Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    01. Prosinac 2016. 15:41

Mi smo danas jeli letak od pizzerije koji je pao sa stola. Jako je fin, i dobro se podriguje od njega. I mama moze radit u kuhinji stagod hoce dok se to jede. 

Valjda nece budalasu nis bit. A i ja sam mater godine, brate mili. 

Kriszta sanjala sam da su isla zamnom tri psa, ja u tramvaj, oni zamnom, al nisu me grizli. Aj, bolje to neg pauka. 

Super su mi te deklaracije o proizvodima. Dobro da ne napisu da moze sadrzavat tragove stakla i lima.

mamasita4
    01. Prosinac 2016. 15:51

Odlicno Ivchi, bar ste nesto jeli (nece mu nis bit, moja pojede papirnate maramice redovito). Moja Paula vec treci dan nece bas kasice....prvi dan avokado s kruskom lose proso, pojela par zlicica, nagon za povracanje na svaku zlicu. Dala joj malu kupovnu kasicu od kruske, jedva nekako zbrljavila. Jucer batat, ja bila vani, zove muz i pita sta joj je jer da svaku zlicu ima nagon za povracanje...ja reko ne znam, do sada je jela to sve...dodem doma, stavim jos vode da bude skroz rijetko, pojede nesto...pola......Danas joj napravim tikvicu, korabicu, spinat i proso (inace uvijek pojede sve), na prvu zlicu plazi jezik, hoce povratit....Ja luuuuda. Izvadim hipp jabuka, pojede trecinu i onda poslije pola sata uvalim jos trecinu. Uzas. Mlijeko pije ajde kako tako ok. Ne znam sta joj je......evo je zaspala pišulina. Odo radit kiflice za maloga.

mamasita4
    01. Prosinac 2016. 15:51

Ivchi, sretnih sedam! Pocastio se malac pizzom danas!

ivchi87
    01. Prosinac 2016. 16:01

Hvala! :) 

Da... ma muz radi dramu da je to puno boje. A ove kocke na podu sta lize ko sladoled kao nisu od boje. 

Nece ti ni moj jest zadnjih dana. I to otkad sam ga stavila u hranilicu. Samo se naginje i gleda dolje i sve mu je vrhunac zanimljivosti. Poludim kad ostane pol kasice, najradje bi ga umaljala njom. E kupila sam one Hippove od rize keksice, super mi to papa. Vidim tu j tam da je poceo sa kaziprstom i palcem nesto hvatat, al najcesce ipak onako sa svim prsticima.

mamasita4
    01. Prosinac 2016. 16:37

Ne voli mali hranilicu haha. Najbolje da jede na stropu onda...Mrzim bacat hranu, znam da nije to s djecom nista cudno al ja bas mrzim kad ostane...di cu s tim....Ajde bravo za pincetni hvat, mi to jos nemamo, al ja joj nisam jos ni nudila nista takvog. Al ova moja danas ide prema sjedu i to sama s boka. Digne se na sve 4 i onda se okrene na bok i drzi se tako u sjedu s jednom rukom na podu (bočna obrana). Ja je stvarno ne silim ni na sta, sve sama pocela. Tako da, pustite ih, sami ce skuzit.

mamasita4
    01. Prosinac 2016. 18:59

Evo nas iz šetnje...vani nista ne puše, predivna večer, ja je obukla, uzela na ruke i sat vremena šetale po kvartu. Guštala je, nadisala se zraka, a i ja sam. Čekamo sad tatu i bracu da dođu kući, ispekle smo im kiflice....Šta vi ženske raditeeeeee?

mamasita4
    01. Prosinac 2016. 19:01

Sutra ujutro idemo pokušat izvadit krv i dat urin....ona redovita kontrola željeza...javim kako prošlo haha. Ja kontam bit će neuspješno pa se možda iznenadim...hahahaha

poisonivy2604
    01. Prosinac 2016. 19:42

Ivchi, sretnih 7. ;)

Stela je nahranjena, okupana, u piđamici..samo čekam da se umori dosta da bi zaspala :D :P imala je jedno izvanserijsko spavanje od 5 do pol 6, pa nam je malo poremetilo..neki put inace vec oko pol - 8 spava..al nebude ni danas predugo budna..bar se nadam

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    01. Prosinac 2016. 19:43

Mamasuta, sretno onda sutra ;)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

TinyBabyToes
    01. Prosinac 2016. 20:16

Eto i nas, zaspala u 7. Bile smo prijepodne u šetnji, hladno je al bar ne puše vjetar i baš je bilo lijepo vani. Kak inače prezire oblačenje, naravno da je ludila kad sam joj skafander navlačila, obučem ju i stavim pred ogledalo-počela se sama sebi smijat kak izgleda i onda je bio mir :D

Ošle u šetnju kad se zbudila, vraćamo se i već pri povratku prsti u usta, bacila bi drijem. A ja u planu imala "ručak". Naravno da je bilo natezanja, nakraju je zaspala i jela tek u 5 kašicu. A zadnje jela u podne. Stvarno da se nju pita ne mora ni jest, od zraka bi živjela valjda.

Al ipak je pojela sve, u mikseru 400ml bilo. Napravila joj batat (prvi put)+mahune+piletina. Meni fino ne znam kak njoj, jer je sad na spavancu u 7 pojela i bocu od 140ml :D

Morat ću nekak drugačije složit raspored kašica jer neće jest kad je umorna, shvaćam to, kak se zbudila u podne do 3 je bila gladna i pospana. Jer moja ideja je bila mlijeko,kašica-doručak, mlijeko, kašica-ručak i mlijeko spavanac. Mislim da ću prije morat promjenit da budu dve kašice za redom, ovisi kak nam padne prvi jutarnji spavanac.

Sutra još završimo mahune pa se bacamo na ciklu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.