I da koliko se žalim da mi nije sjela naša pedijatrica naletim na članak o naj doktorima 2016.g, prema portalu najdoktor, pedica na popisu. Onda je do mene izgleda

Ma ne javljam se jer sam sama s njih dvoje,tata iso radit nocnu. Je,sve je ok,kratko se cula sa pedicom,bila joj guzva,oprostile se i eto. Danas joj bio zadnji dan. Od ponedjeljka smo kod nove.
Ma Tiny navodno ce dignut naknade za porodiljni. Ma....viidt cemo.
Paula pojela oko 170 i isla spavat oko 9. Jos da hahara stavim,odo i ja.
Ma ne javljam se jer sam sama s njih dvoje,tata iso radit nocnu. Je,sve je ok,kratko se cula sa pedicom,bila joj guzva,oprostile se i eto. Danas joj bio zadnji dan. Od ponedjeljka smo kod nove.
Ma Tiny navodno ce dignut naknade za porodiljni. Ma….viidt cemo.
Paula pojela oko 170 i isla spavat oko 9. Jos da hahara stavim,odo i ja.
Super za nalaz!
a to za naknade sam vidjela, al kao od 7mj tak da meni niš bitno. Moš mislit da će i od 7mj biti :P

Eto vidis,nemoj se vise zalit na pedijatricu,bar je imas,a ne kao ovih 1500 splitske djece. Ovde ce bit uzas ubrzo.

Nas tata izveo na advent u Zg. I nakon duugoo vremena večernje uspavljivanje na rukama. Izgleda previše lampica i gužve.
Nas tata izveo na advent u Zg. I nakon duugoo vremena večernje uspavljivanje na rukama. Izgleda previše lampica i gužve.
Pre zanimljiv dan bio da bi zaspao :D

Jeste u marami bili na adventu?
Nas tata ostao u beogradu jer im opljackalo auto skup s putovnicama koje su se u njemu nalazile. Cetiri odrasle osobe (poslovni ljudi, obrazovani) ostave putovnice u autu. Sta rec. Siroka su prostranstva koja ga sprecavaju da dodje nekad doma.
Mamasita daj mi ukratko sta se to dogadja u St s pedijatrima? Nisam upratila kad je bilo a sad nemrem izguglat...
Nas tata ostao u beogradu jer im opljackalo auto skup s putovnicama koje su se u njemu nalazile. Cetiri odrasle osobe (poslovni ljudi, obrazovani) ostave putovnice u autu. Sta rec. Siroka su prostranstva koja ga sprecavaju da dodje nekad doma.
Mamasita daj mi ukratko sta se to dogadja u St s pedijatrima? Nisam upratila kad je bilo a sad nemrem izguglat…
Ajoj Ivchi jel to moguce da im se dogodilooooo. Ajme. Ne znam sta rec.
Pedijatri....da. Uglavnom....počelo je prije neke 2,3 godine kad su dvije pedijatrice trebale u mirovinu. Znalo se da ih nema tko zamijenit jer slobodnih pedijatara nema i one su htjele još ostat radit dok netko ne dode sa specijalizacije. Ravnatelj Doma zdravlja (zupanijskog) je reko da djeci ne treba pedijatar, da to moze obavljati i liječnik opce prakse (?!!!!). Zabrinute mame osnovale su Udrugu Ruke ljubavi (imate ih na fejsu) kako bi sluzbeno mogli pisat dopise i reagirati na gluposti koje ravnatelj radi i izjavljuje. Samo njihovom zaslugom te dvije pedijatrice su ostale jos dvije godine raditi. Evo 31.12. im istice opet ugovor i ne zna se sto ce se dogoditi s njihvih 3000 pacijenata. Ceka se ministarstvo. U meduvremenu je jedna pedijatrica nazalost preminula i njeni pacijenti su se rastrkali na sve pedijatre u Splitu (njih 15) i sada svaki pedijatar ima oko 1600 pacijenata (norma je ispod 1000 ja mislim). Sada je i moja otisla u KBC, to je jos 1500 djece bez pedijatra. Gdje ce ta djeca? Jos malo, ic cemo u veterinara jer drugdje nemamo di. Nitko od pedijatara ne prima jer jednostavno pucaju po savovima. Ova budala salje doktore opce prakse da lijece novorodencad. Uzas. Kaze, raspisat ce najtjecaj. A sta ce nam natjecaj kad znas da se nitko nece javit!!!! Nema tko! Jedino da ih uvezemo. Što je najgore, ministarstvo je odobrilo zupanijskom domu zdravlja 7 specijalizacija iz pedijatrije!!!!! I to prije par godina! Gospodin ravnatelj ih jos nije raspisao jer kaze da u Splitu ne nedostaje pedijatara i da ih ima sasvim dovoljno. Sta cu vam jos reci??? Da ga podrzava zupan Ževrnja? Da, podržava ga. Zato i je još uvijek tu.
Ovo je bilo ukratko...priča je još složenija, al da ne zamaram....

Mamasita daj mi ukratko sta se to dogadja u St s pedijatrima? Nisam upratila kad je bilo a sad nemrem izguglat…
Da u marami, prevelika gužva za kolica

Sta reć....strašno. Koliko će se načekat?
nije smiješno, al nasmijala me s ovim hahahaah

I u sljedecih 5 godina jos njih 5 ide u mirovinu....to je najjace od svega. A specijalizacije se ne raspisuju. Prekrasno, Ja sam mislila da sam sigurna sa ovom svojom jer je mlada pa nece jos....ali eto, zena vise nije mogla trpit budalu. Nek je otisla.
Slicno je ravnatelj DZ-a napravio sa splitskom ginekologijom, al se to bas ne osjeti toliko jer su zene dosta po privatnicima....al i tu je slicno stanje.Jad.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji