Bravo, Mamasita ;)
Ja skuhala piletinu/rizu/batat i stavila malo graska, po prvi put ga probavamo. I super, jede Stela, zijeva i ne belji se, i onda najednom, negdje na pol, pocne radit face i vidim dize joj se zeludac i povraca sve sta je pojela i vise nece jest uopce. Mozda joj je curilo iz nosica u grlo pa ju nadrazilo?
Presvukla sam ju i spremila na spavanje. Probat cu joj dat kad se probudi.
Bravo, Mamasita ;)
Ja skuhala piletinu/rizu/batat i stavila malo graska, po prvi put ga probavamo. I super, jede Stela, zijeva i ne belji se, i onda najednom, negdje na pol, pocne radit face i vidim dize joj se zeludac i povraca sve sta je pojela i vise nece jest uopce. Mozda joj je curilo iz nosica u grlo pa ju nadrazilo?
Presvukla sam ju i spremila na spavanje. Probat cu joj dat kad se probudi.
Možda joj je komadić graška zapeo, možda se nije dobro smiksao. Tak je Mia jednom povratila kad joj je zapeo malo veći komadić jabuke...
Kak je kasnije reagirala?

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Pozdrav,
Kamikaze sretnih velikih 9
Mamasita i Audrey sretnih 7
Ja nakon više od godinu dana bila na plantaži kod prijatelja, instrukcije iz razmnožavanja malina. Sad sam tek skužila koliko mi fali čaprkanje po zemlji.
Tata čuvao mališu i uspjeli.zeznut raspored hranjenja tako da će mu danas falit obrok.
Idemo danas vidjet Sv. Nikolu, baš me zanima kako će proć.

Hvala cure :) Mamasita i Audrey, sretan vam puni mjesec
Hahaha Kriszta, evo javljam se drugi put u jednom danu! Borovnice sam uzela kad im je bila sezona, i prosle godine tako kupili par kila pa zamrznuli da imamo za smoothije tijekom godine. Pa eto, dat cemo malo i djetetu, sta cemo s njim.
I napravila sam jedan selfie s malcem da imamo za vas fotku, prvom prilikom cemo vam poslati pusu nas dvoje :)
Tata i malac setaju dok ja sredjujem stan i spremam se za trening, mali zaspao u kolicima! Vec drugi put u mjesec dana, muz me zove u šoku

I moj selfie čeka da odem do laptopa....
Hvalaaaaa cure!!!!!
Sretno nam Mamasita i sretno Kamikaze!!
Nas nalaz gotovo, uredan!! Najbolji poklon za 7 mjeseci!
Ne vjerujem novim profilima....
I moj selfie čeka da odem do laptopa….
Hvalaaaaa cure!!!!!
Sretno nam Mamasita i sretno Kamikaze!!
Nas nalaz gotovo, uredan!! Najbolji poklon za 7 mjeseci!
Ne vjerujem novim profilima….
Bravo za nalaz!!!

Ajme Audrey supeeeeer! Bas mi je drago. Neka se nastavi tako.
Moja spava drugi spavanjac tek sad posto je prvi produzila. Poslije papamo mlijeko pa idemo u bake,danas joj rodendan pa mora mali puhat u svice....veseli se ko da je njemu rodendan hahaha.

Gledam prognozu za tjedan pred nama,lijepo vrijeme svugdje navodno....kako cemo setat
Gledam prognozu za tjedan pred nama,lijepo vrijeme svugdje navodno….kako cemo setat
Super, meni paše :D
Može biti i hladno samo da nema kiše i bježmo u šetnje.
Uh sad je tak zavrisnula da sam mislila da se lupila negdje, malo nosala da se umiri, ne znam šta je to bilo, al pretrnula sam od tako histeričnog urlika.
a sad odo dalje prolistat dal se šta novog zahuktalo na trudnicama hahha

Evo i nas lunjamo okolo cijeli dan.
Kava, šetnja, kava s dedom i ujkom, šetnja po Emmezeti sa svekrićima i tak. Odspavala si je oko 1 na pola sata, jbga nema nape da si odspava 2h u komadu. Al dobro se držala,sad je tek zaspala od onda, hiperaktiva na stotu.
Ritam naravno da smo joj zeznuli, ah, jednom moramo i mi njoj planove poremetit, baš me zanima hoće li nam se za to noćas osvetit ;)
Ujutro kad se zbudila u 10, nešto brljavila tu voćnu kašicu, stvarno neće to voće ko da joj govna nudim, a nije od 5 ujutro jela. Nakraju je dok smo mi doručkovali pojela cijeli jogurt s komadićima kruha unutra. Pa si je malo banane pojela i tak... ne znam kak sračku nije dobila od svih kombinacija.
Počela je užasno slinit, ono..gmiže i slina do poda gmiže za njom. To od hrane ne može biti? Pomislila sam si da nije od jogurta?
Možda je zub? hahahhaha :D
odo vas sad na miru čitat...

Kamikazee sretnih 9! Jel i deveti zub izvirio? :D
Fin usisavač njam njam hahhaha
Poison držim fige da je do zuba! A nas je tak bilo zadesilo, taman jedno završi pa krene drugo, dva dana mir pa opet. HB pa je sad duže mir...da pokucam o drvo ;)
Mamasita lijepi spavanac, nadam se da ste uživali u šetnji!
Svima sumnnjivi novi profili hahahhahaha, ma meni više nitko nije sumnjiv, ni ta pinkica, ta mi je samo smiješna, al i dalje skicnem dal će biti kakvih novih sezona, zatišje je pravo.
Borovnice i šumsko voće sam kupila smrznuto, sad su svi puni toga zbog Božića i kolača. Al naravno ni s tim nije bila oduševljena.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji