Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    05. Prosinac 2016. 23:26

ahaa skuzio seljober!
    hvala na uputama! ja svaki drugi treci dan. ne kupam ju vise svaki malo mi je precesto to nemam pojma...
    nemoj mi ni pricat neda mi se na posao ljepo je doma....

• Audrey2016
    06. Prosinac 2016. 07:39

Hvalaaaaa cure! Kako ste sve divne, osmijesi sve govore a Mamasita e to znači copy paste!!

Mi peremo kosu jednom tjedno i sušim fenom. Brišem pelenicom i ručnikom lagano koliko mogu i onda sretna jačina i temp fena i iz daljeg malo sušim pa malo odmaknem fen i tako.....pazim da,se ne ugrije puno glasa. 

Fizijatrica nipošto nije za guralice i hodalice, big no! Kaže da ih koči u razvoju i ima smisla. 
    Nama čak rekla i za nosiljku da ne bi radije pa sad moram staviti oglas,da prodajem novu manducu, Tiny možda da tvoj muž pomogne s opisom hahahaha, odmah ćemo prodati. 
    Jučer uzela probiotik, nisam znala da treba, mucimo se s kakicom a ni pedica ni u ljekarni kad su davali antibiotik nisu ni spomenuli probiotik, strašno.... 

Joj padovi, već me strah.... Ona se jučer otkotrljala na parket a ja protrnula....

Inače, ja jučer napravila par trbusnjaka, skoro crkla.... Atrofiralo sve kod mene.... U petak idem i ja vaditi krv i urin, sva sam u raspadu.
    Čim se pokakamo kako treba, uvodimo bananu i možda kekse. Kad ćeš ti Mamasita kekse?

mamasita4
    06. Prosinac 2016. 07:42

Pa zene vi ste predivne! A crna i nije crna hahahhahaha. 
    A nista,morat cemo i mi,vidim da je to IN.
    Ja Paulu kupam svaki drugi dan a kosicu svakih 10ak dana....nije dobro cesce imali ste jedan clanak na klokanici i misliim da su u pravu. Da da,susimo fenom,a kako bi ovu grivu inace osusila...ona se ukipi i ne mrda haha.
    Crna haljinica je taaaaaaako dobra! I ja bi jednu! Ma jos kapica i prava mala pomagacica Dida mraza....mrzim ono djed bozicnjak,meni je uvijek bio djeda mraz.

mamasita4
    06. Prosinac 2016. 07:45

A kekse cu s 8 mislim...pricekat cu jos malo za taj gluten...i prvo onaj griz od pira,lakse je probavljiv pa cemo onda i sve drugo glutensko.
    A nosiljka? Ja isto nisam pobornik al imam je,ona se obozava nosit i stavim je kad moram do ducana 15minuta. Od tih 15 minuta svaki treci cetvrti dan nece bit nista. Pa vise im stete nanesemo nek8m drugim radnjama a da ih nismo ni svjesni....

mamasita4
    06. Prosinac 2016. 07:50

Poison kako ste?

Ivchi,di si majke't!

A di je Ninach?

Tiny,jutros niste pozvale na kavu? Ti si inace uvijek prva hahaha....

crna123
    06. Prosinac 2016. 07:58

Hahha crna sam bila oduvijek i onda me nagovore na promjenu al to jos kratko cini mi se i vracam se ja na svoje :) neda mi se dic iz kreveta skuhat kavu a mislim da se ovaj hahar mali ukako moram ju okupat aaa veselo !!

TinyBabyToes
    06. Prosinac 2016. 08:56

Jutrek mamice!
    Jej, spavala je do 6,15  :D
    dva buđenja, ponoć i 5...ajd.
    Zakasnila sam s kuhanjem kave, šta je ovo svi ranoranioci hahhah

O vidim selfiji su u igri, moram okinut onda neku noviju, imam ssamo par kad je bila manja, to nije fora...aj bar sam kosu sinoć oprala hahaha

Mamice pa sve ste predivne! Crna me iznenadila...nije crna al baš ti je lijepa boja, nemoj crno hehe

Da nam ni Ivchi otšla po muža u Bosnu? Ne bude on glumio da je zapeo tam hahahhaha

odo sad prolistat, dok se još zabavlja ova

• Audrey2016
    06. Prosinac 2016. 08:57

Svakih 10 dana.... Prorijediti ću i ja onda... Ja se mislim s tim grizom krenuti isto ali malo prije, od 7,5.... Udruga gastrologa kaže čak i od 6 mj...
    Može meni čaj :), nisam kavoljubac neki....
    Crna lijepa ti je boja!!

poisonivy2604
    06. Prosinac 2016. 09:07

Cure slike su vam vrh..svi ste zgodni 
    Crna, i ja sam igrala za takvu haljinicu na fejsu...preprepredivna mi je :)
    Zvale smo pedicu, ako danas bude imala temp sutra idemo, ako ne cut cemo se..inhalirat, stavljat na poviseno, cistit nosic..uglavnom od jucer ono prijepodne nije imala temp visu od 38.0, a za to joj nisam davala nikakve lijekove i proslo joj je samo :) danas je vesela i bolje papa i nema temp. znaci, samo sto je dosta promukla, smrkava i dalje i zna onako hrapavo disat dok se ne iskaslje kako treba

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.