Stavljate selfije na profilnu? Ak krene taj trend morat ću i ja okinut koju, sad kad gledam imam možda dvije slike gdje smo nas dvije it o snimljene na moru.... sramota, dijete ko da nema mamu :D
čitam ljetne trudnice Ivchi a jesi luda hahahahhahahahahahahah
Tiny,meni je tako jednom vrisnula,navecer smo imali zub,tako da.....sutra opipaj....
Mi puhali svjecice u bake,bilo ok,najeli se cookies torte i dosli kuci. Mene glava cijeli dan bolucka odo lec. Cujemo se ujutro,zakazujem kavu. Laka nooooc.
Znam da ste pisale par str unatrag ali već sam zaboravila.... Kad najkasnije dajete drugi obrok i imate li uvijek mliječni izmedju prvog i drugog ne mliječnog obroka?
Zar Ivchi piše na vjezbicama, ooo radi toga ću ići čitati...
Mamasita njami.... Laku noć
Ja već i odrijemala turu....
Dobro jutro.
Audrey ako si dosada davala dorucak,sad mozes zamijenit mlijeko ruckom. Tipa,ako je papala dosada kasicu u 11,sad daj povrce u 14....ne treba bit izmedu mlijeko. Mlijeko nek ti ostane ujutro,navecer i onaj meduobrok u 5 popodne recimo. Tako cu ja za pola mjeseca....
Di ste zene,pa jel smo dogovorili kavu ili ne?
Mi jeli u 2 (pomakla mi je opet ranije ovo nocno mlijeko jbm) i spavali do 7.30. Umjesto da pomice mlijeko prema kasnije,prema jutru,ona obrnuto. Sad cu ja njoj objasnit pa cemo se mi dvi dogovorit. Tako smo se dogovorile i kad se trebala rodit. I proslo super hehe.
Danas cu joj u krusku i palentu dodat koju susenu marelicu pa da i njju uvedemo.Eto ideje ako netko nije vec dao.
Jutrek!
Mia i ja dakle dežurne za kavu ha? Od pol 6 smo budni. Ona i prije valjda. I ludi cijelo jutro, ne znam više šta hoće, nemreš ju uspavat, jest neće, ma neće niš.. I još se borimo. Već sam sad izluđena od tolikog kmečanja.
Ujutro joj nos bio pun pa pali usisavač, a prek dana nije šmrkava ili tak neš, samo ujutro ova dva dana nos pun. I užasno puno slini. Nije nikad slinila pretjerano, a sad se zagrcne u slini pa mislim da je i zbog toga onak zavrisnula u snu. Zub neću spominjat :D
Audrey moj plan je bio mlijeko, kašica, mlijeko, kašica i zadnje mlijeko,doručak oko 9, "ručak" oko 3,4 al naravno da se nas dve ne možemo dogovorit tak svaki dan pa bude svakak...Razmak u hranjenju je svakih 3h otprilike..
Sortiraj odgovore
Najstariji