Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    03. Prosinac 2016. 19:16

Stavljate selfije na profilnu? Ak krene taj trend morat ću i ja okinut koju, sad kad gledam imam možda dvije slike gdje smo nas dvije it o snimljene na moru.... sramota, dijete ko da nema mamu :D

TinyBabyToes
    03. Prosinac 2016. 19:48

čitam ljetne trudnice Ivchi a jesi luda hahahahhahahahahahahah

mamasita4
    03. Prosinac 2016. 21:18

Ivchi je legenda,neke su je i ozbiljno shvatile...a stas

mamasita4
    03. Prosinac 2016. 21:43

Tiny,meni je tako jednom vrisnula,navecer smo imali zub,tako da.....sutra opipaj....

Mi puhali svjecice u bake,bilo ok,najeli se cookies torte i dosli kuci. Mene glava cijeli dan bolucka odo lec. Cujemo se ujutro,zakazujem kavu. Laka nooooc.

• Audrey2016
    03. Prosinac 2016. 21:56

Znam da ste pisale par str unatrag ali već sam zaboravila.... Kad najkasnije dajete  drugi obrok i imate li uvijek mliječni izmedju prvog i drugog ne mliječnog obroka? 

Zar Ivchi piše na vjezbicama, ooo radi toga ću ići čitati...
    Mamasita njami.... Laku noć
    Ja već i odrijemala turu....

mamasita4
    04. Prosinac 2016. 08:06

Dobro jutro. 
    Audrey ako si dosada davala dorucak,sad mozes zamijenit mlijeko ruckom. Tipa,ako je papala dosada kasicu u 11,sad daj povrce u 14....ne treba bit izmedu mlijeko. Mlijeko nek ti ostane ujutro,navecer i onaj meduobrok u 5 popodne recimo. Tako cu ja za pola mjeseca....

Di ste zene,pa jel smo dogovorili kavu ili ne? 

Mi jeli u 2 (pomakla mi je opet ranije ovo nocno mlijeko jbm) i spavali do 7.30. Umjesto da pomice mlijeko prema kasnije,prema jutru,ona obrnuto. Sad cu ja njoj objasnit pa cemo se mi dvi dogovorit. Tako smo se dogovorile i kad se trebala rodit. I proslo super hehe.

Danas cu joj u krusku i palentu dodat koju susenu marelicu pa da i njju uvedemo.Eto ideje ako netko nije vec dao.

TinyBabyToes
    04. Prosinac 2016. 08:12

Jutrek!
    Mia i ja dakle dežurne za kavu ha? Od pol 6 smo budni. Ona i prije valjda. I ludi cijelo jutro, ne znam više šta hoće, nemreš ju uspavat, jest neće, ma neće niš.. I još se borimo. Već sam sad izluđena od tolikog kmečanja.
    Ujutro joj nos bio pun pa pali usisavač, a prek dana nije šmrkava ili tak neš, samo ujutro ova dva dana nos pun. I užasno puno slini. Nije nikad slinila pretjerano, a sad se zagrcne u slini pa mislim da je i zbog toga onak zavrisnula u snu. Zub neću spominjat :D

Audrey moj plan je bio mlijeko, kašica, mlijeko, kašica i zadnje mlijeko,doručak oko 9, "ručak" oko 3,4  al naravno da se nas dve ne možemo dogovorit tak svaki dan pa bude svakak...Razmak u hranjenju je svakih 3h otprilike..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.