,legla s njom na pod,ona na ledjima,i igrala se s njom. Svaku minutu gledala jel se piskila...i onda odjednom viidm puni vrecicu i odmah hop uhvatim je,pola iscurilo,pola ostalo. Yes! Pa sta je toliki problem to njima uhvatit?strasno.
Opa Crna, svaka čast na dobitku! Kakva je haljinica? Koju ste guralicu kupili?
Mamasita crijevna ili? Još se uvijek divim sličnosti
ma znam da imamo svi te dane.....bu prošlo. sutra je novi dan i tako te optimistične izreke vrtim po mislima.
Bozicna bas ima s cirkonima ispasano i til stavila bi sliku al ne znam kak... hodalica je chicco svjetli ima igracke kaj se ubacuju fora
Crna,odes na Tinypic,uploadas sliku,tamo dobijes link koji kopiras tu gdje pises
Sortiraj odgovore
Najstariji