Kamikazee pokreće trend snimanja prvih padova hahahhaha
Kod nas više ne pali NE nikak, prvo se cimala sad se pravi gluha... Pa moram doć do nje i micat sve
E da, sad me to i sjetilo. jutarnja kakica imala i malo tirkizne boje. Hm.... nemam pojma kaj je to pojela, al cikla nije
Strah me padova, al znam da me to čeka tek. Ovaj zadnji pad kad je mužu pala s kauča (srećom ja nisam to vidjela) kaže muž da se još uvijek trese kad se tog sjeti hahah
Halila uh baš jučer mislim kak je ovo proletilo, još malo i gotovo posao i sve... baš će mi falit ovo koliko god da imam dana kad bi najradije pobjegla od kuće :P
Mi još uvijek svaku večer kupamo, voli kupanje i igranje u kadici pa mi je žao da joj smanjimo. Kosu uvijek smočimo jer je polegnemo u kadicu malo. Nakon toga joj s ručnikom posušim, počešljam i brzo je suha, to je paperje od kose ;)
Jedino šta se kupamo u običnoj vodi, a jednom tjedno ak se sjetimo dodamo koju kap bademovog ulja... Kuća je navečer topla a i kupanac nabrzinu obavimo, kojih 5-10min traje igra..
dakle neš sam krenula pisat al se mala dogegala i isčupala kabel mi kabel od laptopa iz struje...znači da je dosta, čujemo se kasnije :D
al bar nije cendrava danas, bit će dobar dan, čak je i sunčeko provirrilo
Dobro jutro!
Crna haljinica je divna! Jako mi se sviđa! Ni ja tebe nisam tako zamišljala hehehe.
Sad još čekam da Tiny stavi novu profilnu, točno imam sliku u glavi kako ona izgleda 😂
Poison, nadam se da će i taj kašalj brzo prestati!
Mi isto kupamo svaki dan, to nam je rutina neka pa neću mijenjati. Jedino kosicu ne močimo uvijek. Znači jednom u deset dana je preporuka? Ok, onda ćemo još malo prorijediti.
Ma ne znam ja nisam protiv nicega pa tako ni hodalice ja sam sama s njom i svaka minuta bez nje mi je ko raj pa tako ak ju stavim i u hodalicu 10 min nebude joj nis a ja bar imam 10min. ova guralica je vise za igru svjetli zveci ne povezujem s hodanjem kad nije jos toliko stabilna. i mi smo se svaki dan kupali cisto da izgubim pol sata navecer a sad malo rjede a isto je u kuci pakao. kad odem natrag u crno onda je to tak kak treba bit dobro nemora crno moze tamno smede i onda kad odem natrag cu kukat kak sam cjeli zivot tamna ocu svjetlo ah....vidi vidi neko uci prvu pomoc ja moram pocet propise a fakat nemam volje
Ja imam dva pitanja.
1. sta cete za novu godinu posto vise nismo sami?
2. sta s vrticem?? djete krece kao u 9mj u vrtic a kam da ja s njom od 4-9? ja npr. nemam nikog da mi cuva mama radi. mislim koj debilizam od tog da je to strasno. kaj da u privatni dajem?
Sortiraj odgovore
Najstariji