Evo kako je ispala saherica...ja zadovoljna
Po ovome receptu sam je radila
https://www.coolinarika.com/recept/721339/
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Evo i kolaca..rolada s bananicama, jaffa kuglice i lambada
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Evo šaljeeem ostalo ih je dovoljno..cak sam i zamrznula dio kolaca da ih ne moram sada jesti tjedan dana
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Poison Mmmmm baš fino izgledaju kolači. Ovu lambadu nikad jela/probala.
Sacherica mi baš fino izgleda. Baš ću usporediti recept za mojim receptom,
Mislila sam prvo ovu napraviti,prije godinu i pol skinila recept hahaha https://www.coolinarika.com/recept/sacher-torta-po-receptu-beckog-hotela-sacher-/
Ispekla sam souffle-iće. Jako su fini,ali sad ću otići po sladoled. Pošto je okus čokolade ekstra jak (što obažavam) taman će slamboš od vanilije fino ići uz. Njamek.
Nisam sve ispekla baš zbog toga,ali ću slijedeći put smanjiti pećnicu,jer kontam da su trebali biti još tečniji. Pećnica od svekrve iliti naša pećnica je jaka uvijek stavim na manje nego što piše u receptu a sad sam zaboravila. Meni su baš bombastični.
Danima ne osjećam okuse . Jedem danas ručak i ručak jede mene. Ne osjetim ništa,niti slano,niti kiselo. Ništa. A onda probam kolač i wow...osjetim čokoladu :))))
Crna ajoj hahahahahahahahahahaha...suosjećam!
Mamasita super za dadilju. Koja sreća,odmah iz prve naći dobru dadilju. Da ste i ti i malena zadovoljni.
Tiny ako si bila u sličnoj situaciji,onda sve znaš :(
Ivchi hahahaha dada još bolje...mišolovke i posudit ću gumene zmije od nećaka...nadam se da će biti dobitna kombinacija...
Moja danas nije stala cendrat i plakat. Muci je slina,zub,ma sve je muci. Spavala dva puta po pola sata. Evo sad sam je stavila treci put. I opet ce pola sata garant. Muz i ja cemo u ludnicu
I nase spavanje po danu je koma..jednom pol sata, jednom 20 min i 3.put sat vremena, al kontam da je tak dugo zato sta je mislila da je noc...cim sam se pocela kretat po kuci se probudila
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Moja je isto izgubljena u vremenu i prostoru ,otkako se sat pomako njen cijeli raspored je pošandrcan.
Inače smo imali dva dnevna spavanja jedno kraće jedno duže i onda je treće spavanje bilo ono zadnje. Sad je pak na 3 spavanja i tu je valjda problem. Odspavala si je ujutro onih pol sata, sat vremena prije podne i sad u 3 zaspala eno je još spava???? Valjda misli da je to zadnji spavanac???
I onda će kad se zbudi bit nervoza na najjače. Dam se kladit.
Možda ću je trebat počet budit i da to ispravim pa da se vrratimo starom ritmu spavanja? Ili je pustit? Više ni sama ne znam :P
Pusti je tiny nek sama namjesti ritam. Tako bi ja.
Ja sam se do nedavno opterecivala tim spavanjem,ajme nije zaspala sad,ajme bit ce budna tad i to...ima par dana prestala sam kontat kako i sta. Nek spava kad hoce koliko hoce. Eno je jos spava od 5. Briga me. Ja pecem kiflice. Cijela sam danas posemerena. Nekako mi sve ko da me netko izbacio s mojih tracnica...ah. proc ce
Ah izgubila bi okladu. Taman stisnem pošalj javlja se. Niš malo popapali mlijekeca, kasnije napravila i pahuljice riža-proso-heljda začudo i to sam joj uspjela uvaljat dok se igrala s mandarinom. Valjda joj niš neće bit od malo mandarine :D
Ak niš drugo bar sam si cijeli film bez prekida lijepo pogledala.
Ma neću je budit, samo sebi ću nabit čudovište za vrat ak je zbudim. Jednog dana taman kad ću i ja uć u njen ritam će ga ona opet izmjenjat, kako to inače bude :P
Sortiraj odgovore
Najstariji