Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    26. Studeni 2016. 19:48

Veli muž oko 3 popodne- "idem samo kod staraca po gume", malo prije došao. Tak sam neš i očekivala da će "slučajno na nekog naletit" pa smo se same okupale, jeda dignem punu kadu s lavaboa na pod, al uspjela sam, popapale, pomazile i zaspala je prije 7. Jbga, prerano mi je to, al nemoguća je bila. Ljuto vrišti i prsti u ustima.
    Ak će opet dat naznake da će biti noć ko sinoć dala bi malo neofena. Onaj gel niš koristi.. A zub je, mora biti..Danas joj se i toliko sline nakupi da se zagrcne ili zakašlje. Savki put se scimam da nije našla kakvu mrvu na podu pa to prožvakala.

Puzimo ko crv sve u 16. Koliko god da ja kocki naslažem ona uvijek van svog rub i na pločice. Danas je otkrila da se može gledat u pećnicu pa se odgega do nje i vrišti od smijeha. Lagano se i ladice kreću otvarat, bit će svega :D
    Perem suđe, pogledam nema nje, a ona u hodnik odgegala i na vratima čeka hahaha

I gledamo mi kroz prozor, tata odlazi a ona ga skuži i krene mumljat huhmhuuhh i veselo skakuće.

Postaje mi sve zanimljivija i smiješnija :P

• Audrey2016
    26. Studeni 2016. 20:33

Mamasita kad se skuha ostane ti vodice di je hrana pa sad hoćeš nećeš izliti.....ja izčikeđ pola. Prije vi izlila sve ali kako mi bas neće da pije vode, sad izlijem pola. 
    Nama je rekla da krizanje prestane do sedmog mjeseca a ako ne onda se ide na vježbe. Mi smo došli tjedan pred 7 mj i jednom je prekrižila nogice i zato nas i šalje na vježbe. 
    Je li vi kuhate žitarice ili ih dajete u onom instant obliku?

ivchi87
    26. Studeni 2016. 21:43

Ja isto ko Kriszta... 

Nesto smo aktivne ovaj vikend...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.