Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    05. Prosinac 2016. 14:38

Pozdrav,
    Samo kratko dok mališa spava, cendrav je danas skroz.
    Mobitel mi krepo, muž lani kupio novu bateriju i radila je taman toliko dok garancija nije istekla.
    Mi ćemo danas probat ciklu.
    Kriszta nadam se da će ti masaža pomoć. Ako ti se da daj molim te ponovi recepte s ciklom.
    Vidim ima novih profilnih, slikice su super.

poisonivy2604
    05. Prosinac 2016. 15:12

Oko 11 joj je narasla temperatura, znaci od ponoci do 11 je nije imala, onda je opet povracala sve sto je pojela. Dala cepic, za sad ne raste vise. Od zadnjeg spavanca (11:50-12:20) je malo bolje volje i manje cmizdrava

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Kriszta
    05. Prosinac 2016. 16:54

Mia danas imala bliski susret sa stolom,podigla se i izgubila ravnotezu (taman je snimala) i sa usnama/nos je udarila u rub. Užas..mislila sam da joj je ovaj prvi zub odmah i ispao. Vrištala 20 min i nakon toga zaspala. Spavala 2,5 h već sam bila luda,što se ne budi. ALi je sve ok.HB.
    Popapala sve što sam napravila ( mahune+mrkva+krumpir+ulje repice).
    Evo sad opet otpada jedna klopa,dobit će neki desertić prije večere.

TinyBabyToes
    05. Prosinac 2016. 16:55

eto da se i ja malo javim, ubila me danas, nema volje baš za niš...jedva sam musaku napravila. Do 10 ujutro gulim krumpire bokte, dobro je još i ispalo, kak sam radila s pauzama ili s njom u rukama već sam mislila da će nakraju to završit u smeću.

ni nama cikla baš ne prolazi, danas nema šanse da pojede žlicu- napravila sam ciklu s rižom, puretinom i malo mrkvice. Ne znam, možda sam previše cikle stavila...
    Možda sutra ipak neću ciklu, da odmorim živce malo.

Sad je zaspala treći spavanac, jedva, živčanoća i otimanje da zaspi a budna od podne. Jela nije niš od 11, kak veli muž na sljedećem pregledu ćemo imat 5kg. Ok, aj brljavila naranču, dala komadić mesa pa to žvakala, malo flipsa, uglavnom gluparije grickala niš konkretno pojela i dan je za metak. Da mi je sad ona rupa.

nemam volju ni kavu napravit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.