Jutrek!
Eto i nas. Budni.
Dobra i loša vijest. Dobra- dobila sam jučer pusu od Mie. Ili je pusa ili misli da mi je obraz sisa, al ja ću radije prevest da je pusa.
Loša- pridružujemo se bubanima! Pred spavanje topla, temp 37,9, za sat vremena se budi kipuća, dala neofen, budila se svako 10min, žedna, gladna šta ja znam. Neofen valjda pomogao pa buđenje 1,4 i sad od 5 nema šanse. Kmeči i kipuča i dalje.
E sad nema nikakve druge simptome, niti nos niti kašlje, niti proljev i sl., samo temp. Ne znam šta bi mislila. Da li zvat pedicu pa opet hodat okolo ili vidit još do sutra kako će se situacija razvijat. Vidit ću kasnije šta toplomjer kaže.
Niš ni od mojeg plana da s njom odem u Lidl, nema za nas kombinezona :(
Još mi trebaju danas moji doći, najradije bi im rekla da ne dolaze, još mama direkt iz vrtića. Sam mi još to treba.
Mi se budili cijelu noć. Najniža izmjjerena temp 37,5
Oko 3 popio malo mljeka, malo oko 6
Da dobila i ja mengu, samo mi je to trebalo još danas.
Ununala dalje. Jo spava. Ispratila muža sama. HB pa je jučer kupio kavu. Preživit ću danas.
Nasdva mišek mali, kak je danas? Nisam skužila koliko mu je onda željezo, jel anemičan? Zadnji put kad smo mi vadili krv smo bili na granici pa je rekla pedica da je to vjerojatno sad od bubanosti, tak da je to valjda ok.
Afte, moj buraz ih stalno ima kad je bolestan, to je normalno, pad imuniteta. Ja sm imala par puta i baš boli, peče tak da nije čudno šta neće baš papati. Em zbog viroze em zbog afti. Jel ti dala nešto s čim ih možeš mazati?
Uglavnom uvijek vade krv, po nalazu krvi najbolje vide šta je, ovak samo mogu nagađat..
Kriszta nemam pojma za bicikl... i svekrići si već nabavili sjedalicu za bicikl i spremno čekaju :D
Vidiš nije mi ni palo na pamet da im se može davati nešto za imunitet. Biogaja je za to isto?
Vidim to se planira tura po cijeloj Hrv, neće vikend biti dovoljan
Ma Tiny,il zubi,il viroza...svakako ne trebas pedicu ako nema tri dana fibre ili ako joj je ne uspijevas skinut. Vidi kako ce se razvijat situacija.
Mi imamo sjedalo na biki,jos za maloga. I svi vam preporucuju da ga stavite iza sebe a ne naprijed. Sigurnosni razlozi. Mali se vozio od godine dana pa evo sve do 3,5. Sad je naucio vozit svoju biku.
Svi imali uzasne noci. A mi odlicnu. Dijete zaspalo u 9.10 i dijete se probudilo evo sad. Bez paapanja!! Alo!! Prvi put. Al ja nisam od 4 spavala,sve gledam i cekam kad cu joj napravit bocu. A staa ces!
Tiny neka ti tvoji odu u lidl. MM već uzeo sve.
Držite se žene, zima počela, nema sta.
Ina zaspala oko sedam, još spava. Papala sinoć 3-4 puta. Rasplakala se oko ponoći i kad sam je uzela opet mi se trznula i otvorila okane i opet zaspala. Čini mi se da je možda i zbog zubica. Stiskala je usnice. Ne znam bi li zvala Dr. Sta ti kažeš Mamasita? Bome si bila vrijedna.... ja ću uzeti te silikonske kalupe i onda isprobati.
Onda ćete svratiti u Knin pa možemo na ribu otići, ipak mi je tu 5 rijeka i imamo pogled s tvrđave lijep, naći ćemo i domaćeg vina i rakije 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji