E pa moja mala je po meni ok i sve. Okrece se na obje strane, stoji na sve 4 i ljulja se tako, hvata igracke, prebacuje, igra se, ma sve. Jedino sto ne znam jel problem je krizanje nogu. Dok je drzim prema vani, cesto zna krizat....e sad, to je fizijatrica primjetila kad smo bili na pregledu, al je rekla da nije zabrinjavajuce i da cemo vidjet....al meni se ne sviđa....ima netko još tako da križa nogice???
Moj ih je krizao dok ga stavljam u kadu, al to vise ne radi. To ti je sve normalno, meni je logicno da radi svasta s nogama. Zna ih prekrizit tu i tam kad lezi, meni to ok.
A kako se igra s igrackama? Moj je jos uvijek u fazi samo stavljanja u usta pa ih malo gleda i tak, al uglavnom grize? Slaganje i to nula bodova. Isto prebacuje, drzi s obje ruke po igracku. Al ne moze na sve cetiri jos... jest da ima on i svojih puno kila, treba to dic.
Neko pitao za carski. Meni rekli minimalno 5 godina :D salim se, tak, 2-3...
Ajmeeee šta je ovo..koliko stranica!
Na brzake:
Još u jajetu,sjedi pored mene na suvozačem ( isto škodilak:) ),rekla mužu kad smo birali auto ,da obavezno gleda,da se može isključiti airbag sa suvozačeve strane :)
I onda nam nije dosadno,slušamo glazbu i pjevamo zajedno dok se vozimo! :D
Meso voli jako,ali ja još sve smiksam. Ustvari počela sam sa jabukom i kruškom, ,da gnječim i to papa. Idemo polako,jer ne voli inače komadice.Do nedavno je imala još nagon za povraćanjem,a na neke stvari još uviejk ima. Onaj baby stiropor isto ne voli papati,ali baby flips mi se čini da hoće i to žvaće,tako da idemo polako,ali sigurno.
Ajme koliko Ivane,Ivana,Ive..kod nas nema tak šta,ali zato muž želi,ako budemo imali dečkića,da se zove Ivan :)
Kupili danas u Bubamari ( hvala Ivchi) zimsku vreću za 220 kn,a svugdje dalje ispod 450 kn ne možeš naći.
Sortiraj odgovore
Najstariji