Mia i Iris su prave slatkice!!!
A žene moje blago nama na našoj djeci. Eto.
Kriszta pa ovo je prestrašno! Luda sam na te vlasnike pasa i njihovo "ma neće on ništa".. ne znam jel i to jedan od takvih slučajeva pa su zato lutali, al u svakom slučaju grozno! Super si se snašla! Svaka čast! Ne znam kako bih ja reagirala, al mislim da ne toliko sabrano.
Mia je preslatka!
Nasdva, često ima po cijeli dan podbradak.. skine ga tu i tamo, al joj ja vratim. Često i ona maramu ima, da, ljepše mi to vidjet. U Mani outletu imaju preslatke za 9,90 kn, neke mucaste na prugice, al su dosta kratke pa se jako brzo smoče cijele.
Kod nas danas za ručak mahune. Vidjet ćemo kako će to proći.
Ja imam danas domjenak s poslom, baš se veselim, nek i tata malo čuva. 😀 Jedino još ne znam što obući. S obzirom na kilažu, slab mi izbor. Još ne stanem u predtrudničku odjeću. 😰
Slazem se da smo bas sretnice s tako slatkom djecom!
Izgleda da sam opet hrkala jer je Stela stajala u kinderbetu prvo oko pol 6, polegnem ju i zaspi dalje, zatim oko pol 7, ista stvar..na kraju se 10 do 8 probudila. :D
Mi bas idemo s kontrole, 8100kg i 73cm je velika Stela.
Isuse Bože!!! Koja situacija s psima. Ja isto mislim da nebi dobro odreagirala. Super da si ostala smirena i da je proslo sve bez nekih vecih nezgoda.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Dobro onda za zobene,jer ih koristimo od početka. A nije ni reagirala na njih,tako da..
Halila tek sad vidim sliku ..ma sve su te naše bebice preslatke..:)
Cure moje,vjerujte mi,isto bi reagirale,da ste u sličnoj situaciji. U tom trenutku ne misliš na pse i nije te strah,samo na svoju bebu i na malog sam mislila. Ma nije me bilo briga i da me napadnu. Mislim da sam takva otkad imam Miju.. Prije nisam bila takva,vrištala bih i odmah bih pobjegla ili bih završila na drvetu
Nasdva gdje si kupila skutu?
U Lidlu nisam našla.
Mia do podneva spavala. Ujutro sam joj dala krušku a da nje iz kupovnih kašica. Kad je ono jednom tak dugo spavala isto je taj dan jela krušku, samo sam se zaribala pa kod pedice i na hitnu.
Ona ko da je viljamovku popila a ne krušku pojela.
Možda sam otkrila tajno oružje za spavanje :D
Sortiraj odgovore
Najstariji