Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    05. Prosinac 2016. 09:24

Hej.
    Evo prvi spavanac je u tijeku. Zapravo drugi. 
    Dakle, zaspala je sinoć oko 6...spavala, malo nemirno, ali bez buđenja do 12 (zato sam se ja svako malo budila), u 12 sam joj mjerila temp. 38.9 je imala, dala joj cepic i nosila pol sata dok se umirila i zaspala nazat. Poslje se probudila u 4.20, naspavala se valjda, nije imala temperature, nije mogla jest mlijeko zbog zastopanog nosica pa sam joj cokolino napravila, malo je probrljala, nesto i pojela i u 5.50 zaspala. To je bio prvi spavanac. Probudila se u 6.20. Njezinih pol sata. Meni bi bilo bolje da nisam ni isla lec s njom jer me tih pol sata samo prevarilo. Jedva sam se ustala. Imala je 37.0 u guzi.
    Zadnje mjerenje sad prije ovog spavanja je kazalo 37.7. Nadam se da nece vise rast, al opet cini se kao da hoce.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    05. Prosinac 2016. 09:26

Audrey slikica je stvarno super 
    Mamasita, a Paula je bome izrezana ti 

Meni je kosa jaaaako ispadala dok nisam prestala dojit. Hormoni. Sad ispada, ali vise ne toliko.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Kriszta
    05. Prosinac 2016. 11:47

Nasdva nisam zaboravila da si pitala za amway¸sprej,samo naručujem od svekrvine poznanice ,tako da ću svekrvu pitat.

bili smo "isprobati"autosjedalicu,samo što su imali Kiddy profix2,a mi hoćemo 3. U dvojci Mia jko lijepo sjedila,taj jastučić nije previsoko ,ona je uživala u sjedalici,udarala taj jastučić..eh sad nigdje u trgovinama nemaju još trojku. Tako da još ništa nije riješeno. Možemo naručiti,ali to ne bi bez da isprobamo.

Inače moram vam se pohvaliti da moja slatka beba napreduje što se "NE" tiče i zabranjenih stvari. Sad kad ide prema utičnici govori glasno "nenene--nene..nenene" eto ako ništa drugo,barem je naučila da ne smije to,ali boli ju briga :D

mamasita4
    05. Prosinac 2016. 14:30

Dadilja bila s njom jutros, igrale se, slušale muziku, stavila je spavat i kad sam ja ušla u kuću u 11.45 taman se bila probudila. Nije joj plkala ni nista Super. Ja bila s prijateljicom na kavu, da im se malo maknem i da se naviknu bez mene. Sljedeci ponedjeljak odo ja na posao....Jedva sam cekala a sad mi se bas nekako i ne da....al skratit cu ja to maksimalno haha.
    Evo sad se jos malo igramo, pa cemo drugi spavanjac. Pojela avokado i bananu, al nerado...prva dva puta je taj avokado jela super, sad bas vise joj nije cini mi se. I vise je od povrca nego od voca. Ne znas vise sta ta djeca oce haha....Bile smo u ducan, kupile potrepstine koje braci stanu u cizmicu za sv. Nikolu....naravno da mora bit nesto u cizmici inace bi bio kaos. I kupila sam božičnjaka (cvijet) i baš ga gledam i lijep mi je. Sinoć okitili bor. Malac odusevljen, jedva jutros iso u vrtic. Eto, Božićne radosti počele kod nas. Meni lijepo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.