Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    10. Svibanj 2016. 13:27

Crna, pa i mi kad se vazemo na razlicitim vagama drugacije pokazuje. Ja kad stanem kod roditelja na vagu uvijek imam 1,5-2 kg vise nego na mojoj pa se tamo vise ne vazem 😂

Zato ja malca doma vazem i pratim, kod patronazne mi je pokazivalo 90g vise, a kod pedijatrice skoro 200g vise. Tako da prati si po jednoj da znas koliko dobiva i ako je ok samo nastavi.

• Kriszta
    10. Svibanj 2016. 13:50

Kikica,ti si jako dobro izgubila,svaka čast!!! I kad riješiš sbe,lijepo odi kod ginoša i nabij joj na nos..bezobrazna !

Klokanica 700g je više nego izvrsno u 3 tjedna. Moja malena 900g.dobila u 30 dana i to je rekla pedijatrica da je super,a to je taman tu negdje.

Kamikazee očito su naše ribice slične. 

kiki_ca
    10. Svibanj 2016. 15:24

Hjoj more, ja sam planirala ove godine, ali opet zavisi kako ce se on ponasati tih mjeseci :/
    Ma ja se I ne pazim, ali toliko sam iscrpljena da se samo susim. Muz mi veli da sam postala kostur, otisle obline koje je volio u trudnoci :D
    Ali nekako se osjecam bolhe kad vidim da kile napokon idu dole, a ne kao prije... sedmicno po kilogram gore :O

Ninach,  fkt zena mi rekla da je to ispod prosjeka, pa sam je citirala
    Ali necu se opterecavati, vi velite da je ok :)
    A nemam vremena po netu traziti tablice I iscitavati, pa ste me utjesile 
    Ali je preslatko sto mu bodiji ne mogu vise, a bili golemi kad je dosao iz bolnice ^^

• Kriszta
    10. Svibanj 2016. 18:10

Ja isto nešto pobrkala sa imenima,sorry curke. Oćito još mi se "stara pamet"još nije vratila.heheh

Bili danas na cijepljenju,a šta da vam kažem..teško mi je bilo slušati da malena vrišti :(
    Odmah kad smo došli kući,stavili smo obloge i dali joj lupocet čepić,ali samo pola,tako je rekla pedijatrica. Rekla mi je ako bude imala temperaturu ili bude razdražljiva,da slobodno mogu joj pola čepića dati.

Narasla u mjesec dana 1100g. i 4 cm 

Halila
    10. Svibanj 2016. 19:30

Kriszta, super napreduje cura! 
    Kikica, meni je pedijatrica rekla da bi u mjesec dana trebala dobit najmanje 750 grama tako da ja isto mislim da je 700 g u 21 dan super! 

Inače, mi smo ovu noć spavale 8 sati u komadu. Već sam se probudila oko 5 ujutro i provjeravala jel diše.  Dobrica je baš i danas cijeli dan, osim kad počne jesti, onda kreće izvijanje i vriska.  Biogaia nam ipak ne pomaže, izgleda.

Ninachh12
    11. Svibanj 2016. 01:43

Halila-ja samo sanjam o tome da spavam vise od 2 sata u komadu. Stvarno sam pomalo ljubomorna :P moja danas tocno kontra tvoje, cijeli dan vristi, samo se smiri kad jede (svakih sat vremena) 

TinyBabyToes
    11. Svibanj 2016. 07:24

Jutro!

Lijepo vam bebice napreduju
    Crna cure su sve rekle, moguće je ;)

Kiki_ca heheh napokon su i mojoj bodiji taman, broj 50 su joj bili veliki pa smo podfrkavali rukave, baš je smiješno izgledala :D još smo uvijek na 50/56 vel , mislim da ćemo se još zadržat na njima
    Ja sam sve kile izgubila brzo, sad sam već i opala za 2kg al trbuh se i dalje vidi :D

Kriszta kako je noć prošla? Jel imala temperaturu?

Dakle sinoć... od 5 popodne do ponoći plač. Imale smo dugi lijepi period bez grčeva tak da sam već zaboravila kako to izgleda. Kasnije me glava počela bolit (valjda od silnog plača) do 10 ja više nisam znala za sebe zaspala sjedeći :/
    Sve probali, nunali u svim mogućim pozama, par minuta joj pomogne onda opet krene, kupali je, dali espumisan kapi ma ništa... Nisam niš novoga pojela da bi joj tako bilo, to je od tih d3 kapi nema šta drugo biti...više ne pomaže ni čaj s kojim se nalijevam
    Koliko inače ona kaki, jučer nije od 11 ujutro sve do navečer možda ju je i to mučilo..
    Danas ne znam kako se zovem :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.