Tiny ja isto imam tu podlogu sta ide na kindac ali ju nisam nikad stavila na njega, nisam se usudila. Nego ju stavim na kauc pa se sva ubijam. Moj decko hvala Bogu kaka dosta tako da se i mi svako malo motamo. Pola dana se motamo, drugu polovicu hranimo 😀 za sad sve cari majcinstva 😄 Malo sale..
Za prematanje definitivno na komodi! S time da ja nisam kupovala djecji element jer su bezobrazni s cijenama za kedva 3 ladice, a dijete ionako perem u kupaonici i tu kadicu ne bih koristili u sobi. Pa sam u Ikei uzela modularne ladice (2+2), stavila prematalicu na to i visina mi je taman! Tako da imamo 4 duboke ladice, sve iskoristivo za njegove stvari, a cijena mislim da je bila malo vise od tisucu kuna.
Moram prijaviti - isli smo u setnju, bio je budan i kad je htio spavati nisam ga podigla na kenjkanje i zaspao je sam!!!! 🎉 WIN!! 😂
Boze da mi je netko prije godinu dana rekao sto cu smatrati postignucem ne bih vjerovala 😂😂
Jutro!
Dajem one D3 kapi od utorka, dam joj ujutro te dvije kapi, sad ne znam dal nas je taj famozni skok u 6. tjednu ulovio ili je od kapi, al jučer je od jutra nervozna bila za poludit. Plakala svako malo, kad ju nosim trlja glavu po ramenu i vrišti, navečer opet od 7 do ponoći show :/ Ni jedna poza joj nije pasala. Baš mi ju je bilo žao, vidim da je umorna i da bi spavala al nikak da zaspi.
I danas se nastavlja nervoza.. Probat ćemo malo u šetnju danas možda je malo sviježi zrak ošamuti :)
Jutro curee!
Mi bili sinoc u svatovima, danas u jos jedne! Svekiji cuvaju mrkvicu.. Super je dobar, kao i inace, samo to hranjenje zeza :/ u ponedjeljak idemo na neonatolosku kontrolu pa cu vidjeti s pedijatricom tamo sta da radimo... Evo sveki pise da je pojeo oko 4 ujutro 80 i tek sad je uspio pojesti 70 jos. Znaci kolicine koje je jeo kad je dosao iz rodilista.. Ludim :(
Pisale ste o polozaju na trbuhu. Moj vam obozava biti na trbuhu. Preko dana obavezno odspava na trbuhu a nekad i preko noci. Znam da je kao opasnost od gusenja, ali njemu valjda pase zbog stomaka... On uredno dize glavu i bas u tom polozaju ju okrece s jedne na drugu stranu...
Prematalicu nemamo, ja stavim onu podlogu za presvlacenje (onu kao jednokratnu) na kauc. Imamo extra mali stan, ne stane mi ni komoda, a kindac je skroz priljubljen uz krevet, a s drug strane ima mjesta tek toliko da mogu stati ispred kliznog ormara :D uskoro selimo u kucu i bas me zanima kako ce se Junior ponasati u novom ambijentu :D
Kamikazee hahahahaha totalno te kuzim!!! I mi smo jucer bili vani, zaspao je i u pola se probudio i kao zaplakao, ja protreesla kolica i uskoro je nastavio spavati. Meni srce ko kuca! Da hoce svaki puta tako...
Ne znam sta ste vise pisale :D
Tiny, i moj tako kad je nervozan trlja glavu od moje rame...
Moj obicno zaspe izmedu 22 i 23h i dobro spava po noci... Budenje bude oko 9!
Kriszta je pisala za sinomarin! Jel pomogao? Bolje od fizioloske?
Sortiraj odgovore
Najstariji