Kamikazee pokreće trend snimanja prvih padova hahahhaha
Kod nas više ne pali NE nikak, prvo se cimala sad se pravi gluha... Pa moram doć do nje i micat sve
E da, sad me to i sjetilo. jutarnja kakica imala i malo tirkizne boje. Hm.... nemam pojma kaj je to pojela, al cikla nije
Strah me padova, al znam da me to čeka tek. Ovaj zadnji pad kad je mužu pala s kauča (srećom ja nisam to vidjela) kaže muž da se još uvijek trese kad se tog sjeti hahah
Halila uh baš jučer mislim kak je ovo proletilo, još malo i gotovo posao i sve... baš će mi falit ovo koliko god da imam dana kad bi najradije pobjegla od kuće :P
Mi još uvijek svaku večer kupamo, voli kupanje i igranje u kadici pa mi je žao da joj smanjimo. Kosu uvijek smočimo jer je polegnemo u kadicu malo. Nakon toga joj s ručnikom posušim, počešljam i brzo je suha, to je paperje od kose ;)
Jedino šta se kupamo u običnoj vodi, a jednom tjedno ak se sjetimo dodamo koju kap bademovog ulja... Kuća je navečer topla a i kupanac nabrzinu obavimo, kojih 5-10min traje igra..

dakle neš sam krenula pisat al se mala dogegala i isčupala kabel mi kabel od laptopa iz struje...znači da je dosta, čujemo se kasnije :D
al bar nije cendrava danas, bit će dobar dan, čak je i sunčeko provirrilo
dakle neš sam krenula pisat al se mala dogegala i isčupala kabel mi kabel od laptopa iz struje…znači da je dosta, čujemo se kasnije :D
al bar nije cendrava danas, bit će dobar dan, čak je i sunčeko provirrilo
Mia je legenda. Neš mama ti sad pisat kad se moraš sa mnom igrat. E!

Dobro jutro!
Crna haljinica je divna! Jako mi se sviđa! Ni ja tebe nisam tako zamišljala hehehe.
Sad još čekam da Tiny stavi novu profilnu, točno imam sliku u glavi kako ona izgleda 😂
Poison, nadam se da će i taj kašalj brzo prestati!
Mi isto kupamo svaki dan, to nam je rutina neka pa neću mijenjati. Jedino kosicu ne močimo uvijek. Znači jednom u deset dana je preporuka? Ok, onda ćemo još malo prorijediti.
Dobro jutro!
Crna haljinica je divna! Jako mi se sviđa! Ni ja tebe nisam tako zamišljala hehehe.
Sad još čekam da Tiny stavi novu profilnu, točno imam sliku u glavi kako ona izgleda 😂
Poison, nadam se da će i taj kašalj brzo prestati!
Mi isto kupamo svaki dan, to nam je rutina neka pa neću mijenjati. Jedino kosicu ne močimo uvijek. Znači jednom u deset dana je preporuka? Ok, onda ćemo još malo prorijediti.
A sad me baš zanima kakvu sliku imaš u glavi :D
mene je Kamikazee iznenadila, ja imala sliku u glavu jedne jakoooo dugokose plavuše, ovako do guzice, kad ono kraće i od mene ;)

Ma ne znam ja nisam protiv nicega pa tako ni hodalice ja sam sama s njom i svaka minuta bez nje mi je ko raj pa tako ak ju stavim i u hodalicu 10 min nebude joj nis a ja bar imam 10min. ova guralica je vise za igru svjetli zveci ne povezujem s hodanjem kad nije jos toliko stabilna. i mi smo se svaki dan kupali cisto da izgubim pol sata navecer a sad malo rjede a isto je u kuci pakao. kad odem natrag u crno onda je to tak kak treba bit dobro nemora crno moze tamno smede i onda kad odem natrag cu kukat kak sam cjeli zivot tamna ocu svjetlo ah....vidi vidi neko uci prvu pomoc ja moram pocet propise a fakat nemam volje
Ma ne znam ja nisam protiv nicega pa tako ni hodalice ja sam sama s njom i svaka minuta bez nje mi je ko raj pa tako ak ju stavim i u hodalicu 10 min nebude joj nis a ja bar imam 10min. ova guralica je vise za igru svjetli zveci ne povezujem s hodanjem kad nije jos toliko stabilna. i mi smo se svaki dan kupali cisto da izgubim pol sata navecer a sad malo rjede a isto je u kuci pakao. kad odem natrag u crno onda je to tak kak treba bit dobro nemora crno moze tamno smede i onda kad odem natrag cu kukat kak sam cjeli zivot tamna ocu svjetlo ah….vidi vidi neko uci prvu pomoc ja moram pocet propise a fakat nemam volje
Crna, ne znam kakva si crna al ovako ti je super.....razmisli jos jednom o povratku

Ma ne znam ja nisam protiv nicega pa tako ni hodalice ja sam sama s njom i svaka minuta bez nje mi je ko raj pa tako ak ju stavim i u hodalicu 10 min nebude joj nis a ja bar imam 10min. ova guralica je vise za igru svjetli zveci ne povezujem s hodanjem kad nije jos toliko stabilna. i mi smo se svaki dan kupali cisto da izgubim pol sata navecer a sad malo rjede a isto je u kuci pakao. kad odem natrag u crno onda je to tak kak treba bit dobro nemora crno moze tamno smede i onda kad odem natrag cu kukat kak sam cjeli zivot tamna ocu svjetlo ah….vidi vidi neko uci prvu pomoc ja moram pocet propise a fakat nemam volje
za takva neka kratka odmaranja ne vidim problem. Mene je strah hodalice zbog buraza, al on je cijelo vrijeme u njoj visio. Kaak kaže Mamasita samo umjereno i točka. Baš rade sad od svake buhe slona. Niš im neće biti! Ja si mislim da sam ja njoj više štete napravila nego šta će joj guralica napravit, pošto pojma nisam imala o pravilnom nošenju beba u rukama i tim stvarima :P

Ja imam dva pitanja.
1. sta cete za novu godinu posto vise nismo sami?
2. sta s vrticem?? djete krece kao u 9mj u vrtic a kam da ja s njom od 4-9? ja npr. nemam nikog da mi cuva mama radi. mislim koj debilizam od tog da je to strasno. kaj da u privatni dajem?
Ja imam dva pitanja.
2. sta s vrticem?? djete krece kao u 9mj u vrtic a kam da ja s njom od 4-9? ja npr. nemam nikog da mi cuva mama radi. mislim koj debilizam od tog da je to strasno. kaj da u privatni dajem?
1. Nova Godina - ista ko i stara, u krpe čim odzvoni....a ništa, ušuškat se s dragim i nazdravit, sta drugo
2. Dadilja sta drugo

Ja imam dva pitanja.
1. nema druge nego doma...al nismo ni u zadnjih par godina negdje ekstra bili tako da mi neće falit. Nakraju mi je i najbolje doma
2. srećom svekrva ne radi pa mogu njoj ostavljat, iako dug je to period od 4-9mj, bojim se da bi lagano svekrvi bilo dosta. S tim da su sad dosta kod doktora oboje pa ne znam koliko će imat snage za takvo šta, ostali rade. Ali šta je je, debilizam je to da se mora svatko snalazit kako zna jer vrtići kreću tek u 9mj. Privatni, dadilja u međuvremenu, nema druge :/

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji