Audrey prekrasne ste..super slika.
Ako ćemo selfije,onda se moram potruditi , imam samo stare ,dok je Mia bila skroz malena.
Čim uspijem nju smiriti i napraviti zajednički selfie,stavim za profilnu. :))
Ništa,morat ću oprat kosu :))))
Mamasita ma Paula je ista ti...fenomenalnooooooo
Jesi još uvijek tako slatka?heheh
Čitat ću vas,samo gledam film i sad su reklame :)
Lutali cijeli dan,malena je skroz bila već umorna. Zaspala prije 20h.
Ja sam se ukočila,skroz...opet...cijela lijeva strana. Ne mogu ni čašu podići...veselo!
Pusa cure moje :)
Audrey prekrasne ste..super slika.
Ako ćemo selfije,onda se moram potruditi , imam samo stare ,dok je Mia bila skroz malena.
Čim uspijem nju smiriti i napraviti zajednički selfie,stavim za profilnu. :))
Ništa,morat ću oprat kosu :))))
Mamasita ma Paula je ista ti…fenomenalnooooooo
Jesi još uvijek tako slatka?heheh
Čitat ću vas,samo gledam film i sad su reklame :)
Lutali cijeli dan,malena je skroz bila već umorna. Zaspala prije 20h.
Ja sam se ukočila,skroz…opet…cijela lijeva strana. Ne mogu ni čašu podići…veselo!
Pusa cure moje :)
Naravno da nisam...:-) Paula je preuzela svu slatkoću na sebe.
Ajoj, ukočenost. Sreća da je Mia dobra pa da ne moraš baš stalno nosat, bilo bi veselo onda...Drži se, masiraj, proć će.

Audrey preslatka slika 😚
Mamasita bogami je copi paste pa tak i treba bit a ne ja nosim 9mj i onda cjela na cacu
I moja haharica vec u pol 8 spava zaspala na boci.
Auu slazem se za pranje kose al tako mi se neda jos kad skinem rep a ono bunt kose opadne muka mi je kad se sjetim...

Jutro!
Jel opet Mia i ja dežuramo za kavu ha? Budni od pol 6...opet. 3 buđenja i koji plač između toga. Ak joj zub uskoro ne proviri ne znam hoću li joj oprostit :P
Ne znam iz kojeg drugog razloga bi se tak budila u plaču i nos joj se ujutro napuni, a prek dana je sve super, ne vidim da je prehlađena, možda je to sa zubom povezano? hahahaahah opet ja ipak moram zube spominjat :D
Bili kod svekrića, pa malo muž i ja solo na kavi i tako ode cijeli dan. Uspjela je jučer pojesti ciklu. Neće, neće i nakon gnjavaže od pol sata a valjda više i gladi pojela cijeli tanjur. Danas nastavljamo s ciklom.
Krepana sam....
Jutro!
Jel opet Mia i ja dežuramo za kavu ha? Budni od pol 6…opet. 3 buđenja i koji plač između toga. Ak joj zub uskoro ne proviri ne znam hoću li joj oprostit :P
Ne znam iz kojeg drugog razloga bi se tak budila u plaču i nos joj se ujutro napuni, a prek dana je sve super, ne vidim da je prehlađena, možda je to sa zubom povezano? hahahaahah opet ja ipak moram zube spominjat :D
Bili kod svekrića, pa malo muž i ja solo na kavi i tako ode cijeli dan. Uspjela je jučer pojesti ciklu. Neće, neće i nakon gnjavaže od pol sata a valjda više i gladi pojela cijeli tanjur. Danas nastavljamo s ciklom.
Krepana sam….
Jao moja cikla jos u vrtu, dobro si me podsjetila 😃 kakvo je stanje s neredom nakon papanja, treba nju ocistit...

Ih nije mi dama dala ni da završim, uspavala je sad, mislim da ću i ja s njom, samo se nadam da će biti bar sat vremena mira. Toliko kmeči da sam u napasti da joj dam sirupa, al pričelat ću još, možda joj bude bolje kad sad odspava...
Kriszta auuuu baš te ukočilo :/ jel bolje jutros?
Crna tebi još uvijek pada kosa? Meni je padalo koji mjesec više nego inače, a sad valjda svaka vlas koja je ispala raste nanovo.
Sad me izluđuje mlada kosa, previše je toga..
Ih nije mi dama dala ni da završim, uspavala je sad, mislim da ću i ja s njom, samo se nadam da će biti bar sat vremena mira. Toliko kmeči da sam u napasti da joj dam sirupa, al pričelat ću još, možda joj bude bolje kad sad odspava…
Kriszta auuuu baš te ukočilo :/ jel bolje jutros?
Crna tebi još uvijek pada kosa? Meni je padalo koji mjesec više nego inače, a sad valjda svaka vlas koja je ispala raste nanovo.
Sad me izluđuje mlada kosa, previše je toga..
Nije mi bolje..ne mogu ni glavu okretat,jedva mogu malenu dići ..ne bi je ni dizala,da ne moramo silaziti s kata,ako želimo do kuhinje...vući je na podu ne mogu :D
Malena kad je umorna ,samo se penje po meni da ju dignem i tako otpjevam joj uspavanku pa zaspi.Danas sam je posjedala u krilo i tako je zaspala. Kupila sam neki gel i čekam muža da dođe kući i da me izmasira :)

Haha nikak ti na zelenu granu s tim zubom tak je i moja frendica prepisivala sve zubu a ono mala ce sad god dana a ni jedan nema. pusti zube :))
Da jako mi jos opada u pramenovima neznam kaj nisam probala...
Haha nikak ti na zelenu granu s tim zubom tak je i moja frendica prepisivala sve zubu a ono mala ce sad god dana a ni jedan nema. pusti zube :))
Da jako mi jos opada u pramenovima neznam kaj nisam probala…
A radije bi se tješila da je takva zbog zuba nego jer je postala davež :D
Iako mislim da će biti kao i kod tvoje frendice..do godine dana ću ga čekat hahahhaha
Joj meni je bila frizerka rekla da u ljekarni uzmem nešto za to ispadanje kose, košta oko 100kn, al tuci me sad zaboravila sam naziv, neki vitamin je bio. Meni je najviše ispadala kad sam je držala u repu, taj rep je zlo za mene :D
Pa sam je skratila i od tad je kosa došla k sebi..valjda.

I naravno da kad sam se ja odlučila da bi mogla i ja spavat dok i ona, ona odspava pol sata. Ma mustra jedna. I imala promjenu plana da joj doručak pomaknem u 11, kad ja jedem hoće ona, na brzinu naribala kaj imam i tak je pojela bananu, jabuku i krušku bez rasprava. Čudo jedno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji