Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    02. Prosinac 2016. 22:20

Isuse Mamasita pa ovo je prestrašno! Ne mogu vjerovat koji debilizam! Iako se sve češće pitam zašto me više išta čudi u toj našoj državi. Grozno! Kud nam je hrpa pedijatara i ovako ništ koristi, još bi utrpali djecu doktorima opće prakse.. stvarno sama pamet. 😠

Mi imali muke s uspavljivanjem. Više od sat vremena sam se mučila s njom, tek sad je zaspala. Stavim ju u kinderbet, ona se digne na noge i maše mi pa-pa. Prvih pet puta sam se pukla smijati, a onda sam šesti put poludila i dobro se izvikala. Nakon toga nije više mrdnula, zaspala. Normalno, sad mi žao, al nekad jednostavno poludim. 😕 odo i ja lagano, ko zna što me čeka po noći.

mamasita4
    02. Prosinac 2016. 22:29

Za usporedbu,doktori opce prakse imaju 3 mjeseca tecaja pedijatrije. Pedijatri specijaliziraju 5 godina. Treba li vise sta rec?

A dobro te cura namucila....nema veze,sta bi mi bez njih......

ivchi87
    02. Prosinac 2016. 23:06

Uzasno, uzasno. Ne mogu vjerovat da se tako neato moze dogodit u drugom po velicini gradu u rh... da djecu lijece doktori opce prakse :DDD pa oni sebe ne znaju od prehlade izlijecit. Ma nemam pametan komentar danas vise... 

I ja sam se danas izderala pa je vristao i on na mene dok ga nisam uzela. Izgleda da se ja lose derem. 

Gledala ja neki dan malog kroz prozor kak se dereci mami i baca joj se na pod. Malo je nespretan (il oprezan) pa se "baca" tako da prvo sjedne na pod pa onda legne hahhahahah joj umrla sam od smijeha... da oce opet proc u istom fazonu da me oraspolozi...

ivchi87
    02. Prosinac 2016. 23:12

Ma moram jos prokomentirat jer cu puknut pa makar i neko od vas tako radio. Savjet za sterilizaciju tema ispod. "Uronim flasice na 5 minuta u prokuhalu vodu. I onda na kraju jos isperem obicnom vodom". I smisao sterilizacije je onda sta ako isperes "nesterilnom" vodom, da ti uzme svaki dan u nepovrat 5 minuta zivota? 

E sad idem spat. Misija izvrsena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.