Tiny nije bilo temperature preko noći. To je super. Spavala i budila se kao inače. Rekla mi je pedić da u 48 h sve je moguće,tako da budem vidjela kako će se danas ponašati.
Što se kila tiče i ja sam odmah sve izgubila,ali stomaka i kože još ima ..
Za grčeve ne znam šta bih ti rekla, ne zavidim ti,mogu misliti kako je teško slušati satima da bebica plače :(
Nešto me zbunio kod pedijatrice. Malena nije pratila njezin prst,kad je htjela provjeravala vid..valjda,pa kao njena reakcija je da je to čudno. Malena je cijelo vrijeme okretala glavom,tražila mene. Sad ne znam da li ona mora pratiti prst kad netko maše isped očiju?! Koliko ustvari vidi beba od 2 mjeseca?
Nešto me zbunio kod pedijatrice. Malena nije pratila njezin prst,kad je htjela provjeravala vid..valjda,pa kao njena reakcija je da je to čudno. Malena je cijelo vrijeme okretala glavom,tražila mene. Sad ne znam da li ona mora pratiti prst kad netko maše isped očiju?! Koliko ustvari vidi beba od 2 mjeseca?
Sutra ponovo vaganje pa cu vidjet, bas maltretiraju s tim...Bodije jos 46 broj a pidamice 50.Ne zamaram se kilama mada mi je samo jos 3 ostalo nekak je sve otislo a ne pazim sta jedem tako da ja sretna :) i ja samjucer preskocila d3 i nije bilo placa, mislim ne mogu ih izbacit?
tiny-tako nekako se i ja osjecam danas. Ne znam kako se zovem i sva sam bezvezna ko i ovo vrijeme. Jesi razmisljala da promijeniš d3 kapi? Tipa ako koristiš obične pređeš na oleovit ili kontra..šta ja znam..bubam napamet, ali možda ima smisla :)
kristza-ma i meni se ide na trčanje u mislima, ali kako kada sam umornaaa :P a uostalom stvarno mi žao bake, jako vrišti i mislim da bi samo stres ženi prouzrokovala :P gle..to mahanja prstima, moje dijete stalno zuji nekamo i mahala sam joj ja prstima puno puno puta i od 15 puta, ona ga je pratila možda 2 puta jer je tada fiksirala pogled na prst. Inače kada bebe nekamo fiksiraju pogled možeš im mahati do sutra. Pogotovo ako je beba u onoj bijeloj ordinaciji, neko nepoznat maše prstima, a ona bi svoju mamu, meni tu ništa nije čudno.
crna-možeš ih izbaciti, ali nije baš dobro da ih izbacis..evo gore sam napisala tiny, možda da pokušaš promijeniti marku kapi, možda bi pomoglo.
Pošto je moje dijete baš stalno razdražljivo i nemirno nagovaraju me da djetetu dam vode ili čaja ili da joj dam adaptiranu prehranu (kao zato je živčana?!?). Ja mlijeka imam za pol sela, cura napreduje i baš je bucka i ne možeš ti objasntii ljudima da onak dijete nije gladno ni žedno kad je stalno na prsima!! pa sam sad izbacila kapi i sirup protiv grčeva, možda je od njih razdražljiva toliko? pa cemo vidjeti kroz dan/dva jel sam šta dobila s tim ili cu si samo pogoršati..kako bilo, mislim da gore ne može biti :P
Iii daa..jučer muž bio doma skoro cijeli dan i večinu vremena sam mu davala malu, u noći u 3 već vidno iscrpljen i živčan i kaže on "Lana dosta je, zašto si zločesta, nećeš spavati na rukama, ja ti kažem da nećeš" ahahha..ja sam bila bolje volje nego ikad, čisto jer je on bio s nama i vidio iz prve ruke kako je s njom stalno biti :D :D
Sortiraj odgovore
Najstariji