I da koliko se žalim da mi nije sjela naša pedijatrica naletim na članak o naj doktorima 2016.g, prema portalu najdoktor, pedica na popisu. Onda je do mene izgleda
Ma ne javljam se jer sam sama s njih dvoje,tata iso radit nocnu. Je,sve je ok,kratko se cula sa pedicom,bila joj guzva,oprostile se i eto. Danas joj bio zadnji dan. Od ponedjeljka smo kod nove.
Ma Tiny navodno ce dignut naknade za porodiljni. Ma....viidt cemo.
Paula pojela oko 170 i isla spavat oko 9. Jos da hahara stavim,odo i ja.
Eto vidis,nemoj se vise zalit na pedijatricu,bar je imas,a ne kao ovih 1500 splitske djece. Ovde ce bit uzas ubrzo.
Nas tata izveo na advent u Zg. I nakon duugoo vremena večernje uspavljivanje na rukama. Izgleda previše lampica i gužve.
Jeste u marami bili na adventu?
Nas tata ostao u beogradu jer im opljackalo auto skup s putovnicama koje su se u njemu nalazile. Cetiri odrasle osobe (poslovni ljudi, obrazovani) ostave putovnice u autu. Sta rec. Siroka su prostranstva koja ga sprecavaju da dodje nekad doma.
Mamasita daj mi ukratko sta se to dogadja u St s pedijatrima? Nisam upratila kad je bilo a sad nemrem izguglat...
I u sljedecih 5 godina jos njih 5 ide u mirovinu....to je najjace od svega. A specijalizacije se ne raspisuju. Prekrasno, Ja sam mislila da sam sigurna sa ovom svojom jer je mlada pa nece jos....ali eto, zena vise nije mogla trpit budalu. Nek je otisla.
Slicno je ravnatelj DZ-a napravio sa splitskom ginekologijom, al se to bas ne osjeti toliko jer su zene dosta po privatnicima....al i tu je slicno stanje.Jad.
Sortiraj odgovore
Najstariji