Tiny to sam i ja primjetila ali ne znam dal se poklopilo al pocelo je od dana uzimanja kapi :/
Pupa jeste vi koristili sinomarin ampulice za bebin nosić? Piše da jedna ampula je za jednukratnu upotrebu. Jesi ti cijelu ampulu iskoristila odjednom ili na više puta?
Bez stalka za previjanje bi mi kicma otpala,ja nemam komodu,nego baš stalak sa kadicom (koju ne koristim) i za previjanje. Probaj staviti podlogu na kinderbet,puno će ti biti lakše.
Maramu ne koristim svakodnevno,ali mislim da će nas spasiti kad malena navrši 3 mj i kad ju mogu onako okrenutu prema vani staviti u maramu. Sad već voli razgledavati,ne vjerujem da će u kolicima(u košarici) htjeti ležati 6 mj.
Jucer sam pojela marmeladu od marelica..bilo je vrištanje od 4 popodne skoro do 9h..barem mislim da joj je to zasmetalo,jer zadnji put kad sam jela palačinke,vrištala 2-3 sata,a nisam znala točno od čega,a jela sam istu marmeladu. Sad sam čitala da marelica može izazvati grčeve...očito sad to neko vrijeme neću jesti. Ili se slučajno poklopilo..
tiny i ja bi rado da ide kasnije kad je bio manji i mi bili budno do 10 cak i 11 i spavao do 9 al kako se sat pomaknuo tako si i on slozio ritam mogu ga zavuc pol sata max jednostavno je pre umoran i onda place za poludit budi se u 7 znaci spava cjelu noc uz jedno hranjenje jos se nadam da ce s vremenom pomaknut na kasnije
Mi smo jučer izašli u šetnju, odvažili se i prošetali još dalje nego inače, uzeli kavu za van i pijuckali usput a ona spavala ko top :) ostatak dana proveli na terasi i uživali u sunčeku
Ovu noć se budila svaka 3 sata, al ok popapa i dalje spavanac...
Imam pitanjce ako zna tko... dakle nas su za uzv kukova naručili početkom 6.mj , ona će tad imati preko 2mj (točnije 2mj i tjedan dana) jeli to kasno??
Frendica kojoj je mali stariji dan od moje je otišla privatno i njoj su kao rekli da im je čudno da su je tako kasno naručili da bi trebalo na pregled s mjesec dana pa ako i je nešto da se stigne ispraviti do bebinog 2mj?
Meni pedica nije ništa upozorila da je možda kasno pa da vidim u privatno ili tako nešto.
Još frendica kaže da mu stalno stavlja pelenu za široko povijanje a meni patronažna rekla da nema potrebe. Jel im vi stavljate te pelene za široko povijanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji