Pozdrav,
Evo i mene. Moj bebolino ozdravio i vratio se starom novom ritmu. Buđenje u 6, pa spavanac od 7-8, pa pola sata u 10, šetnja i u 12 spavanac 2,5 sata, pa onda još 2x po pola sata i krevet u 20:30.
Jučer bili kod kume ljepo se igrao s dečkima.
SVEKRVA danas ju muž zove da ćemo doć u nadi da će žena proluftat. Došli smo doma smrdimo ko pepeljare. Inače žena ima rak pluća kojeg lječi trenutno ide na kemo. Prva 2 mj braka smo živjeli s njima. Koliko smo se u tom periodu svađali toliko nismo u ostalih 10 g braka.
Ja išla tamo s čistom kosom i majcu skinula s štrika.
Mi uživamo još sutra onda nam tata u srijedu ide radit.
Eee da moje dijete opet spava u svom krevetu. Tata navečer uspava i cijelu noć u svom krevetu prespava
Nasdva nekad je stvarno dobro tatama prepustit bebu,to sam već i sam skuzila. Zadnji put je prespavala noć kad ju je on uspavao.Kod njih nema cile-mile :)))
Dobro da se Lovro vratio svom ritmu i baš mi je drago da se ozdravio. Beba sretna , svi sretni :)
Vi ste barem otišli nakon 2 mjeseca. Mi nažalost nikad nećemo. Kako je moja mama rekla prihvati cijelu situaciju,tako kako je ili ćeš poluditi. Problem je to što još davnih dana ja pristala na to i više nismo ni pričali o tome. To je tako i gotovo. Kuća je velika i njegova je,tako da nam se ni financijski ne isplati otići.A svekrva ne bi mogla to sve sama financirat.Jedino u ovoj situaciji ja jbm ježa!
Samo da nam brak ne strada zbog toga.
A kad mi legice kažu: joj blago tebi,barem imaš pomoć. Ubila bih ih heheheheh
Ma tko je to probao,zna o čemu pričam.
Slijedeći put Nasdva ne prati kosu i ne obući čisto. Tako ja radim :) Kao da njima moramo biti čisti i lijepi
Tiny za posao: AJOJ. Očito moraš početi tražiti posao. Ne znam kako je kod vas u ZG situacija,ali možda možeš i odmah počet tražiti posao,ako ne želiš pauzu između.
Sa rodbinom bolje ništa ne radit. Čisto popiti kavu i to je to. Sestrična (muževa) je htjela kupiti moj auto i kad je počela izmišjati,onda sam rekla mužu da ne dam joj auto. Pa još mi treba to,da poslije nas zivka za svaku sitnicu i prigovara. Bolje mir. Nisam joj spustila cijenu,pa je odustala.
Lijepa rodbina ova tvoja,da ni malenu nisu došli vidjeti. Na takve stvari ja ludim.
Kriszta mama ti je dobro rekla,al tesko je to u momentu poslusat...nije lako to,radi se o dva razlicita svijeta,dvije generacije i potpuno razlicitim misljenjima. A jos da ne kazem kako stare da su sve sebicniji i gori. Al valjda cemo svi takvi bit pa....drz se,nemam pametnijeg savjeta da ti dam.
Nasdva,bas superda ste ozdravili,sad lijepo nazad u normalu.
A mi opet sve ukrivo...jedva mi zaspala sad...plakala je od 19 do 20.30 bez prestanka. Dala je mlijeko,ajde bila mirna nekih pola sata sa mnom na kaucu. Onda opet dernjava. Stavljam je lec,zaspe,budi se nakon minute place,i tako par puta...i evo je spava. Idem i ja odma jer vec njusim groznu noc. Kapula je kraj kreveta,nos joj slini ajme majko. Laku noc mamice!
Joj Mamasita ne! Nećete valjda biti opet bubani?!
Kod nas slična situacija,samo što ja ne znam razlog.
Znači spavala popodne ,pojela u 17:15 svoje žitarice. Nakon toga muž i ja smo otišli na sat i 15 minuta (točno toliko) i malenu prvi put ostavili sa svekrvom. S tim da sam joj rekla da je ona spavala i jela i dok ne dođemo ne mora ni jedno ni drugo.A poslije ide kupanje papanje pa spavanje kao i uvijek.
Kad smo došli kući rekla je da je malena skoro zaspala,pa kasnije je rekla da misli da je i malo odspavala. Misli?? Kako je to moguće. Njoj je lakše valjda kad ona spava. A svekrva nju nosa na rukama,što sam ja već i zabranila,jer to dijete voli biti u vrtiću na podu...ma svugdje. No sve je to nebitno. Poslije kupanja , vrištanje odbija jesti sve do 21h,kad ja odustajem i ona zaspi. Probudila se u 22h. Mislim si,sigurno je gladna nije jela od 5 popodne. Ma jok. Ona samo vrišti do maloprije. Zadnji put kad je zub izašao ,tako slično nešto bilo,pa sam joj dala sirup (jer baš onako bolno vrišti i skroz odbija bočicu) nakon toga je zaspala. A da nije ništa pojela. Veselo.
Ne mogu ići ni spavati,kad nije jela. Može tražiti u bilo kojem trenutku.
Idem nešto pojest. Gladna sam. Trebat će mi snage. Mda se čujemo još Mamasita u noći haha
Joj da...ovu za svekrive..sve si dobro rekla. Ako još dodajemo,da nijedna (skoro) ne daje rado svog sinčeka njegovoj ženi/curi ,onda tu nastaje totalni kaos. Kao u mom slučaju.
Izguraj ovu noć,ako preživimo,pričat ćemo..
Probala tak zivjet i nije islo...rade placat, nazalost, nego to trpit al naravno to je od osobe do osobe neko moze a neko ne. Sad imam svoj mir niko me ne je...i bok
Laku noc mame i ja idem spat!
Sad tek čitam.Skutu već možeš sa 8 mjeseci. Mi smo krenuli sa jogurtom prije par dana i malena lijepo ga prihvatila. Nema zasad reakcije. Voćno-žitna kašica+jogurt.
Evo nas. A ono,probudila se valjda 20 puta nocas,vrti se,cendra, al nije bilo dizanja,uspjela bi nekako opet u krevetu zaspat. Samo je jela u 3. I evo do nekih 7 smo dogurali. Al se svejedno osjecam prebijeno. Sline ima 2 metra od krevetica...joj dokrajcit ce me ta slina. A slusaj,,ja sam znala da ce mi bit tako s drugim. Ovaj stariji donese svakog djavla iz vrtica,sad dok malaa dobije imunitet trebat cemo svasta jos prebolit...a jbg.
A nisam vam rekla,cekali smo striku da se vrati s broda pa krstimo malu u nedjelju. Bit ce veselo. Mogla bi proplakat misu. Samo da ne zafibra.
Stvarno to nisam nikad čitala niti ikog pitala,kad bi trebali steci imunitet.? Sa koliko mjeseci?
Pauli je još teže s tim da bracek ide u vrtić..da! Oko nas isto puno djece,ali barem donekle mogu druženja s njima stopirati. Nama je noć bila odlična. Jedino što ona nije papala od 5h popodne do 3h ujutro.Onda se tek prvi puta probudila. Sad još spava,ustvari čujem da se počela mrdati. Valjda si je tako namjestila,otkad bila bubana. Kasnije ići spavati,i kasnije se buditi.
Višše mi je odgovaralo ono prije.Kad se budila u 7h :)
Mi još krštenje nismo odradili. Imamo malih problema oko kuma i neke sitnice,pa stalno odgađamo. A svjesna sam da što kasnije,to ćemo teže s njom..
Jutreko!
Buđenja u ponoć, 3 i od 6 smo na nogama. Noć bolja. Ili pms ne udara toliko pa mi lakše pregrmit :D
Sad odrađujemo prvu turu spavanca.
Ko prava nemajka nisam ni zvala za nalaz urina, ne da mi se visit na telefonu, al sutra smo na cijepljenju pa ću tad i pitat. Nadam se da neće biti reakcija na cijepljenje, još mi i to treba uhh
Ako netko ima kakva pitanja za pedicu, pucajte, iako ne vjerujem da bi odbila kakav pametan odgovor ;)
Nasdva nije za smijat al stvarno hahhahaha :D
Podsjeća me na moju mamu nažalost.. ne bi ona prestala ili bar smanjila pušenje nikad. Najgore je kad si u nekom malom prostoru stvarno se usmrdiš da ti neugodno bude kad moraš među ljude (a ja sam pušač)
Krisztin savjet- ne prat kosu u idućem posjetu :P
Bravo tata, od sad pa nadalje tata uspavljuje ha?
Bravo Lovrek! Ma slatkiš mali, ozdravio i odmah se vratio u svoj ritam. A ne ko ova moja traži se još mjesec dana hahahaha
Kriszta kak je ostatak noći prošao? Moguće onda da je zub! Iako takve situacije su kod nas već ni ne brojim koliko pa zuba nigdje :D
misli??? Pa šta ne vidi dobro?? Di ju je čuvala pa da misli da je spavala?? Izjava je zakon hahahha
Nije lako živit sa starijima, pogotovo ne kad nisu tvoji, svoje bar možeš poslat u pm kad ti prekipi.
Prošla jednom to i hvala ne bi više. Sa svekrićima koliko god da su super isto mi je prekipilo s vremena na vrijeme. I otkako smo otišli smo si još bolji. Eto čisti primjer kako se odnosi poremete kad živimo pod istim krovom.
Posao- nije ni u Zg bajno... isto veze igraju ulogu.. al valjda će se neš nači. Ak nš drugo, da ne bi imala rupu pojavim se tam na poslu kao da niš nije bilo pa da vidim reakciju.
Pametno to s autom. Sad je i moj buraz kupovao auto, pala ideja da kupi moj, muž još pametniji: "ni slučajno, pa da nas zovu kasnije za svaku sitnicu i nastanu svađe, nek si kupi neš drugo!"
Mamasita sline? Bubanost opet ili zbog zuba sline? Uh neka se drži do nedjelje da imate lijepe i mirne kristitke!!
Sortiraj odgovore
Najstariji