Bravo, Mamasita ;)
Ja skuhala piletinu/rizu/batat i stavila malo graska, po prvi put ga probavamo. I super, jede Stela, zijeva i ne belji se, i onda najednom, negdje na pol, pocne radit face i vidim dize joj se zeludac i povraca sve sta je pojela i vise nece jest uopce. Mozda joj je curilo iz nosica u grlo pa ju nadrazilo?
Presvukla sam ju i spremila na spavanje. Probat cu joj dat kad se probudi.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Pozdrav,
Kamikaze sretnih velikih 9
Mamasita i Audrey sretnih 7
Ja nakon više od godinu dana bila na plantaži kod prijatelja, instrukcije iz razmnožavanja malina. Sad sam tek skužila koliko mi fali čaprkanje po zemlji.
Tata čuvao mališu i uspjeli.zeznut raspored hranjenja tako da će mu danas falit obrok.
Idemo danas vidjet Sv. Nikolu, baš me zanima kako će proć.
Hvala cure :) Mamasita i Audrey, sretan vam puni mjesec
Hahaha Kriszta, evo javljam se drugi put u jednom danu! Borovnice sam uzela kad im je bila sezona, i prosle godine tako kupili par kila pa zamrznuli da imamo za smoothije tijekom godine. Pa eto, dat cemo malo i djetetu, sta cemo s njim.
I napravila sam jedan selfie s malcem da imamo za vas fotku, prvom prilikom cemo vam poslati pusu nas dvoje :)
Tata i malac setaju dok ja sredjujem stan i spremam se za trening, mali zaspao u kolicima! Vec drugi put u mjesec dana, muz me zove u šoku
I moj selfie čeka da odem do laptopa....
Hvalaaaaa cure!!!!!
Sretno nam Mamasita i sretno Kamikaze!!
Nas nalaz gotovo, uredan!! Najbolji poklon za 7 mjeseci!
Ne vjerujem novim profilima....
Ajme Audrey supeeeeer! Bas mi je drago. Neka se nastavi tako.
Moja spava drugi spavanjac tek sad posto je prvi produzila. Poslije papamo mlijeko pa idemo u bake,danas joj rodendan pa mora mali puhat u svice....veseli se ko da je njemu rodendan hahaha.
Gledam prognozu za tjedan pred nama,lijepo vrijeme svugdje navodno....kako cemo setat
Evo i nas lunjamo okolo cijeli dan.
Kava, šetnja, kava s dedom i ujkom, šetnja po Emmezeti sa svekrićima i tak. Odspavala si je oko 1 na pola sata, jbga nema nape da si odspava 2h u komadu. Al dobro se držala,sad je tek zaspala od onda, hiperaktiva na stotu.
Ritam naravno da smo joj zeznuli, ah, jednom moramo i mi njoj planove poremetit, baš me zanima hoće li nam se za to noćas osvetit ;)
Ujutro kad se zbudila u 10, nešto brljavila tu voćnu kašicu, stvarno neće to voće ko da joj govna nudim, a nije od 5 ujutro jela. Nakraju je dok smo mi doručkovali pojela cijeli jogurt s komadićima kruha unutra. Pa si je malo banane pojela i tak... ne znam kak sračku nije dobila od svih kombinacija.
Počela je užasno slinit, ono..gmiže i slina do poda gmiže za njom. To od hrane ne može biti? Pomislila sam si da nije od jogurta?
Možda je zub? hahahhaha :D
odo vas sad na miru čitat...
Kamikazee sretnih 9! Jel i deveti zub izvirio? :D
Fin usisavač njam njam hahhaha
Poison držim fige da je do zuba! A nas je tak bilo zadesilo, taman jedno završi pa krene drugo, dva dana mir pa opet. HB pa je sad duže mir...da pokucam o drvo ;)
Mamasita lijepi spavanac, nadam se da ste uživali u šetnji!
Svima sumnnjivi novi profili hahahhahaha, ma meni više nitko nije sumnjiv, ni ta pinkica, ta mi je samo smiješna, al i dalje skicnem dal će biti kakvih novih sezona, zatišje je pravo.
Borovnice i šumsko voće sam kupila smrznuto, sad su svi puni toga zbog Božića i kolača. Al naravno ni s tim nije bila oduševljena.
Sortiraj odgovore
Najstariji