Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    04. Prosinac 2016. 20:36

Audrey prekrasne ste..super slika.
    Ako ćemo selfije,onda se moram potruditi , imam samo stare ,dok je Mia bila skroz malena.
    Čim uspijem nju smiriti i napraviti zajednički selfie,stavim za profilnu. :))
    Ništa,morat ću oprat kosu :))))

Mamasita  ma Paula je ista ti...fenomenalnooooooo 
    Jesi još uvijek tako slatka?heheh

Čitat ću vas,samo gledam film i sad su reklame :)
    Lutali cijeli dan,malena je skroz bila već umorna. Zaspala prije 20h.
    Ja sam se ukočila,skroz...opet...cijela lijeva strana. Ne mogu ni čašu podići...veselo!
    Pusa cure moje :)

crna123
    04. Prosinac 2016. 20:50

Audrey preslatka slika 😚
    Mamasita bogami je copi paste pa tak i treba bit a ne ja nosim 9mj i onda cjela na cacu
    I moja haharica vec u pol 8 spava zaspala na boci.
    Auu slazem se za pranje kose al tako mi se neda jos kad skinem rep a ono bunt kose opadne muka mi je kad se sjetim...

TinyBabyToes
    05. Prosinac 2016. 06:42

Jutro!
    Jel opet Mia i ja dežuramo za kavu ha? Budni od pol 6...opet. 3 buđenja i koji plač između toga. Ak joj zub uskoro ne proviri ne znam hoću li joj oprostit :P

Ne znam iz kojeg drugog razloga bi se tak budila u plaču i nos joj se ujutro napuni, a prek dana je sve super, ne vidim da je prehlađena, možda je to sa zubom povezano? hahahaahah opet ja ipak moram zube spominjat :D

Bili kod svekrića, pa malo muž i ja solo na kavi i tako ode cijeli dan. Uspjela je jučer pojesti ciklu. Neće, neće i nakon gnjavaže od pol sata a valjda više i gladi pojela cijeli tanjur. Danas nastavljamo s ciklom.

Krepana sam....

TinyBabyToes
    05. Prosinac 2016. 07:33

Ih nije mi dama dala ni da završim, uspavala je sad, mislim da ću i ja s njom, samo se nadam da će biti bar sat vremena mira. Toliko kmeči da sam u napasti da joj dam sirupa, al pričelat ću još, možda joj bude bolje kad sad odspava...

Kriszta auuuu baš te ukočilo :/ jel bolje jutros?

Crna tebi još uvijek pada kosa? Meni je padalo koji mjesec više nego inače, a sad valjda svaka vlas koja je ispala raste nanovo.
    Sad me izluđuje mlada kosa, previše je toga..

crna123
    05. Prosinac 2016. 08:49

Haha nikak ti na zelenu granu s tim zubom tak je i moja frendica prepisivala sve zubu a ono mala ce sad god dana a ni jedan nema. pusti zube :))
    Da jako mi jos opada u pramenovima neznam kaj nisam probala...

TinyBabyToes
    05. Prosinac 2016. 08:57

I naravno da kad sam se ja odlučila da bi mogla i ja spavat dok i ona, ona odspava pol sata. Ma mustra jedna. I imala promjenu plana da joj doručak pomaknem u 11, kad ja jedem hoće ona, na brzinu naribala kaj imam i tak je pojela bananu, jabuku i krušku bez rasprava. Čudo jedno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.