tiny i mi bili na snimanju nakon 2 mj skoro pa 3 mj to se inace ceka duze nakupljaju bebe i onda sam bebe taj dan mi isli u sub traje pol min vise svlacis i oblacis bebu nego traje samo snimanje ni mi nismo siroko povijali
Jutro!
Ne kašlje malena jako,ali nos je još uvijek katastrofa,ne znam više šta da radim s njom. Negdje sam čitala da eterično ulje mirte djeljuje kao inhalacija,otvara dišne puteve..itd..Danas ću to kupiti,ako nađem,pa ću probati. U utorak idemo na kontrolu i cjepljenje,čula sam da ako je beba prehlađena ili slično,da neće ju cijepiti,e sad me baš zanima. Nadam se da nas neće slati u bolnicu...
Za široko povijanje,stavljala sam 3 tj,pa mi je patronažni brat rekao da nema potrebe. I to sam samo preko noći stavljala. Rekao mi je da ako ima problema sa kukovima,to joj neće pomoći,niti može bilo što ispraviti. A na uzv kukova kod nas naručuju kad beba napuni 3 mjeseca. Mi smo naručeni isto u 6.mjesecu..nisam ni razmišljala o tome,da je to možda kasno,kod nas tu svi tako idu.
moramo se pohvalit mi jucer kupili auto sjedalicu sad sam mirna s tim
Ja imam komodu di je isla kadica, kadicu sam izbacila i kupam curu na krevetu u njoj, a presvlacim ju na komodi, onda se i igramo i smijemo posto voli biti gola, a posto me kicma boli od poroda, ne znam kak bi ju na krevetu stalno presvlacila :/
Mi smo na uzv narucene sad u srijedu kad joj je tocno 2 mjeseca, ne povijam ju siroko, ali kad se igramo onda se igram s kukicima i tako ih vjezbam..kazu da kao pomaze..ko ce znati :)
Kada sam bila beba nosila sam remencice pa ce mi na pregledu reci da ju siroko povijem preventive radi..tako su rekli jednoj kolegici..
Ja ne mogu docekati da cura malo poraste. Ja sam nesto bolesna, grlo me grebe, pece, glava ko balon, a ona razdrazljiva 2 noci i 2 dana vec..Nocas oko tri sam muzu rekla da nema teorijske sanse da ce Lana dobiti brata ili sestru ikada u ovom vijeku. Sjedim na krevetu i placem i kao sto je netko vec napisao pitam se sta mi je uopce ovo trebalo, ona vristi, mene boli, placem i pitam ju zasto nisi ko mali kumic, spava, jede i smije se. Sta mi radimo krivo s njom. I onda se u jutro tako lijepo nasmijesi i guguce i mazi se i odmah mi bude zao i mislim si kak sam uzasna mama.
I moja je već dva dana razdražljiva i popodne oko 17 h krene plač,ajme! Toliko sam ju jučer nunala ,da je zaspala oko 18 h i presppavala i kupanje,probudila se u 22:20h..nisam je htjela buditi,jer ne spava nikako već par dana. Već sam luda bila i pomislila sam na zube. Znam da je to skoro pa i ne moguće tako rano,ali slini jako i stalno trpa ručice u usta. Malo sam procitala na netu,moguće su nekad ranije,ali isto tako simptomi znaju krenuti u 2.-3. mj ,pa zubi tek nakon par mj. Je li vaše bebe sline ?
Ninach i ja jedva čekam da malo još naraste,pa da možemo igrati zjedno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji