Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    28. Studeni 2016. 10:28

Kriszta ah držimo fige da je zub krivac ;)
    Jesi mjerila temperaturu sad?

Za drugu bebu...a ne znam ja nisam baš planirala da imam dvoje ili troje djece. Kod nas je bilo samo "hoćemo li imati bebu?" Nekak si nisam ja za to, uvijek sam si mislila samo jedno. Jbga, kaj ja znam kak ću razmišljat za koju godinu. Tek ću vidit tu "ljepotu roditeljstva" o kojoj svi pričaju kad Mia naraste još i postane hahar, pa kad mi možda zafali neki smotuljak ;)
    Muž je jedinac i dobro je ispao. Sad jel to zbog toga jer su njegovi normalni ili zato jer je jedinac pa su svu pažnju samo na njega imali. A ne kao kod mene, buraz mlađi 6g, starci ludi pa smo još i možda dobro ispali. I ta razlika od 6g mi se čini dobra, ja taman u osnovnu, mene tko šiša, samnom više nemaju posla više i svi oko mlađeg buraza.

Moji su "horderi" al zbilja, pa imam averziju od čuvanja stvari koje će mi "možda" zatrebati
    Kad su mojima sad za maškare provalili u stan brijem da su provalnici srčani dobili. Garant su proveli pol jutra u stanu da to sve raskopaju koliko stvari ima. Jadničci su sigurno žalosno izašli iz stana jer niš pametnog osim smeća nisu našli :D
    Jer mojima sve treba. Ili će možda trebat. Tata radi makete aviona i tih piz.m. pa je cijeli stan u kutijama. Nema on jedan komad jednog modela, nego 3,5 za svaki slučaj. Al ni jednu maketu nije napravio ima kojih 5g. Al svejedno ih i dalje kupuje.

Radije ja sad prodam, pa ako jednog dana dođe nova bebica, kupim ja opet. Ipak sam šopingoholičar. I sad bar znam kaj neću kupovat ahhaha

Iv-ka sretnih 8mj!!!!! Ajde, pa i nisi onda baš puno prenjela ako je termin bio 26.og ;)

Nasdva wauuuu koji izlet će to biti!  Mia bi dobila živčani slom :D

TinyBabyToes
    28. Studeni 2016. 10:36

Eto...napunila ja jednu stranicu tak da Kriszta nakon šetnje ima šta pročitat

Mi hB još uvijek nemamo problema s uspavljivanjem navečer. Bojim se da sam se sad ureknula i da je od večeras na dalje kraj, pokucala o drvo :P
    Kupanac, papica, spremim je u vreću, upalim projektor i zvijezvide, malo ju nosam da se ispusamo, metneš u kindač i odeš. Čuješ ju da kojih 5-10min tamo pijeva, gunđa al nakon toga muk. Kak mi je to smiješno kad samo nakon minute-muk. Onda ju odem škicnut, ugasit zvijezdice a ona uvijek na boku i prema ogradici se stisne :D

ivchi87
    28. Studeni 2016. 11:09

Tiny nekak mi se to cini puno pada na kilazi, pa to bi valjda primjetila... zato to vaganje na razlicitim vagama nije pouzdano. Znas sta, od frendice mali je tak stalno nesto padao na kilazi, sad ima godinu i pol i jedini je sta pojede obrok u vrticu. I sve super... 

Kod nas stan premal za miksanje dok spava, trebala bi kod susjeda otic. Maloprije poceli busit dok spava, ja brzo u sobu, reko sad ce vrisak a kad ono nije ni cmrgnuo. 

Nasdva bas putovanje, al dobro je Kriszta rekla, najkompliciranije stvari prodju najbolje. A kad je neki obican dan i mislim si laganini onda oko podne vristimo jedno na drugo i svadjamo se. 

Nova beba - kad si ova nauci sama prat guzicu. 

Jel imate onu zastitu na bokovima kinderbeta? Poceo mi je glavom udarat nekad kad se prekobicne ko manijak? Zna neko di ima tog a da ne kosta 400 kn? I da nije vezano uz posteljinu jer sam dobila jedno 5 kom za babine. 

I jel ima ko za preporucit koju igracku da bas vole malise? Nesto onako na stiskanje i svjetljenje i zvukove i to? Isti kriterij,  da ne kosta 400 kn. I da nije vezano uz posteljinu :D

R

ivchi87
    28. Studeni 2016. 11:12

Ovo R je visak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.