Stela je zakurila 38.7, na 3 sata od cepica joj se vrati temperatura, ponoci je jos 2 put povracala, prenosila sam je na rukama vecinu noci, jer kad bi ju spustila, odma plac.
Izgleda da ipak nije zub. A bas sam se nadala jer je pred 2 dana prestala pit antibiotik. Pa reko nije valjda odma pokupila nesto.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
joj jadna micica valjda bu brzo proslo :/
meni je stvar u tim kasicama kaj ok ona se najede i onda se idemo igrat il skace po meni i najednom sam mice majcu i mora si malo pocicat tak da ne znam kak da vise brojim tj. nikak ne brojim jer stalno malo povuce di ti stane sve. ja joj dajem cesce al po malo jest ovo kuhano tak da stalno nes zvace
ma ni kod nas nema više reda u tom hranjenju, svakak je, više ni sama ne znam šta i kak. ne da mi se više ni razmišljat o tome. tak lako me izbaci iz ritma da više ne znam jel hoće jest, neće, tak da smo sad ujutro jeli malo mlijeka, pa neš brjavili doručak, pa opet mlijeka bla bla a nije ni 10. A i dalje imam osjećaj da nije niš pojela...
napokon je i zaspala..od pol 6 ujutro...ah rekla sam ja da nam sprema neku osvetu za jučerašnji dan..
Poison baš mi je žao što vas opet muči nešto. Nadam se da će Stela brzo ozdraviti! 😘
Ivchi hahaha tvoj post na ljetnicama je vrh! 😂
Selfie profilna? Sviđa mi se ideja. Nemam baš ni jednu dobru, morat ću se bacit na posao.
Hvala cure. Evo spava prvi put danas i to na meni, nije se dala prije, samo bi plakala.
Ako bude kao i do sad viroze kak je znala imat, 2. dan je najgore, 3. vec prolazi..tak da nas po tome ceka teska noc, ali sutra bude bolje :*
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Joj neka prodje brzo!!
Mamasita to ti je dobar raspored...
Jeli kasno za uvođenje nove namirnice oko dva tri? Danas bi krompiric uz blitvu :)
Setamo, čitam vas poslije... Valjda sam sliku uspjela upload
Standardno nedjeljno zatišje.
Poison, drzite se, bit ce bolje. Saljem pusu da brze prođe. :-*
Tiny, jel osveta servirana hladna???
Audrey, ma bas ste ono "pre". Eto. Slatke do bola haha. Mislim da vam nije kasno za novu namirnicu tako oko 2...do veceri sigurno budes vidila reakciju ako je bude (ne daj Boze). I ja planiram tako kad uvedem drugi.
Moja pojela oko 260ml kruska, marelica, palenta. Bilo je njami i nije "povracala". Ne znam sto joj bi ona tri dana....Bili vani, sunce, predivno, muž u kratkom rukavu. Mali se naigrao sa prijateljima, Paula se dobro nasunčala. Danas nećemo bit d kapi hahaha. Sad spava. Ja čistim. Standardno. E.
Sortiraj odgovore
Najstariji