Tiny ja isto imam tu podlogu sta ide na kindac ali ju nisam nikad stavila na njega, nisam se usudila. Nego ju stavim na kauc pa se sva ubijam. Moj decko hvala Bogu kaka dosta tako da se i mi svako malo motamo. Pola dana se motamo, drugu polovicu hranimo 😀 za sad sve cari majcinstva 😄 Malo sale..
Tiny ja isto imam tu podlogu sta ide na kindac ali ju nisam nikad stavila na njega, nisam se usudila. Nego ju stavim na kauc pa se sva ubijam. Moj decko hvala Bogu kaka dosta tako da se i mi svako malo motamo. Pola dana se motamo, drugu polovicu hranimo 😀 za sad sve cari majcinstva 😄 Malo sale..
Ja sam plašljiva al to sam se usudila :D probaj bit će ti lakše! heheheh znam u kojim si mukama, prematanje non stop paket pelena nestao u tjedan dana :P

Za prematanje definitivno na komodi! S time da ja nisam kupovala djecji element jer su bezobrazni s cijenama za kedva 3 ladice, a dijete ionako perem u kupaonici i tu kadicu ne bih koristili u sobi. Pa sam u Ikei uzela modularne ladice (2+2), stavila prematalicu na to i visina mi je taman! Tako da imamo 4 duboke ladice, sve iskoristivo za njegove stvari, a cijena mislim da je bila malo vise od tisucu kuna.

Moram prijaviti - isli smo u setnju, bio je budan i kad je htio spavati nisam ga podigla na kenjkanje i zaspao je sam!!!! 🎉 WIN!! 😂
Boze da mi je netko prije godinu dana rekao sto cu smatrati postignucem ne bih vjerovala 😂😂
i mi bili u setnji isto malo spavali malo promatrali i skoro pokisli, evo sad kupanje i spavanje joj kak bi ja da on ide spavat malo kasnije al neide mora poslije 7 i gotovo
Moram prijaviti - isli smo u setnju, bio je budan i kad je htio spavati nisam ga podigla na kenjkanje i zaspao je sam!!!! 🎉 WIN!! 😂
Boze da mi je netko prije godinu dana rekao sto cu smatrati postignucem ne bih vjerovala 😂😂
Hahaha

Jutro!
Dajem one D3 kapi od utorka, dam joj ujutro te dvije kapi, sad ne znam dal nas je taj famozni skok u 6. tjednu ulovio ili je od kapi, al jučer je od jutra nervozna bila za poludit. Plakala svako malo, kad ju nosim trlja glavu po ramenu i vrišti, navečer opet od 7 do ponoći show :/ Ni jedna poza joj nije pasala. Baš mi ju je bilo žao, vidim da je umorna i da bi spavala al nikak da zaspi.
I danas se nastavlja nervoza.. Probat ćemo malo u šetnju danas možda je malo sviježi zrak ošamuti :)
Jutro!
Dajem one D3 kapi od utorka, dam joj ujutro te dvije kapi, sad ne znam dal nas je taj famozni skok u 6. tjednu ulovio ili je od kapi, al jučer je od jutra nervozna bila za poludit. Plakala svako malo, kad ju nosim trlja glavu po ramenu i vrišti, navečer opet od 7 do ponoći show :/ Ni jedna poza joj nije pasala. Baš mi ju je bilo žao, vidim da je umorna i da bi spavala al nikak da zaspi.
I danas se nastavlja nervoza.. Probat ćemo malo u šetnju danas možda je malo sviježi zrak ošamuti :)
Tako je i moja malena kad smo krenuli sa D3..sad je malo bolje,ali koristimo uz enterokind kapi.
A jučer kako je imala grčeve,krenula sam i ja u šetnju s njom,ali sam se jako brzo vratila...hahaha..vrištala je i vrištala!!!!

Jutro curee!
Mi bili sinoc u svatovima, danas u jos jedne! Svekiji cuvaju mrkvicu.. Super je dobar, kao i inace, samo to hranjenje zeza :/ u ponedjeljak idemo na neonatolosku kontrolu pa cu vidjeti s pedijatricom tamo sta da radimo... Evo sveki pise da je pojeo oko 4 ujutro 80 i tek sad je uspio pojesti 70 jos. Znaci kolicine koje je jeo kad je dosao iz rodilista.. Ludim :(
Pisale ste o polozaju na trbuhu. Moj vam obozava biti na trbuhu. Preko dana obavezno odspava na trbuhu a nekad i preko noci. Znam da je kao opasnost od gusenja, ali njemu valjda pase zbog stomaka... On uredno dize glavu i bas u tom polozaju ju okrece s jedne na drugu stranu...
Prematalicu nemamo, ja stavim onu podlogu za presvlacenje (onu kao jednokratnu) na kauc. Imamo extra mali stan, ne stane mi ni komoda, a kindac je skroz priljubljen uz krevet, a s drug strane ima mjesta tek toliko da mogu stati ispred kliznog ormara :D uskoro selimo u kucu i bas me zanima kako ce se Junior ponasati u novom ambijentu :D
Kamikazee hahahahaha totalno te kuzim!!! I mi smo jucer bili vani, zaspao je i u pola se probudio i kao zaplakao, ja protreesla kolica i uskoro je nastavio spavati. Meni srce ko kuca! Da hoce svaki puta tako...
Ne znam sta ste vise pisale :D
Jutro curee!
Mi bili sinoc u svatovima, danas u jos jedne! Svekiji cuvaju mrkvicu.. Super je dobar, kao i inace, samo to hranjenje zeza :/ u ponedjeljak idemo na neonatolosku kontrolu pa cu vidjeti s pedijatricom tamo sta da radimo… Evo sveki pise da je pojeo oko 4 ujutro 80 i tek sad je uspio pojesti 70 jos. Znaci kolicine koje je jeo kad je dosao iz rodilista.. Ludim :(
Pisale ste o polozaju na trbuhu. Moj vam obozava biti na trbuhu. Preko dana obavezno odspava na trbuhu a nekad i preko noci. Znam da je kao opasnost od gusenja, ali njemu valjda pase zbog stomaka… On uredno dize glavu i bas u tom polozaju ju okrece s jedne na drugu stranu…
Prematalicu nemamo, ja stavim onu podlogu za presvlacenje (onu kao jednokratnu) na kauc. Imamo extra mali stan, ne stane mi ni komoda, a kindac je skroz priljubljen uz krevet, a s drug strane ima mjesta tek toliko da mogu stati ispred kliznog ormara :D uskoro selimo u kucu i bas me zanima kako ce se Junior ponasati u novom ambijentu :D
Kamikazee hahahahaha totalno te kuzim!!! I mi smo jucer bili vani, zaspao je i u pola se probudio i kao zaplakao, ja protreesla kolica i uskoro je nastavio spavati. Meni srce ko kuca! Da hoce svaki puta tako…
Ne znam sta ste vise pisale :D
Pa vi ste u svatovima non-stop
Kak ju hranim preko bočice vidim koliko pojede, prije je znala do 100ml pojest u jednom obroku, pa je palo na 60-70ml i evo sad zadnjih par dana pojede ravno 50ml svaki put! Tako da shvaćam šta te muči, meni nije jasno da kak je starija da jede manje? A vremenski razmaci hranjenja su isti kao i kad je jela po 100ml po obroku. Al pošto dobiva na težini ne zamaram se, valjda tako mora biti?
Spavanje..zna zaspat oko 21h al je obavezno buđenje u ponoć, srećom bar po noći jako lijepo spava.

Tiny, i moj tako kad je nervozan trlja glavu od moje rame...
Moj obicno zaspe izmedu 22 i 23h i dobro spava po noci... Budenje bude oko 9!
Kriszta je pisala za sinomarin! Jel pomogao? Bolje od fizioloske?
Tiny, i moj tako kad je nervozan trlja glavu od moje rame…
Moj obicno zaspe izmedu 22 i 23h i dobro spava po noci… Budenje bude oko 9!
Kriszta je pisala za sinomarin! Jel pomogao? Bolje od fizioloske?
Moja kad je nervozna onako nervozno maše sa rukicama,a i sa glavom...nije baš lijepo za vidjeti,kao da ima nekakav napad.. uzas
Moja zaspe oko 20-21-h voljela bih da je malkice kasnije,ali dobro...to više zbog sebe kazem,jer ja naravno ne idem u 20 h spavati :))) ma bitno da večinom spava preko noći.
Još nikako ne vidim poboljšanje što se disanja tiče,još je i počela kašljati..tek danas drugi dan koristim sinomarin.
Mislila sam Pupa da ste i vi to koristili.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji