Dobro jutro! :) sretan majčin dan s malim zakašnjenjem
Dakle naručivanje uzv kukova kako kod koga, onda se mogu samo nadat da će sve biti ok.
Jedino šta radim su vježbice kad se presvlačimo...
Kriszta držim fige da malena ozdravi što prije!
Moja još ne slini, po noći ju jedino čujem, proizvodi zvukove kao da mljacka al sline nigdje...
Ninachh mogu samo misliti kako ti je još i prehlađena tako, ja takve dane imala zdrava kako ću tek izdržat ako se prehladim. Točno kako si ti rekla, plačem i mislim si šta mi je ovo trebalo a onda nakon toga pak plačem jer se osječam kao grozna mama šta sam tako uopće pomislila...
Jedva čekam da prođe taj period da malo poraste da se igramo i da je mogu nasmijavat malo više :D
O krstitkama smo pričali prije nego se rodila da budemo, do sad još nismo otvorili tu temu, zaboravili smo već na to :))
Halila svaki put kad bake i dede dolaze u goste si mislim super neka ju oni nose da mi se kičma odmori malo i da popijem kavu u miru :D ali čim ona krene plakat ja skačem! Jednostavno ne mogu ništa drugo raditi ako čujem nju da plače! Nisam mislila da ću biti takva, al eto svašta sam mislila da neću pa nakraju jesam.
Najviše mi je žao i užasno se osječam zbog toga, ali tako skačem i na muža. Kad on to tak sve je super, nek plače niš joj nije, još je voli zezat pa ju škaklja ili štipa ova izludi :D , tak da mu je svako malo uzimam nazad k sebi. Vidim da ga to smeta,jer mu nije teško bilo šta radit oko nje i vidim da to radi jer želi a ne jer ga ja tjeram sl. al ne mogu si pomoć.
Bog cure, sretan majčin dan u zakašnjenju. Evo malo sam pročitala zadnjih par dana dok me nije bilo.
Tiny nervoza i grcevi su sigurno od D3 kapi to ti je 100%, ja svojem vise ne dajem D3 i ne dajem mu zapravo vise nista jer nema smisla. Muckalica nije pomogla 😔 Čak mi se cini da je imao jače grceve od nje, prestala sam davati sve i jucer nije imao grceve?! Jos sam se jucer najela svega i kažem dosta mi je vise juhe i krumpira i tako se grci jela ja ili ne, ono totalno sam digla ruke od svega, kad on jucer fino prespava grceve i skoro cijelu noć 😀 Pa ne znam vise ko je tu lud.
Mislim da svi mi pokušavamo pomoći svojoj djeci pa im dajemo te kapi i pokušavamo svašta, ali za te glupe grceve nema lijeka. Naoruzat se živcima sto je zapravo i najteže i izdržati dok ne prodju. Samo ne znam jel mi kasno pocet s D3 tek kad navrši 3 mj kad bi nadam se trebali prestat ti grcevi?
Ovo s nosanjem bebe dok place sam ja vec pisla 😀 Dakle peru nas isti filmovi, tako i meni dodje da svih steram kad mi dijete place pa se nude kao oces da ti ga ja nosim. Imam osjećaj sta ja nisam dovoljno dobra i sposobna majka pa ne znam umiriti svoje dijete, a ti znaš! Ma nemoj!
Cure citala sam malo o tom zakasljavanju i teskom disanju, kažu da je od suhog zraka u prostoriji. Ja mislim da je to nama dfnt jer grije se, a ne vlazim dovoljno. Sad smo kupili ovaj ovlazivac zraka na struju i puno se lakše diše, preporucam.
Aloha cure moje :)
Lijep je dan,sunce sija,malena spava već sat i pol,a ja popodne idem kod frizera,jel može biti ljepše??! :)))
Primjetila sam,ali je i logično,kada moja malena spava preko dana,barem malo,puno je raspoloženija,pa kad vidim da se sama ne može uspavati,ja joj pomažem.
Za grčeve se slažem sa Lolom,čekati da prođu..mada ja dajem joj D3 i enterokind,ali enterokind samo po potrebi. Još malo trebamo izgurati. Za D kapi pitaj pedijatra najbolje,ja ne volim ništa raditi na svoje ruke.
Krštenje: DA! Samo neću sad odmah (malo su mi previše grčevi i to,ne bih se htjela još opterećivati s tim,a i htjela sam se povezati sa malenom prvo) svakako sam mislila na jesen :)
Sretan majcin dan curke sa zakasnjenjem! Mi skoro svaki dan idemo van u kolicimapo sat vremena, lijepo jevani i zasto ne dok joj pase... Ne znam sve si i ja razmisljam prestat davat d3.Mozda ni nisu grcevi neg je nervozna kad treba ic spavat a spava joj se. po noci se budi jednom pojest i dalje spavat alstalno nesto sanja proizvodi zvukove tako da ja ne spavam bas u komadu .
Krstitke imamo 19.6 dok pocne lijepo vrijeme a i prije mora, nisam htjela u ljetu jer se ne mislim topit pod onim jakim suncem
Malenu nosamo muž i ja. LJudi oko nas,čim čuju plač,pobjegnu.Mozda je to dobro s jedne strane,ali opet,njima je beba zanimljiva i slatka samo dok spava ili se smiješka mirno???! WTF. A ja od nji ni P od pomoći. Osim moje mame,naravno. Koja je čuva i ne boji se ničega,samo što ona živi u drugom mjestu,ali sva sreća ipak ne predaleko.
Evo danas treci dan,kako koristimo kapi i kao da je malo bolje. U noći smo morali nos očistiti sa usisavačem,ali kao da se malo manje mučila i borila s nosićem. Ali sad se nam ponovno (treci put) vratio konjuktivitis :( Dobro kaže muž,više ni ne znam koje kapi kad i gdje. (D kapi,enterokind kapi,kapi za nos,kapi za oci..ajmeeee)
Pisala sam već,da mala ima jednom dnevno stolicu i to poštenu,skoro svaki put iscuri van i zaprlja bodi i hlačice,jel imate neki savjet kako to očistiti. Odmah stavim i isperem sa hladnom vodom,pa kad se osuši pošpricam sa sprejom za fleke (Amway) ali ne uspijem svaki put isprati fleku,žao mi je bodića.
Kriszta, ti i ja stalno iste pribleme imamo, i ja saniram bodice skoro svaki dan 😂
Meni u ariel professional pri ruci, obicni i bas za bijeli ves. Natopim to u deterdent da odstoji, ariel na mrlju i na pranje. Hvala bogu pa imam svaki drugi dan bar jednu masinu :)
Kristza-takoder i moja isto tako, ja vjerovala ili ne odmah s toplom vodom i carlijem operem mrlju i prije pranja opet malo stavim carlija. Tako sam jednom napravila jer mi nije trgovina blizu i kako sam shvatila da pali, nisam pokusavala vise nista drugo :)
Aha, znači sve smo mame lavice hahaha.. onda je to valjda normalno.
Kriszta, za mrlje ja isto koristim taj sapun iz dm-a, kao i Tiny i sve ode bez problema.
Krstitke planiramo nekad preko ljeta, al nikako da počnemo ozbiljno razmišljati o tome. Vjerojatno kolovoz/rujan.. vidjet ćemo još.
Godišnji planirate? Mi ove godine nećemo ići nigdje, premala mi je da bi na more išli, tako da ćemo ostati doma.
Sortiraj odgovore
Najstariji