Izgleda da vas je moj muž sve dobro nasmijao
Lola-zadnji put je kapi i sirup dobila jučer u 2 popodne, i danas je mirnija puno, sad jel to slučajnost ili je u tome stvar vidjet cemo kroz koji tjedan. Daj Bože da u u tome zapravo bio problem i da neće biti te razdražljivosti više :)
Halila-hvala :) pa kako nebi imao strpljenja kada je cijeli dan na poslu i nema s njom veze, bilo bi čudno da nema strpljenja. On dođe doma i njemu je ko tebi u jutro..ima snage za borbu s njom, a tebi je već večer i dosta ti je svega :)
Kristza-jastuk za dojenje da da :) Ja sam kupila onaj u baobaby preko interneta s kuponom iz dm-a, on je punjen kao i jastuci obični (nije onaj koji ima one tvrde kuglice) pa je meni odličan, i za spavanje, i za dojenje i nju često stavljam u njega spavati, mekani je :D Moj muž, svekrva i svekar svakodnevno malu uzimaju da ja jedem, (sveki mi kuha jer ja ništa ne stignem :P) da malo odahnem i igraju se s njom. Sestra mi dolazi svaka 3 dana i još subotom idem mami gdje mi je i sogorica i ujna, a nedeljom dolazi muževa sestra i tek kad si napisala kako je tebi shvaćam koliko imam sreće da je mogu dati bilo kome bilo kada i kad mi prekipi samo pozovem bilo kog da je uzme. A razumijem te, teško je tražiti nekoga da je uzme, a nisi siguran da li je hoće držati :/ Na to da li ce biti toliko jako vezana za tebe ne možeš utjecati s obzirom da si solo, možeš se nadati da neće :) (to se nadovezujem da pupin primjer "prevezanog djeteta za mamu")
Pupa-a čuj, nada umire posljednja :D tako se ja svaki dan nadam da je to taj dan kada ce prestati biti nervozna i spavati kako se spada :D Za kilažu sam ja čula da je najbormalnije da ponekad stagnira iz razno raznih razloga (ako se sjećaš u početku je moja dobivala 75 g dnevno i onda je u 5 dana dobila samo 20 g pa sam joj počela davati ad za bezveze) ne može dijete stalno puno napredovati, bitno je da ne pada na kilaži, tek onda je za zabrinuti se..i meni se ide na neku svadbicu, drago mi je da si se zabavila, potrebno ti je zabave uz sve što proživljavaš :) zapravo..svima nam je potrebno malo zabave :D :D
MI smo bili na UZV kukova-potrebno široko povijati i kontrola za 4 tjedna s obzirom da sam ja kao beba imala remenčiće :) Jel ko od vas povija široko, kak je beba to prihvatila?
Mi smo inace isto brzo ju okupali jer mi ju je tesko bilo drzati ju tako, a onda smo nabavili mrezicu koju stavimo u kadicu, zgrijemo sobu dobro, polegnemo ju u mrezicu i kupamo se, igramo, a njoj milina :D
Ninachh, kakvu mrežicu? Di ima za kupit??
Prvi put čujem.
Daaa, mi smo trebali ovu subotu na svadbu pa nismo otišli Bila je izvan grada, a kako dojim svakih 15 minuta, tesko mi nakupit dovoljno za izdojit se pa da joj bude za cijelu noć.
Čekam drugu priliku za neki izlazak.
Kod nas bake/dede ako dođu za vikend u posjetu na koji sat i to je to. Preko tjedna sam sama s njom dok muž ne dođe s posla, ali to je već kasnije tako da je ona cijelo vrijeme sa mnom i uopće se neću čuditi ako ću ja biti primjer koji je Pupa navela hahaha
Nadam se da kad malo naraste budem više koristila bake servis pa se privikne i na druge. Računam jedna baka pomaže sada ako šta zatreba jer ne radi, a druga baka radi u vrtiću pa će nakraju više visit s njom tamo nego sa mnom kad krenem radit :D
Sortiraj odgovore
Najstariji